Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Lembergs: FM ir Latvijas ekonomiskās politikas kapracis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
normunds Siliņš
n
Pilnīgi piekrītu viedoklim. Piebildīšu, ka šāda makro procesa "vadība" notiek jau ne pirmo gadu. Faktiski visa kreditēšanas ārprāta, banku diktāta, valsts konkurētspējas, tautas labklājības un valstiskuma pastāvēšanas nākotne ir novesta bezdibeņa malā. Par paraugu stratēģiskai domāšanai valsts finansu politikas vadīšanā iesaku izanalizēt Lielbritānijas konservatīvo valdības ministra Osborna kunga plānus un rīcību. Principā veiksmīgu paraugu ir pietiekami daudz visās pasaules malās, pat Āfrikā un Siāmā.
no otras malas>no malas
n
Nav liela jēga arī no tiem pusmiljona pensionāriem,kas savas dzīves beigās raud par nepilnus 50 latus lielo minimālo pensiju un no sociālā budžeta citiem mērķiem novirzīto miljardu;no tiem 140.000 bezdarbniekiem,puse no kuriem nesaņem vairs bezdarbnieka pabalstu;no tām daudzbērnu ģimenēm;jaunajām māmiņām;bomžiem....
Udo
U
Tikai ar ko labāka ir ZZS,kuras Saeimas frakcijas deputāti,ar Brigmani priekšgalā(arī šajā Saeimā gandrīz visi tie paši),kopā ar "Jaunā Laika" un Tautas partijas deputātiem vienoti nobalsoja par pensiju vēl tālāku samazināšanu par 10 un 70% pat tiem pensionāriem,kuru pensijas jau bija zemākas par iztikas minimumu!!
Helio
H
pilnīgi piekrītu! Lembergam taisnība!
no malas
n
Nez vai būs liela jēga no tādiem studentiem, kuri jau savā dzīves sākumā raud par to, ka valsts pārāk maz viņus avansē. Un papildus, tik diletantiski filozofē par valstiskiem jautājumiem.
Lelle
L
A kapēc te nav neviena zvirbulēna komentāra?! Aūū, zvirbulēn, esi aizsnaudies, vai?!
students
s
Budžeta vietu Mākslas augstskolās ir tik maz, jo mums taču ir jāmaksā par NVO deleģējumiem kultūras jomā (karu Afganistānā) (Parex parādiem)...............
KLM
K
Laikam taču komunisti.. ................................................ .............................. Vai bieži esat redzējis, ka komunisti sistu LKP CK locekļus, piemēram, Lembergu ?
f
f
LOTI PAREIZS VERTEJUMS.
Aldonis
A
Gandrīz simts trulu muldētāju,paliela letiņu grupa.Laikam taču komunisti,jo visi kautko prasa ,paši nedara neko,bet sist gatavi uz vietas.
malā stāvošais
m
Interesantākais Lemberga prātojumos ir naudas taupīšana miljonos uz parādu atdošanu... Patiesība laikam ir tā, ka jo ilgāk atmaksā parādu, jo lielāka summa jāizdod tā segšanai!
ragaviņas
r
ārprāts,šito naidu!!!
l
l
TU CIGAANS NOLAADEETAIS ESI LATVIJAS KAPRACIS,ABI AR CEKISTU BRIGMANI.BRIGMAN,KUR IR TAVA CEKISTA SOMA UN AADAS MEETELIS,KAA ARII KOMUNISTA BIEDRA KARTE.KA,UZ TEVI PASKATAASKAA TU RUNAA,ATKAADINA RIKTIIGU KRIEVU CEKISTU PEECKARA GADOS.JUUSU ZZS AR CIGAANU LEMBERGU VELK VISU LATVIJAS EKONOMIKU ATPAKAL.CIGAANS RAADIIJA KAUTKAADAS TABULAS ,KO PATS NEMAZ NESAPRATA,DOMAA ,KA ARII PAAREEJIE IR STULBI.
feisbuks
f
Malacis, pareizi runā! Lembergs vienīgais, kas redz izeju no krīzes! Lembergu par ministru prezidentu!
Vecis
V
Lembergs pats, protams, ir kampējs, bet šoreiz viņam taisnība. Taču šo taisnību zina katrs, kam galva uz pleciem. Tāpēc tā ir tikai tukša ļera. Lai sāk kaut ko darīt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas