Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Latvijas Valsts meži ziedo ZZS deputāta biedrībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
.. nav jau žēl naudu Līvāniešiem, ir tikai cits jautājums... vai var mūsu naudu pa labi un kreisi izdāļāt bez jebkāda pamatojuma..tomēr valsts nauda..
rīdzinieks
r
Tagad leilākie sporta speciālisti sēž FM un valsts uzņēmumu valdēs. Kā vispār var atļaut ziedot politiskajiem spēkiem no valsts uzņēmumu kasēm?... FM atkal nav ko teikt... ministrs tīrs kā stikliņš
zemnieks
z
es tā centos balsot par ZZS, bet štrunts vien iznācis. Cik vēl atklāsies Klaužu to vēl nezinam. Vai kādai zemnieku biedrībai arī ir ziedots? Droši vien, ka ne. Vai kādai skolai L ATVIJAS valsts meži ir ziedojuši? VISUR PASTĀV TIKAI BLATU SISTĒMA, ja tu man, tad es tev. EJ nu pie pierādi!
nepatika
n
Valstī ir krīze, bet VALSTS UZŅĒMUMS ziedo lielas naudas summas dažādām organizācijām, kur šeit ir valstiskais redzējums. TAS LAIKAM IR TIKAI VĀRDOS NEVIS DARBOS.
LLA akadēmija
L
Kā nu neziedos, ja klaužs ir Dūklava kursabiedrs, savukāt Vilks ir no Līvāniem. Vienotība ar ZZS kretīniem turpina rullēt tāpat kā TP uz miskasti.
Aleks
A
Vasarā ceļojot pa Latviju, bija redzami baisi skati, kādā apjomā tiek izcirsti Latvijas meži. Ja ar šo naudu varētu glābt valsti, tad varētu samierināties. Bet ja šo naudu izbaro tiem, kuri atkal tikuši pie siles, tad ir skumji. Atliek tikai cerēt, ka 4 gados tauta sapratīs,ka lemberģieši nav neko labāki par šķēlistiem un šleseriešiem.
jureits
j
60 tūktošus? KKF Latgales (visa reģiona) programmai atvēlējis tikai 25 tūkstošus uz 1,5 gadiem. Skaisti: Latvenergo dala peļnu dividendēs, LVM atbalsta savu bijušo darbinieku politiskās darbības.
korkls
k
Pelnam LVMiem.Priekš Līvāniem un pašiem sportistiem - nebūtu tik žēl, ja tiešām KATRS ziedotais lats tiktu izlietots atbilstoši mēŗķiem, bet "nabadzīgai " Ventspils ...... un olimpiskās komitejas funkcionāriem....
Māras zeme
M
es gan priecājos, ka Līvānos tagad beidzot sāksies kaut kāda attīstība, Klaužs jau to naudu patiešām dod bērnu pulciņiem un novada attīstībai!
Kinna
K
a jūs mani neaiztieciet, es par neatkarību balsoju:)
Terorists
T
Nu lielais un varenais jau nav zaudētājos,jo ja uzmanīgi izlasīji tad KLAUŽS ir no TP, un nekur nav minēts kad šis būtu aizlaidies. Tātad secinājums arī neliek sevi ilgi gaidīt,ja šamējam ir nauda tad gan jau tās % TP kasītei garām nepaslīdēs.
Juris
J
Uz visa šī fona Šķele bija juvelieris. Šleseram gadījās stulbi kritieni (šofera dēls, mobilā tīkla frekvences konkurss), bet to atsvēra smalki gājieni (LDz, bet pāri visam protams AirBaltic). Bet Augulis jau tikai ierindnieks, kas izpilda pavēles, jo izskatās fīrers no mazpilsētas sajutis garšu. Un vissmieklīgāk uz šī fona izskatās Vienotība, kas mierīgi uz šo visu noskatās un varas saglabāšanas pēc nesaprot, ka šādi viņi ne tikai valstij nepalīdz, bet nodrošina vājus rezultātus nākošajās vēlēšanās.
Juris
J
Neviens nav pret Līvāniem, bet principu, kā tiek dalīta valsts nauda. Tik acīmredzami kā to pašlaik dara zaļiem zemnieki + vēl barotavas veidojot, nedarīja ne Šlesers, ne Šķēle.
VAI
V
Nabaga Latvija - kāda tai izvēle: vai nu Maskavas roka (SC), vai ultra-nacionālisti (VL/TB) vai nu oligarhi (PLL, ZZS) vai sorosīti-liberasti (Vienotība) Vai tiešam Latvijā nav citu spēku??? Kad Latvijā būs tādas normālas partijas kā CDU - kristīgie demokrāti - Vācijā vai sociāldemokrāti Zviedrijā?!?
Ulla
U
Mulķu zemē tas ir tikai normāli! ..kurš lielāks cūka, tas vairāk izrok!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas