Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lembergs: Stipendiātu lietā prokuratūra man zaudētu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ai, ai
a
prokuratura nevinnee un nezaudee, taa apsuudz. nav jau civillieta.
Ha....
H
..par naudu Latvijā var nopirkt visu un gandrīz visus, tāpēc kamēr nauda ir, sods nedraud....
ticība
t
viņš jau laikam sen jau sev ir noticējis....neatgriezeniski
estets
e
kada smuka gluma un sarkana seja,
Человек
Ч
Itālijā konfiscēti mafijas īpašumi. Latvijā...? Laiks rīkoties! Tad vens otrs ātri paliks pavisam kluss.
ZZS - labākie
Z
Visiem tiem, kas nemāk lasīt, un īsti nesaprot, kas notiek, 2, oktobrī būs saeimas vēlēšanas un līdz ar to visas konkurentu partijas cenšas kuat ko ātri samuldēties par stiprāko premjera kandidātu, kurš visticamāk arī vinnēs, tā lūk, un nekā cita šeit nav! Visas lietas ir pilnigi safabricējumi!!! Liecieties mierā un balsojiet par ZZS, ja gribat bagātu Latviju!!!! - skatīt piemēru - Ventspils.
Zaudētu
Z
Pilnīgi jebkurā lietā, tāpat kā jebkura valsts iestāde zaudētu pret privātu kompāniju. Jo pieredze rāda, ka valsts vienkārši nespēj noalgot labus juristus.
juris
j
lembergs - sportists!!!
H
H
Stipendiātus arī ne-pa-zīs-tu !
borcinsh
b
"lembergs norādīja, ka tās izmeklēšana notiekot jau 11 gadus, kas esot "divas reizes ilgāk nekā pēc Eiropas standartiem". ----- ari taa uzskatu - aivaram sen jau ir jasezh cietumaa ( gadus 15-18 ) ar PILNIIGU KONFISKACIJU ! kad atbrivosies - var velreiz mums paradit kaa saakt to "turiibu ar briezhiem "... PS. Kinaa taa tiesa butu vel atrak....
īstaisbimbam
ī
Pilnībā piekrītu INO! Ino 11:02 Labi jautājumi uz kuriem gan Vienotībai būtu jāatbild. Apsmējos! » Lelle 10:51 Man patika par tiem izlaupītajiem, bet kad sāks izmeklēt Vienotības lietas: 1. par 2003 apturēto (pēc Jl uzdevuma) dienas prihvatizācijas likumību? 2. einīša vērspapīru lietu ( arī apturēja pēc JL uzdevuma) ameeerikā? 3. ekļertes bračkas lietu Jūrmalā Puķu ielā 8 (lietu izzaga proķenei TM miņņistriene JL rižā balerīna)?
īstaisbimbam
ī
Vai tad Vienotības štābā, ko darīt nav?
Terorists
T
Bet ja pašā sākumā jāsāk ar blusu un pēčāk atkal ilgi jāgaida kamēr reikarnējas,ko tad?Tā kā līdz pif paf ilgi un dikti jāgaida.
He he...
H
Redz kā Vienotības funkcionāri rīkojas... Atkal učukiem pēc vēlēšanām pa ribām... he he... Trešdiena, 15.septembris (2010), plkst.14:10 | Ziņu aģentūra LETA No nākamā gada janvāra skolotājiem jārēķinās ar algu samazinājumu, intervijā aģentūrai LETA sacīja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretārs Mareks Gruškevics. Viņš atzīst, ka pagaidām ir grūti atbildēt uz jautājumu, kādas algas saņems pedagogi no 2011.gada 1.janvāra. Gruškevics līdzšinējā praksē pieredzējis dažādus budžeta veidošanas gadus, tajā skaitā arī vēlēšanu gadā.
īstaisbimbam
ī
Ko niku zogam!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas