Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijas Vēstnesim rekordsmags izdevums, augustā būs elektroniskā koncepcija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kate
K
Es gribētu gan to vietu valsts pārvaldē atrast, kur par rediģēšanu vai jebkādu citu pienākumu papildus vai pēc līguma maksātu 80Ls/h, ai, kā gribētu, bet, kamēr Tu tiešām esi tādā amatā, kurā ir jāstrādā, diemžēl nesanāks pat ne puse no tās naudiņas DIENĀ! Vai tiešām neviens tālāk par virsrakstiem neredz un tic, ka visi, kas sabiedriskajā sektorā, pelna drūmos tūkstošus??? Un starptautiskus līgumus, starp citu, publicē tajā valodā, kuras teksts ir noteicošais līguma interpretācijai, plus latviešu valodā (ko savukārt nosaka Latvijas tiesību akti). Šajā gadījumā starptautiskā līguma oriģinālteksts ir krievu valodā. Citkārt tas var būt angļu valodā vai franču valodā. Speciālisti atradušies, un spriež te :-)
PirmDienis
P
Pirmdien iznākušo laikrakstu apjoms (lappuses): Diena - 16, Dienas Bizness - 16, NRA - 20, Latvijas Avīze - 24, Latvijas Vēstnesis - 640.
Vuarzazi
V
«Par Nolīguma par starptautisko [dzelzceļa] kravu satiksmi (SMGS) 2. Pielikumu» 640 lpp : ja caurmera ir 20 panti uz avizes lpp, tad liguma ir 12'800 panti, kuri ieredniem ir japarvalda un japielieto. Redigeja 10 cilveki, caurmera veltija 5 stundas katrs, taa tad 640'000 stundas à LVL.80.-/stunda ir LVL.51'200'000.- to partulkoja eksperti un revideja kadas 5 reizes Vidusjuras kurortos, katru gadu 100 eksperti tiekas kongresaa, lai spriestu par evoluciju... tas dubulto cenu. LVL.100'000'000.- vai 50'000 minimalas algas. un to nesauc par birokratiju?
Karamba
K
Lieliska avīzīte iekuram.:) Varētu pa nummuram izdalīt pensionāriem ar plītsapkuri, būtu vismaz kāds labums no 16 gadus sena līguma publikācijas.
nu, nu
n
Starptautiskos dokumentus parasti mēdz publicēt franču valodā.
nu, nu
n
Starptautiskos dokumentus parasti publicē franču valodā.
interesents
i
Starptautiskos dokumentus mēdz publicēt ne tikai latviešu valodā.
mammaDaba
m
kāpēc valsts oficiālais laikraksts publicē kaut ko krievu valodā? ir arī angļu u.c. versijas?
interesents
i
Interesanti, kur viņiem vajadzēja steigties ar to publikāciju. Kā tajā pašā Vēstnesī informē Ārlietu ministrija, publicētais Nolīgums Latvijā ir spēkā jau no 1993.gada... Ja jau tik ilgi nebija publicēts, varēja mierīgi pagaidīt, kad būtu ieviesta "elektroniskā koncepcija". Bet varbūt šis gājiens tika izspēlēts tikai tāpēc, lai pārliecinātu par papīra izdevuma nevajadzīgumu?
tinto
t
Nu tas ir vāks - par piegādi vien Latvijas pasts viņiem kārtīgu $$$ noplēsīs!!!
;)
;
piķi par elektronisko versiju gan jau atkal'3 pērsonā kasīs + izdevumi būs mazāki, bet abonešāna/maksa diez vai ;D Kurš ir tas laimīgais, kas sēž aiz šitā visa (lursoft tipa pasākuma)?
Mix
M
kam vajag, tas izlasa. man nevajag, es nelasu. Kad vajag, iespringstu. Likumi u.c. dokumenti, manuprāt, nav vakara pasaciņa, ko pirms čučumuižas dīki hobija pēc paštudierēt ;)
Vuarzazi
V
Tira birokratija, vienalga vai uz papira vai uz interneta. Cik maksa lai to izlasitu ? Debili...
uzskatulapa
u
Nāc piedalies dažādos interneta pētījumos un nopelni Prēmiju! (Latvijas Loto momentloterijas biļetes un Iki dāvanu karte) Iespēju piedalīties aptaujās un pētījumos no jebkuras vietas Latvijā. www.uzskatulapa.lv
Chiepa
C
Es jau nesaku, ka tas nav vajadzīgs! Es saku, ka drošības sistēmām ir jābūt pietiekami nodrošinātām, lai pārietu TIKAI uz elektroniosku versiju. (lai gan - īsti nesapratu no raksta - vai tad būs arī kādas papīra versijas vai nē! kas tie vēl par eksemplāriem bibliotēkām?) Turklāt - manā darba dietā jau sen vairs nepasūta Latvijas Vēstnesi drukātā formā, jo viss jau tagad ir pieejams elektroniski. Jau sen ļoti kvalitatīvi darbojas portāls lv.lv, vestnesis.lv, likumi.lv un juristavards.lv!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas