Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lemberga lietu skatīs Rīgas apgabaltiesa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Tātad jau 2005. gadā pēc Repšes pieprasījuma info no Šveices bija diezgan precīza, ka hūtainis tur noguldījis pāri par 700 miljoniem, pie tam n-tās villas Vidusjūras krastā...Vot tai ir zadzis!!! Tāpēc jau mums parējiem nav neka, pat ceļa līdz hatai...bedre uz bedres, ielaps uz ielāpa...
Berta
B
Tad jau iznākums skaidrs kā ķēķa mērce. Tajā mājā Lembergs visas durvis ar kāju sper vaļā, nevajag pat tās čipkartes, kuras ir tiesnešiem.
ZBL
Z
Tagad saprotiet kāpēc pensionāriem nepietiek naudiņas? Poļitrukam sociālisma cēlājam liela apetīte.
Tvarstamosis
T
A nos to česistsa... Na fotomordočke eto jasno viddno!
meerglis
m
taisniiba ...
ABC
A
Es nezinu, kas ir "proķene", taču zinu, kas ir Rīgas apgabaltiesa. Laimīgais tiesnesis kas izskatīs šo lietu, varēs atlikušo mūžu dzīvot zaļi un mazais mēsls kārtējo reizi parādīs tautai Lagzdiņa sveicienu.
Ērglis
Ē
Kā var proķene draudēt ar cietumu, ja lēmumu pieņem tiesa? Vai nav gadījumā tā, ka nabags pats vien ir iesmērējies, palīdzot Lembergam un viņam jāizvēlās - pašam tupēt vai raut Lembergu līdzi? Kas šeit tik traģisks? Vai arī tev mīksta sirds pret noziegumos iesaistītajiem dabas pabērniem?
sekste - piebilde
s
Ja šis kungs, uztaisot biznesu, būtu valstij devis zaļo demokrātijas gaismu - tad lai dzīvo zaļi pats un viņa dēls un meita tostarp. Bet tā nenotika. Taču arī tagad vēl nav par vēlu. Nožēla, līdzdalībnieku uzrādīšana un solījumi turpmāk tā vairs nedar't - tas taču ļautu turpināt iemīļotās rīta pastaigas pa taciņām mežā ap ezeru vietā ne tik attālu no pilsētas pie jūras...
Politikis
P
Nu ir interesanti fakti par partiju finansēm saistībā ar Lembergu. www.partijas.info
Observer
O
Un kā tu vērtē proķenes rīcību, kura nabaga Laiviņam Laiveniekam, kuram jau divi infarkti bijuši, draud ar cietumu, ja neliecinās kā vajag? Neaizmirstot it kā starp citu piebilst. Cietumā trešo infarktu nepārdzīvosi. Forši prokurori?:))
sekstei
s
Riktīgs tu sekste esi. Kurš ir nozadzis miljardu? Kas tev to teica? Pat proķenes apsūdzībās nekas tāds nav minēts, bet tu te cepies kātāds muļķītis. Riktīgs pajoliņš.
Ērglis
Ē
Kur tu redzi ka es cenšos ietekmēt tiesnešus? Tā bija ironiska piezīme. Vai arī tas ir tas, ko tu vēlies, mans dārgais draugs? :)
J
Cerams , ka pie tiešnešiem nepiestaigās kāds tējas un kafijas cienītājs. Cerēsim , ka tiesa būs taisnīga tiesa.
sekste
s
Ja kāds vienai mazai valstij nofenderē miljardu - tad tas ir kaut kas! Tajos laikos - teju puse valsts gada budžeta. Un tad nu visa tā aizstāvju šļura, kura pukst un sten par nabaga apbižoto - vai nebaidieties, ka ar jums tāpat izdarīsies kā ar alfrēdu un Haizivi? Un ja proķene šito mēslu tomēr dabūs uz nārām - tad visa šī kantora darbinieki būs pelnījuši pa vasarnīcai un zemesgabalam Baltijas jūras krastā! Nopietni!
Observer
O
Velti centies ietekmēt tiesnešus. Pagaidām viņi atšķirībā no tādiem kā tu tiesu nelemj pēc revolucionārās sirdapziņas.:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas