Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Latvijas Radio "Klasika" un 4. kanālā naktī būs klusums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nost rokas no LR 2!
N
Sorry! Star FM - 6 %
Nost rokas no LR 2!
N
LR 2 - ir vislielākā klausītāju auditorija (24 %), pat krievu tautības cilvēki klausās! LR 1 - 9 % Novadu radio stacijas kopā - 12 %; LR 4 - 6 %; LR 3 - 1 %, .............................. SWH - 8 % Skonto - 7 % Atar FM - 6 %
Maara
M
Klasiku klausaas tieshaam maza dalja LV iedziivotaaju, bet taadas citas (liidzveertiigas) LV nav!!! Klasikas raidiijumu veidotaaji vispaar lielaakaa daljaa ir super profesionaali un ZINOSHI.. Zheel. paretam klausiijos dzeza raidiijumus.
Draugs
D
Sabiedriskā medija virsuzdevums šobrīd ir IZDZĪVOT. Ja es būtu radio vadītājs, es atstātu LR1 - saglabājot tur labāko - ziņas, krustpunktus, Rondo?? un rīta bloku, pārējo var aizpildīt ar Klasikas raidījumiem. LR2 tikai mūzika - šlāgeri + LR1 ziņas apaļās stundās. Tādas radio stacijas kā Klasika NAV. (dārgi un neefektīvi - ja neklausās, tad neklausās, bet ja grib klausīties... tad, lai valsts dod naudu). Lai uzlabotu finansiālo situāciju izveidotu "vieglo radio" - ķip Skonto, SWH formāta. Viens tarkšķis studijā - populārā mūzika un call-in ar pēc iespējas vairāk pārdota satura, ar kura ienākumiem varētu tad nodrošināt LR1 un LR4 darbu. Tā teikt - ja šai valstij nevajag spēcīgu sabiedrisko mediju, tad tam jācīnās ar komercstacijām daudz ņiprāk.
Jančuks
J
Nu es paskaidrošu vēlreiz - LR2 ir vislielākā auditorija no radiostacijām visā Latvijā. Auditorija nozīmē - reklāmas. Reklāmas - naudu. Radio patlaban nav naudas un būtu izcili muļķīgi nokaut pienu dodošu govi, lai izglābtu visiem patīkošo kanārijputniņu (klasiku), kuru diemžēl klausās labi ja 1% no visiem kam ir ieslēgts radio
klišeja
k
kāpēc gan jūs visi klasikas mīļi nepērkat reklāmas laikus un raidlaikus klasikā? tad kanāls noteikti raidītu arī naktīs.
Laima
L
Interesanti, ka raidīšanu nesamazina nācijas "lumpētava" - Radio 2... Lūk, tur gan vajag izdomu - naktīs raidīt šlāgerus vienā laidā. Tas noteikti ir sabiedriskā medija virsuzdevums! Radio valde izrāda izcilu sapratni par sabiedriskā medija uzdevumiem!
Jančuks
J
Ja Klasika un radio 4 spētu piesaistīt tik pat daudz reklāmas kā LR2, tad drošvien naktīs neskanētu LR2 :)
dabasdraugs
d
Pilnīgi piekrītu!! :)))
es
e
kaa naktssargs parasti vienmer pa nakti savaa budaa tureju ieslegtu klasiku, labs fons zurnalu un gramatu lasisanai. Nav gan labi, ka tagad to aptur, jo ne jau visi dzivo un stradaa pa dienu. Rezimi jau dazadi
Juve
J
LR2 varētu atslēgt ne tikai naktīs, bet arī citā laikā :)
A.
A
Skumji. LR3 ir vienīgā radio stacija, ko klausos. Vienīgi `par laimi` pēdējā laikā bieži vien guļu 1-6. Bet nu, cerams, ka iespēja klausīties raidījuma ierakstus internetā nekur nepazudīs, lai gan tur skaņas kvalitāte ir sliktāka. Varētu LR2 arī naktīs atslēgt :)
inga
i
Varētu padomāt, ka kādu tas traucēs. Diemžel, pāri izdaram tieši labākajai sabiedrības daļai.
lauķe
l
Nu i pareizi darīja!
Nu jā...
N
Man gan žēl... Ceļos piecos un, pirms sešos jādodas prom, labprāt paklausījos klasiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas