Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lembergs: meli, ka gribēju tikties ar Zalpēteri

Ventspils mērs Aivars Lembergs, ko ZZS izvirzījusi par savu premjera kandidātu, noliedz presē minēto, ka vēlējies satikties ar jauno Privatizācijas aģentūras vadītāju Ivetu Zalpēteri. Laikraksts Dienas bizness, atsaucoties uz saviem avotiem, iepriekš rakstīja, ka I.Zalpētere nav atsaukusies aicinājumam tikties.

Šis apgalvojums neatbilst patiesībai un ir melīgs, noliedz A.Lembergs. Ja es būtu vēlējies tikties ar Privatizācijas aģentūras vadītāju, tad nebūtu nekādu šķēršļu amata jauno kandidāti, gluži kā citos gadījumos, uzaicināt uz ZZS valdes sēdi, lai iztaujātu, viņš uzsver. _Dienas bizness _vēstīja, ka informēts avots valdībā stāstīja, ka A. Lemberga centieni panākt tikšanos ar I. Zalpēteri ir bijuši, bet tā nav notikusi jaunās PA vadītājas nevēlēšanās dēļ. «Visi koalīcijas partneri vēlas tikties ar nozīmīgiem kandidātiem, bet ir viens partneris [Lembergs], kurš vēlas tikties ar visiem. Domāju, ka tā vairāk bija testēšana, viņam šķiet, ka iepriekš aprunājoties, pēc tam būs vieglāk piezvanīt un aprunāties, kad vajadzēs.»

Avīze arī norādīja, ka PA vienmēr ir bijusi politisko un ekonomisko interešu objekts, bet pēdējā laikā ap to jūtama ne tikai ZZS, bet arī Par labu Latviju pastiprināta interese.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas