Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Leiškalns valdību ar budžeta grozījumiem gaida jau šajā mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Enģels
E
Cik man zināms, Leiškalns ļoti veiksmīgi mācījies gan pirms, gan pēc alus liešanas, un viņam ir vismaz 2 augstākās izglītības, turklāt, neviena no tām nav iegūta tālmācībā. Bet par to gudrību - tur Tev taisnība - viņi visi ir ōti gudri. Tēvs bija ar asu prātu un idejām pārpilns inženieris, gan tiesa - pabijis Tālajos Austrumos filtrācijas nometnē, tādēļ lielu zinātnisko karjeru nav taisījis, bet, ja pajautāsiet jebkuram motosportistam, viņš zinās. Savukārt māte bija skolotāja ar diezgan unikālu spēju vienkāršiem vārdiem skaidrot lietas, bet arī viņai bija konflikts ar padomju varu, tādēļ maizi pelnīja ar privātstundām sākot no pirmklasnieka, līdz augstskolu studentiem.
Gabriels
G
Leiškalns,kad beidzis liet alu,esot mācijies tālmācībā. Tas nozīmē,ka viņš ir visgudrākais.
Kauva
K
Tev, draudziņ, ir vajadzīgs dvēseles ārsts (psihiatrs).
rijība
r
Finansu eksperti te bezspēcīgi- vajadzīgi diētas ārsti.
x
x
tautsaimniecibas attistibu laikam tomer nevar balstit uz sociaologjisku aptauju tadu ljauzhu vidu, kam par tam procesem izpratne galvenokart to TV?:)) pie kam, situacija shobrid varbut attistas atrak pat par attiecigi izglitojushas sabiedribas daljas izpratni?
Bijušais bārmenis
B
Viens bijušais bārmenis uzbūvēja veselu ēdināšanas kompleksu, kurš nu ir slavens tālu aiz Latvijas robežām. Nu viņš ar savām idejām un prasmi vadīt nes Latvijas vārdu un slavu par mūsu spējām un darba tikumu plašajā pasaulē. Nupat Kazahstanā iecerēts 200 miljonu vērts Lido komplekss. Un to visu viens izbijis bārmenis. Bet ko Jūs - cienījamie bārmeņu apsaukātāji? Slienājaties un aprunājiet citus no drošas paslēptuves? Un tā ir cienījama nodarbošanās?
Nu nezinu, nezinu
N
Nu nezinu, nezinu vai Latvijā par krietnu tiek uzskatīti tie, kas noniecina darbu. Pirmās Brīvvalsts laikā cienījams skaitījās jebkurš 'legāls darbs, cienījams skaitījās jebkurš cilvēks, kurš pelnīja savai ģimenei iztiku. Krievu laikā gan sākās tāda kā kastu dalīšana cienījamos un ne tik cienījamos darbos. Kā redzams daudziem tas ir pielipis.
Jautājums
J
Vau jūs, varat kaut ko pateikt pēc būtības - kurā punktā vakardienas raidījumā Leiškalns kļūdījās? Kur viņš pateica kaut ko nepareizi?
Nožēlojamie
N
Nav ne mazāko šaubu, ka jūs esat mazohisti, šakāļi un glūņas. Žēl, protams, bet tur nu neko vairs nevar darīt.
Lauva
L
Jūs jau pilnīgi zvērojat savā naidā pret valsti. Ko jums tas Leiškalns nodarījis? Viņš pārāk labi saprot lietas? Viņā pārāk atklāti saka, ko domā? Viņš nearej citus, slēpjoties aiz stūra? Viņš padomju laikā netaisīja komjaunieša un partijnieka karjeru?
ABC
A
Nav ne mazāko šaubu, ka bārmeņi un bārvūmenes, tāpat kā striptīza dejotājas, erotiskās masāžas speciālistes, abu dzimumu eskorta pakalpojumu sniedzēji, intīmpakalpojumu sniedzējas un sniedzēji utt. utjpr. paši savā uztverē ir ļoti cienījami cilvēki. Nav arī šaubu, ka katrs, kurš prot skaitīt līdz 100, saskaitīt, dalīt, atņemt un reizināt, uzskata sevi par ekonomikas speciālistu. Pastāv zināmas šaubas, vai iepriekš minētās sfēras darbinieki ar aritmētikas zināšanām būtu paši labākie valsts ekonomikas jautājumu izlēmēji, un nav nekādu šaubu, ka pašreizējā dziļajā "korekcijā" Latvijas tautsaimniecību ir ieveduši bārmeņi, traktoristi, govju fermu mehanizatori, lopu dakteri, slaucēji, lopkopji , apkopējas utt., kuriem ir aritmētikas zināšanas un kuri tās izmanto valsts stūrēšanai taisnā ceļā uz elli. .
who cares
w
1. Dazhi te ir iedomaajushies, ka ekonomika ir kaut kaada iipashi sarezhgjiita zinaatne. Taa nu gluzhi nav, bishkji matemaatikas un bishkji logjikas. 2. Par Leishkalnu - 100. pantaa shis shoreiz lielas muljkjiibas nesarunaaja, kaut iespeejas bija. 3. Uz to, ka Godmanis atnesiis labotu 2008. gada budzhetu, es vinja vietaa iipashi necereetu.
lida
l
Alusvēderam.Vai Leiškalns vainīgs,ka Rīgā godīgs cilvēks pat nospļauties nevar-visur šiki auto.Katrs bārmenis un taksists sapirka simtiem dzīvokļus.Visi kļuva par mākleriem.Ne cūkas ganīt,ne alu neviens vairs negribēja liet.Tādu lietu kā latvisko taupību visi sen aizmirsuši.Vai tad visas pasaules krīzi arī radījis Leiškalns.Kā vecā prezidente mēdz teikt:vajag jau kādreiz padraudzēties ar galvu.Ja Leiškalns kaut ko dara nepareizi,tad runā un saki,kur ir kļūda.,bet bārmeņiem liec mieru,labi?
nulle
n
Gudrākais no gudrajiem.Skaistākais no skaistajiem.Īsts letiņu karalis ir Kārlis Leiškalns.Kārlīt,Tevi domājošā tautas daļa mīl un ciena.Un atceras,ka Tev jābūt par prezidentu.Nāks arī Tavs laiks.
alusvēders
a
Bārmenis nav lamu vārds, bet nožēlojami, ja Leiškalns ar švaku sajēgu par ekonomiku ir kļuvis par lietu lēmēju no kurām ir atkarīga daudzu cilvēku alga un dzīves līmenis. Un tik tālu viņš ir ticis tikai ar līšanu un piesmērēšanos pie kārtējās varas partijas. Labāk būtu strādājis cienījamu bārmeņa darbu un tur arī demonstrējis savas "apskaužamās" balamutes prāta spējas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas