Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Latvijas iedzīvotāji no Gruzijas atgriezīsies līdz otrdienas pēcpusdienai

Ārlietu ministrijas un airBaltic organizētais čarterreiss no Erevānas Armēnijā, ar kuru Latvijā paredzēts nogādāt tos pasažierus, kas iepriekš no Tbilisi bija plānojuši atgriezties ar atcelto reisu, Rīgā ielidos ap pusnakti, Dienu informēja _airBaltic _korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Lidmašīnā būs 150 vietas un lidsabiedrībai pagaidām nav zināms, cik daudz no tām būs aizpildītas, jo vēl nav saņemts pasažieru saraksts no Ārlietu ministrijas. "Mums zināms, ka Igaunijas vēstniecība 14 vietas lūgusi igauņiem," saka J.Vanags.   


Bērni jūtas labi

Otrdien pēcpusdienā Rīgā atgriezīsies arī jauniešu grupa no Siguldas, kas Gruzijā bija ieradusies uz valdības organizētu nometni. 15 jaunieši un trīs pieaugušie ir pirmdien sasnieguši Turcijas galvaspilsētu Stambulu un no 15.00 jau uzturas viesnīcā, Dienai pastāstīja Siguldas novada domes pārstāve Diāna Kondratenko. "Viss kārtībā. Vecāki apziņoti, bērni jūtas labi," viņa saka.

Astoņi grupas locekļi otrdien rītā uz Rīgu dosies ar airBaltic, pārējie drīz pēc tam ar Austrian Airlines, lidojot caur Vīni.


Alpīnisti uz robežas karadarbību nepiedzīvoja

Tikmēr Latvijas alpīnistu grupa pirmdienas pievakarē ieradusies Turcijā. Kā pastāstīja tās dalībnieks Mihails Pietkēvičs, grupa uz ceturtdienu rezervējusi aviobiļetes uz airBaltic reisu. Alpīnistu grupā ietilpst alpīnisti, kas uz Gruziju bija devušies kopā ar pazudušajiem alpīnistiem, kā arī alpīnisti, kas ieradās Gruzijā palīdzēt pazudušo meklēšanā pagājušajā nedēļā.

M.Pietkevičs stāsta, ka nav jūtama pastiprināta cilvēku plūsma Turcijas virzienā. "Vismaz tajā robežpunktā caur kuru mēs braucām, cilvēku daudzums ir tāds pats kā parasti," viņš piebilst.

Alpīnistu grupa, škērsojot Gruziju nav piedzīvojusi karadarbību. "Jā, ir bruņutehnika ir ANO miera uzturētāji baltās mašīnās, bet nekāda reāla karadarbība nebija, kaut arī lielu ceļa posmu braucām gar Abhāzijas robežu," sacīja M.Pietkevičs.   


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas