Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lembergs: bija vajadzīgs aizturēšanas šovs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzimiumzīme
d
uz muužu ieziimeets kaa smagos noziegumos apsuudzeetais, no taa neatmazgaasies arii taadas viirs...
Pičuks
P
Nu jā! Bet pats galvenais, ka uz vispārējā "goda" aizskārumu procesu fona faktiski neviens nav meties protestēt pret prokuratūras vai kādas citas iestādes aizskārumu. Līdz ar to var spriest, ka vai nu ir viena alga, vai mums tiek spēlēts augstas raudzes šovs ar lētuma imitāciju, lai cilvēki domātu, ka kādam šai valstī rūp tiesiskums. Kolīdz NRA kāds kaut ko pamelš, Diena uzreiz atsaucas.
dzeris
d
Nu gan Latvijā sava Britnija Sopirsa un Keilija Minoga atradušās - Bērziņš ar Lembergu, citu tēmatu nav, kā tiražēt šo personu murgus, labi tas nav, jo tie inducē citas pesonas ar nenoturīgu psihi, kas sāk šiem murgiem ticēt.
Observer
O
Garajā intervijā (uz trim lapām) Lembis sniedz ļoti daudz faktu, kuri ja ir patiesi, tad Maizītim un prokuraturai graujoši. Būtu tikai loģiski, ja Prokuratūra tos punktu pa punktam kaut vai ar preses sekretāra palīdzību atspēkotu. Citādi iznāk, ka taisnība Lembergam un nav ko aizsegties ar frāzēm - neiesim jau katra noziedznieka pekstiņus atspēkot. Lembis tomēr nav kurš katrs noziedznieks un fakti ir ļoti konkrēti.
Sviests
S
...nu mazliet auzās iebrauci, aizturēt var līdz 48 stundām, pirms atzīšanas par aizdomās turēto. Bet par to aizturēšanu gan varētu piekrist, šovs. Visumā var teikt, ka Lembis malacis, jo neaizmuka arī saņemot brīdinājumu. Izskatās, ka speciāli pabrīdināja, cerēja, ka Lembis pamuks, bet šis nekā...un nu lieta jūk. Būtu aizlaidies, tad gan palaistu tādus pekstiņus...:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas