Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

"Latvijas Fakti" aptaujā otrā populārākā partija Rīgā - LPP/LC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Ja atdosiet savu balsi(dvēseli) Šleseram, tad tas ir arī viņa partijai..domājiet!
fils>>bea
f
lloti iespejams,ka VL var sanemt ar sso 1-2%,Ja Cimdaras pacentiisies...:)
upe
u
Latvijas faktiem šlesers ir labi samaksājis ! Bet tas vēlēšanās neko daudz nepalīdzēs ! neviens cits kā paši astoņkāji par šlesa partiju nebalsos !
Par LPP
P
Kāpēc pazūt Šlesera atbalstītāju komentāri? Tā arī ir priekšvēlēšanu cīņa?
bea
b
VL - ka tik ne ar, smiekli nāk. Tici vien tām savām draugu aptaujām. Gna jau saņems viņis savus 1-2%, tas jau būs daudz.
fils
f
fufelis ir ssii aptauja!reaali pirmaas divas vieta no latviessu partijaam var ienjemt Jaunas Laiks un Visu Latvijai.Taa liecina draugiem lv veiktaa aptauja,kur jau ir nobalsojussi vairaaki tuukstossi cilveeku.
žoržs
ž
aptaujas jau tik rāda, ka lielākā daļa neko ar nav mācījusies no iepriekšējā - balsos par to, kas vairāk reklamējas. Tāpat, kā pēc iepriekšējām saeimas vēlēšanām - dabū TP, LPP, ZZS un gadu pēc vēlēšanām izdomā, ka paši nepraeizos ievēlējuši un ka vajagot ārkārtas vēlēšanas. Gan jau tāpat šie Šlesera vēlētāji izdomās pēc laika izdomās - sak vajag ārkārtas vēlēšanas, mēs nepareizo ievēlējām. Mazliet izbrība PS augstais kāpiens, bet tas ar skaidrojams gan ar t;ām muļķīgajām reklāmām, gan JL mu;lkību par sava saraksta pirmo numuru izvirzot Jaunupu. Rādās, ka gan partijām izdevīgi iestāstīt vēlētājiem, ka tiek vēlēta nevis 60 cilvēku dome, bet gan 1 mērs. Lielākā dāla ar uz to uzķeras. Un mēdiji šo banalizēšanu ar atbalsta.
zvirbulēns
z
Ezis mežā lāci sauc, Kur gan palicis mans draugs? -------------- Es te, es vēl dzīvs, sēžu zem egles, ēdu foreles, skaitu pīles, kopju bites, savu dārziņu, īsāki sakot - elpoju. :))) Tu redzēji kā Krista mani iegrūda bortā? Par ko lai balso, par latslāviem, kam spēks un vara, vai par mazākumu?
zvirbulēns
z
Es esmu inteliģents zvirbulēns, vai tiešām to ir tik grūti saprast? Lelle un Kurmītis arī :))) P.S. Un vispār, nebrūķejiet muti, ka grūdīšu bortā, Jūs ko domājat, ka man nav jūtu ? :))))
krista
k
Izskatās, ka esat inteliģents cilvēks (pretstatā kaut vai šeit vienmēr klāt esošajiem lellei, kurmītim vai zvirbulēnam). Taču skumji, ka smejaties par "labdabīgiem godprātīgiem latviešiem", kas cerēja, ka tauta neatbalstīs valsts nozadzēju. Pašreizējā koalīcija patiešām ir pelnījusi ar sū...koku, patiess prieks būtu redzēt kaut vai Ārgaļa iedomīgo viepli, taču nākošajai- Jūsu minētajia koalīcijai- pat šāds koks nebūs šķērslis, zags vēl nežēlīgāk kā pašreizējie.
vilis
v
No provokācijas viedokļa labs raksts.Ceru ka tiem20% neizlēmušo tas dos stimulu.
Lāpītāja.
L
Sen nebiju ienākusi šitajā portālā,pavasara laiciņā bija cits kas darāms, nemanu Zvirbulēnu, diez kur palicis mans draugs, man patika pārmest pūku ar viņu pa jokam. Zvirbulēn - Ahoi!!!
Lāpītāja.
L
Žetons tev par atbildi čelovekam. Viņš mani tā uzjautrina, jo kā teica jau senajie "Inde irae et lacrimae". vai ne? Un tik spiež uz fašistiem... ha,ha, tipisks šovinista gājiens, visi kuri nedomā kā viņš tūlīt fašisti. Nu žēlīgs čeoveciņš, grūti viņam,- jākaro pa portāliem ar fašistiem. Gan jau kāda viņa biedrība viņam izsniedz pieniņu par veselībai kaitīgiem darba apstākļiem, bet varbūt arī ko stiprāku, cīnās ar latviešu fašistiem gūto brūču remdēšanai.Jautri vai ne?
un
u
Da budj ti i negrom preklonnih godov, toļko ne korčj iz sebja zasranca. I ne vikobelivajsja, indifferentnij.
Человек
Ч
Да я хоть негр. Хоть гомосексуалист. Хоть еврей. Хоть поляк. Хоть умалишенный. Мне как-то твои нацистские шуточки индифферентны.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


"Latvijas Faktu" aptauja

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas