Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Lemberga atbilde uz Dienas rakstu "Solītais sabrucis gluži kā kāršu namiņš"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rausis
r
Īstenībā tie ir meli, ka nekad nav bijis deficīts, jo katrs var nokačāt Ventspils budžetu no mājas lapas un tur ir redzams kredīts - grozi kā gribi, bet tas ir budžeta caurumu segšanai.
anna
a
ar vien grūtak atrast argumentus, lai muļķotu
pamela
p
Neticu,ka tev Lembi nav sava "bode"jebkurā caurumā.Labi notēloji invalīdu ar sakām lai dabūtu grupu,nu notēlo vēl garīgu kropli,lai gan morāls kroplis jau esi.Itālijā jau ir viens megozaglis par premjeru,vai Eiropai nepietiktu?Tevi derētu aizrotēt uz Zilupi pilsētu "izdaiļot"ar sievas kombināta produkciju,bet BEZ Ventspils rebēm.Skats būtu Ginesa grāmatas cienīgs!Ja neesi galīgi traumēts par tiem SVF parādiem,NORAKSTI visus tos ,kuri TEV !! parādā,aktīvist no Saeimas koridoriem.
Lelle
L
Hūte pamazām zāģē Dombrovska zaru, drīz to varu uzmetīs uz Vienotības kājām...uz to viss virzās, jo, ja ZZS likvidēs slimnīcas bij. rajonu centros, tad nākamajās vēlēšanās ZZS var nepārlist pāri 5% barjerai.
Valdis
V
Piedrāžu, bijušos kompartijas sekretārus! Komunistus, pat par dzīvniekiem neuzskatu.
Baigais Gads
B
melna anekdote- komunistu bandai piederigais "godigais" virs...
saliņš
s
Zin ko, Lembīti, nav liela māksla šeptēties ar tādām naudām, kādas ir Ventspilī. Pārējā Latvija maksā par tiem miljonāriem.
lauķe
l
Mazajam Napoleoniņam Aivariņam līdz šim neviens nespēj muti aizbāzt, tāpēc ka zēns nav bijis slinks un visus šos gadus cītīgi uzkrājis biezum biezu kompromatu mapīti par pašmāju spices vīriem...... Ja kāds neprātis sāktu profesionāli rakties apakšā Aivariņa naudas āderei, mēs piedzīvotu tāāāāāādu "sprādzienu', ka sagrūtu ne viena vien spices vīra rūpīgi būvēta politiskā( un ne tikai ) karjera.........
!!!
!
Joprojam nav atbildes uz jautājumu - no kurienes Lemberga miljoni? Godīgi - no kurienes! Ej ellē ar saviem padomiem ...
yi
y
Lembergs varētu paskaidrot, kāpēc viņš pilsētas labiekārtošanai velta kaut kādu vajprātīgu summu, 20% (atšķirībā no Liepājas un Rīgas, kas velta 5%, jo vairakums tomēr aiziet izglītībai un veselībai) un kā kabatās tie 20% saplūst? Un pie reizes paskaidrot, kā amatpersona vienā mirklī var kļūt par valsts bagātāko cilvēku, par tādiem papildus padarot visu savu ģimeni? Rietumos tā nenotiek, tāpēc man diezgan grūti saprast, kā tas Ventspilī tā gadījās?
Bomzis Vamzis
B
Partijas un to apvienības solīja debesmannas putru un ķīseļa krastus, utml., bet nejau 1 linkā ir tā sāls, jo citēju "kā var nesolīt ... ir taču priekšvēlēšanu laiks". Un tā partijas solīja un solīja, solīja un solīja. Bet ir 1 neliela nianse - Lembergs nodokļus paaugstināt NESOLĪJA - lūk tā. Tā, ka paskaties vēl, ko tad runāja Vienotība, ko ZZS un ko Lembergs.
DDT
D
Kas norādītajā linkā pierāda, ka Vienotība ir solījusi necelt nodokļus? Tur ir tikai teikts, ka nodokļu celšanas un izdevumu mazināšanas proporcija bija plānota savādāka. Bet tas nekādā veidā nenozīmē, ka tika solīts necelt nodokļus. Neputro ar pārējām partijām un apvienībām, kas tiešām to solīja. Par pārējo, es nesaprotu, kādā bezsakarā tu te peisto ZZS vadības sastāvu? Esmu jebkad mēģinājis apgalvot ka ZZS vadība ir savādāka? Varbūt tev liekas, ka tas pierāda, ka ZZS premjerministra kandidātam, kurš vienlaikus ir arī vienas ZZS veidojošas partijas priekšsēdētājs, nav nekāda sakara ar ZZS? Jebšu vienkārši tev kādas slūžas vaļā atsprāgušas?
;;;
;
Papildus pie Jūsu sarakstes var pieminēt, ka vēlēšanu apvienībām ir sava vadība, t.sk. ZZS: Citēju "ZZS vadība Zaļo un Zemnieku savienības Valdes priekšsēdētājs * Raimonds Vējonis (LZP) Zaļo un Zemnieku savienības Valdes locekļi: * Augusts Brigmanis (CP LZS) * Aigars Nitišs (LZP) * Indriķis Putniņš (CP LZS) * Baiba Rivža (CP LZS) * Mārtiņš Roze (CP LZS) * Viesturs Silenieks (LZP) ". Citāta beigas. Lemberga te nav. Piekrītu, ka "Vienotības meli pirms vēlēšanām par nodokļu necelšanu un Vienotības darbi pēc vēlēšanām paceļot nodokļus - diskriditē Vienotības partiju apvienību un neveicina sabiedrības atbalstu un ticību ekonomiskām pārmaiņām Latvijā."
zuzis
z
Lemberga maniere - slepeni vadīt ZZS, uzņemties valdības nopelnus, bet valdības trūkumos vainot sabiedrotos. Cerams, ka ZZS ar visiem tās nekompetentajiem vārguļiem pēc iespējas ātrāk iznīks.
DDT
D
Tas iepriekšējais bija Tev.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas