Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Latvijas iedzīvotāji nevarēs braukt ar ārvalstīs reģistrētu auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
XXX
X
Nu i nafig - vēl viens iemesls vai nu aizbraukt no valsts, vai arī kļ/ut par kādu citu pilsoni, ko laikam arī darīšu... :D
stulbais LV pilsonis
s
..nākotnes vīzija: Saeima ir pieņēmusi un Valsts prezidents izsludina šādu likumu: 1.Papildināt Satversmi ar 8.nodaļu šādā redakcijā: " 8.nodaļa Cilvēka pamattiesības 97. Ikvienam, kas likumīgi uzturas Latvijas teritorijā, izņemot Latvijas pastāvīgos iedzīvotājus, ir tiesības brīvi pārvietoties un izvēlēties dzīvesvietu." ........................................... ................
stulbais LV pilsonis
s
Sāku domāt, kāda velna pēc esam ES? Izskatās pēc PSRS čekistu centieniem atjaunot dzelzs priekškaru, šoreiz gan tikai uzslienot to tikai ap Latviju. Man šis lēmums nepatīk, jo braucu ar mammas māsas (Lietuvas pilsones) auto (reģistrēts Lietuvā, arī apskati izgājis Lietuvā, ir visā ES derīga OCTA) pa ES ceļiem, tai skaitā arī Latvijā.
Opa!
O
Vai tiešām LV valdība tik stulba? Ha, ha, ha. Kur demokrātija? Liegums, drīzāk skaudība, kā leišiem labāka situācija ar ekonomiku. Leišiem nav tādi Slakteriši, Segliņi, Godmani. Jā, marasms!!!
kaka
k
pilniigi stulbs likums. laikam paareejaas probleemas, kuras man skjiet buutiskaakas par sho, iisti nezin kaa risinaat. ja shitaa turpinaasies, tocc mainiishu pilsoniibu.
vilis
v
ari nabaga turistus turees un trenkas un lugs paskaidrot, kapec viniem ir arzemju numurs...
meitene
m
izlasi pats - tur ir skaidri un gaiši teikts, ka ārvalstu pilsoņiem ir jāizņem atļauja, lai ar savu auto piedalītos satiksmē. tur es arī redzu prasību tūristiem izņemt atļauju.
Jocīgie LV
J
Īstenībās tas var pavērsties pret LV arī pavisam vienkāršā veidā. Jo salīdzinot ar Zvalstīm, man izdevīgāk ir reģistrēt mašīnu LV. Tagad ziemeļnieki sapratīs, ka viņus čakarē, uzliks vēl bargākus noteikumus LV reģistrētajiem auto un daudzi LV cilvēki būs spiesti reģistrēt mašīnas pagaidu mītnes zemēs. Un vispār sviests, ja ar to auto atbrauks uz LV, tad katram policim vajadzēs sniegt paskaidrojumus .... Es vēl gribēju patriots un pirkt mašīnu LV, nevis ārzemēs, lai kauč PVN paliek LV un autotirgotājs nopelna. A tagad ārzemnieki samācīsies no LV un izdarīs visu, lai es ārzemēs nevarētu mierīgi braukt ar LV reģistrētu auto. KURš IDIOTS IZDOMāJU šO ķēPU?!!!
Fredis.
F
Pilnigs sviests,atceresos to visu pirms nakosajam velesanam.
gm
g
Citās ES valstīs ir kaut kas apmēram tā, ka ilgāk par 60it dienām nevari braukt ar svešā valstī reģistrētu auto. Kā viņi to kontrolē, nezinu. Kas notiek, ja 59 dienā izbraucu un pēc divām dienām atgriežos. Sāk skaitīt no jauna? Katrā ziņā tajaās valstīs, kur to mēģina ierobežot tas nedarbojas pārāk efektīvi. Zviedrijā, Somijā strādājošie igauņi, latvieši ar savām LV un EE reģistrētajām mašīnām vizinās diezgan netraucēti. Katrā ziņā muļķīgs ierobežojums, kas pārak ilgi nedarbosies un arī tai laikā nebūs efektīvs. ES tāpat iet uz likumu unificēšanu, kustības ierobežojumu samazināšanu un konkurences palielināšanu. Drīz tāpat ārkārtīgi daudz lietas tiks novienādotas, lai izbeigtu valstu prastu konkurēšanu vien ar nodokļu likmēm un tamlīdzīgiem brīnumiem.
George
G
Zatlers popularitātes celšanai varētu šo neizsludināt....
juu kei
j
3) persona ārvalstīs strādā algotu darbu vai mācās, vai veic uzņēmējdarbību kā individuālais komersants vai pašnodarbinātā persona; diskriminacija pret: * arzemes dzivojoshajiem pavalstniekiem- bezdarbniekiem * * arzemes dzivojoshajiem pavalstniekiem- matem, kas aukle majas bernus un nestrada *** jebkuriem citiem pavalstniekiem, kuru dzivesvieta ir ne- latvija un ir oficiali registrejushies ka pastavigie iedzivotaji
Baibis
B
Paldies, Adolfo. Viss skaidrs.
nīgrais
n
Interesanti, kurš jaunais jurists pirmais šos iesūdzēs? Varētu būt smuka paraugprāva, kurā valsts zaudētu vienos vārtos.
koko
k
un ko, man kaa sava viira sievai, ja gribu aizbraukt uz LV ar vina masinu, bus javadaa lidz laulibas aplieciba, vai kads cits dokuments, kas pieradiis, ka tas tiesam ir mans viirs????? Likuma ideja jau varbut ari ir ok, bet itk daudz neskaidribu, ka polichi jau nu toch nebus tie, kas so likumu parzinaas un tik rakstiis soda kviitis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas