Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lembergs nešaubās, ka "lietussargu revolūcijas" finansētāji ir tā dēvētie Ventspils opozicionāri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
auns
a
Bet rezultātu "jo sliktāk" panāca tieši esošā valdība un esošā saeima nevis Ventspils šakāļi. Un par cik izrādījās, ka tas tomēr, mīksti runājot, nepavisam nav "jo labāk" , tad tādēļ arī notika tas masveida pasākums. Mani, personīgi neinteresē, kas ko ir organizējis, ja akcijas mērķi sakrīt ar manējiem, tad es tos atbalstu viennozīmīgi, slaidi spļaujot uz tādām "autoritātēm" kā Lembergs, Šķēle un tml. Vajadzēja godīgi strādāt un netracināt tautu, tad arī no kaut kādiem "šakāļiem" nebūtu jābaidās!
Vizma
V
Lemberg, Tu smirdi!!! DIENAI nevajadzētu kļūt par bezprincipu avīzi, bet turēt savu godu augstāk par mafijas interesēm. Ceru, ka DIENAI pieleca.
Oskars
O
Kurš nofinensētu SAEIMAS un MINISTRU iznešanu - izmešanu uz RĪGAS tīrā asfalta.
Lelle
L
Ja vēlreiz ķersies klāt Loskutovam, vēlreiz finansēšu nu jau saulessargu barikādes....
Lelle
L
Aivar, es arī sponsorēju un man nav nekāda sakara ar tavu smirdīgo Ventspili!!!
jupis
j
Neesmu ne Lemberga,ne Stepanova aizstāvis,bet,teikšu atklāti,bezgala nogurstu no šīm negācijām.Kalvītis-cūka,Le mbergs-smagos noziegumos apsūdzētais,Loskutovs-spārn otais eņģelis,kas neparko negrib lidot.Runājiet par konkrētiem likumpārkāpumiem.Runājiet kāpēc prokurors neredz pantu un pārkāpumu.Nogurst no šīm negācijām.Vairs avīzes nepērku,televizoru neskatos.Šo Saeimu ievēlējām mēs.Ja Jūs visu laiku ņirgājaties par mūsu izvēli,tas nozīmē,ka ņirgājaties par mums,tas ir - tautu.
ABC
A
Ak, Diena, nu vai ir vērts pievērst uzmanību katra netīreļa pļurkstēšanai???
nn
n
lebmim pasam bez finansesanas nekas nekust!! .. tapec jau ari vins nespej saprast, ka tiesi vina pasa veiktaa politiku "finansesana" ir viens no "lietussargu revolucijas" ceeloniem...
Skatītājs
S
Un es savukārt nešaubos, ka Lembergam pareizā vieta jau ļoti sen ir aiz restēm, jo pašvaldības vadītājam kļūt par miljonāru ar vienu vienīgu pašvaldības vadītāja algu ļoti skaidri pasaka, ka ir noticis kaut kas netīrs un ne tikai. Lietussargu revolūciju finansēja daudzi dažādi ziedotāji, kuru saraksts jau ļoti sen ir meklējams internetā. Ja Lembis neprot meklēt informāciju internetā, tad varbūt kāds no viņa daudzajiem juristiem varētu piepalīdzēt. Bet pārliecināt mazo Ventspils napolenu, ka labāk būtu turēt mēli aiz zobiem tajos ļoti daudzos gadījumos, kad viņam nav ne mazākās zināšanas par to, ko gvelž -- tas droši vien nav pa spēkam nevienam. Nožēlojams radījums, šis Lembergs.
besaraaps
b
Segliņš, tavs ķēdes suns, par katru cenu gribēja noskaidrot tieši to pašu.
kaķka
k
Nu, Lembergs jau spēj domāt tikai skatoties uz sevi. Ja es esmu visur pircis sev lobijus, tad arī citi to dara. Viņš nu nav nekāds godīguma etalons! tas nu gan visiem ir zināms. Lembergam vai tad vispār ir cits variants par sorosiešiem. Brīnums, ka puisis sāk dziedāt jaunu dziesmu, kurui laikam Matīsa cietumā vārdus izdomājis!
Veiko Spolītis
V
Paldies par informāciju un Jūsu konspirācijas teoriju atklāšanu VISUR un VIENMĒR. Nemaz nezināju, ka mani darba devēji (RSU, Igaunijas Radio, un citas institūcijas) pieder Jūsu opozicionāriem:)
laimonis
l
nešaubos ne mirkli - pasākumam bija rīkotāji, tikai cilvēki, kuri tur gāja, tika izmantoti.
maikls
m
Ehh, izrādās es esmu Ventspils šakālis! :)) Jābrīnās, kāda gan ir morāle tiek cilvēkiem, kuri nespēj saprast, ka ir iespējams ziedot naudu arī nesavtīgiem mērķiem. Ne Lembergs, ne tautas partijas pārstāvji acīmredzot nespēj pat iztēloties, ka cilvēks kaut ko var darīt arī idejas un principu dēļ. Ar šādām runām Lembergs un citi viņam līdzīgie tikai atklāj savu egoismu un nespēju paskatīties tālāk par savām interesēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas