Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LDz vadītājs pozitīvi vērtē valdības noteikumu projektu par prēmijām valsts kapitālsabiedrībās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jeega
j
Nu nesaki viss. Ja kāds no uzņēmumiem tiktu pārdoti par tirgus cenu, tad, protams, valsts vismaz nebūtu zaudētāja, bet Tev jau droši nav jāatgādina par privatizācijas tēviem un krustēviem, kuri pie pirmās izdevības sarosītos, lai pa lētu naudu iekamptu sev gardu kumosņu. Tā kā lai nu paliek viss pa vecam :). Un galu galā, ko tad valsts darīs bez saviem uzņēmumiem. Pārdodot tos, tā gūs īslaicīgu labumu, pat varbū izdosies melno caurumu aizlāpīt, bet pēc tam, a kas pēc tam? Tikai teritorija un nevienam nevajadzīgi pat dažviet varbūt traucējoši ļautiņi!
Jāskatās reāli
J
Ir stulbi visu pārmest Dombrovskim - ne viņam, t.i., JL pārsvars valdībā, ne vēl jo vairāk Saeimā. Balsu skaits izšķir visu, un TP deputātu Saeimā vēl krietns pulciņš. Pēdējais laiks pamest šo grimstošo kuģi, TP biedri!
Kate
K
Pilnīga taisnība! Ja šīs būtu privātas kompānijas tad nevienu no šiem TOP vadītājiem tur neturētu ilgāl par 3 dienām. Tad gan redzētu,kur viņus vēl pasaulē gaida. Tad šī uzņēmuma līdzekļi tiktu taupīti un lietderīgāk izlietoti. Tagad valsts pat nenojauš, kas šajos uzņēmumos notiek.
klau
k
kāpēc valsts iestādēs motivācija izpaužas bezgalīgās un slēptās kompensācijās / piemaksās / prēmijās / un citos bonusos, bet privātajā sektorā (pelnošā) pārsvarā tikai algā? Vai privātie ir trulāki un prastāk motivējami jeb vienkārši godīgāki un konkurētspējīgāki? Vai valsts arī nevarētu noteikt normālas algas un tad vienreiz noņemt visas tās blakus piemaksas? Lai taču vienreiz iziet brīvajā tirgū tie super-truper-speciālisti - paskatīsimies, kuram privātajam viņus vajadzēs un par kādu samaksu!?!? Baidās? Jā, jo apzinās savu nekompetences pakāpi.
Stulbāk vairs nav iespējams!
S
Jautāt kaut ko tādu personīgi ieinteresētajam!
Smieklīgi!
S
Kādēļ gan lai viņš būtu noskaņots negatīvi pret iespēju pašam sev piešķirt prēmiju?
hm
h
jeega » 20:05 >> bezjēēēēga.. visi rakstā minētie uzņēmumi būtu privatizējami un tad magoonis u.tml. speciālisti varētu tikai papīru tualetē mainīt nevis uzņēmumus vadīt
a ko ta nu?
a
Vai Jaunais laiks turpinās šo amorālo politiku, kad partiju ielikteņi, tostrap tāds ir arī Magone, Peters, Mačs u.c., saņems neadekvātu atlīdzību laikā, kad citiem jāsavelk jostas?
Ainārs
A
Vai tas nebija Magonis, kurš saņēma apm. 1 000 000 USD no kādas UK pastkastītes firmas? Vai tā nebija prēmijas par labi padarītu darbu?
jeega
j
nu nečīksti, nečikst- treknajos gados par ķieģelīšu pienešanu varēja štuku nopelnīt un tad valsts kapitālsabiedrībās strādājošo speciālistu (tiešām zinošu darbinieku) atalgojums bija krietni zem šīs štukas un vienīgais, kas viņus stimulēja labi darīt savu darbu bija prēmijas, bet nu viss ir mainījies- viss ir sakārtojies, par tukšu salmu kulšanu neviens vairs nemaksā.
Rutks
R
Labi gan ierobežot prēmijas, ja visā citā nav nekādu ierobežojumu. Piemēram, valsts iestādēs veselības apdrošināšanas nodrošināšana nav atļauta, tad valsts kapitālsabiedrībās - tās tiek nodrošinātas, turklāt tādā līmenī, kādā pat labi pelnošas privātās komercsabiedrības to nevar atļauties.
ssd
s
..pat lielākais muļķis atbalstītu,savākt naudu ,kura krīt no gaisa,kaut arī mazliet jāpazemojas un jāpadalās ar saimniekiem no partiju mafijas...kaut arī pats , koruptīvo attiecību produkts vien ir....
Jukums
J
Magonis ir izteicies par savām prioritātēm.Gan jau atradīs vēl cias shēmošanas iespejas bez prēmijām. Protams, uz parējo cilvēku rēķina - kā jau vienmēr.
Ance
A
Tāpēc arī neatbalstu dombrovski, jo daudzos jautājumos viņu nekad neatbalstīšu! Un, viens jautājums ir - finansiālās visatļautības atbalstīšana totālas nabadzības apstākļos! Smiekli nāk, kad šie tipi, saukti par top vadītājiem, draud ar savu aiziešanu:))) Kam gan viņi ir vajadzīgi un kur citur liksies šie partiju ielikteņi?:)
Sniper'sEye
S
Rakstītprotoša cilvēka mūsdienīga aprobežotība: tie atlikušie, kam ir darbs, ir pelnījuši atbilstošu, arī kaut cik godīgu, samaksu. Valdības mērķtiecība? Tā mērķtiecības, kas lojālāka pret Ziedrijas valsti un zviedru privātbankām?! Esi stulbs vai nekaunīgs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas