Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Lembergs: Vienotībā ir spēki, kas varētu gāzt Dombrovska valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zebra
z
Lembergs pareizi saka. Vienotība sastāv no 3 daļām. Un ne visi tur ir tikai solītāji. Dombrovskis dienu pirm vēlēšanām solīja strādāt iepriekšējā sastāvā un 1 naksts laikā mainīja viedokli. Kampars vēl decembrī visai Latvijai TV raidījumā teica, ka tuvāko 3 gadu laikā elektrības tarifus necels. " Kā var nesolīt!" - tā ir Jaunā laika devīze.
diskobumba
d
cik maksāsi, mazais kretīn, viniem stipendiju??? uh, ka driz tevi iesedinas :)
!!!!!!!!!
!
Lembergs vienkārši kārtējo reizi maisa sūdus .
skucjis
s
siikais perdeli, veel joprojaam nesaprotu, kaa neviens tevi veel nav izcepis....laikam siiksta galja! Statistika - ekonomistu maize! Nez kaapeec tu atcereejies jeedzienu ''statistika'' shiis valdiibas darbiibas ietvaros...man pat rodas aizdomas, ka tu esi vena nozjeelojama, aizmuguriskus gaajienus '' cienosha'' zjurka, kura baudu guust, nomelnojot tos, kuri ashaa solii apsteigushi tavas ''apburoshaas'' , neatkaartojamaas personas individuaalo sharmu un nesaprot - kur taads, ''SEVI CIENOSHS'' personaazhs latvieshu literatuuraa iezadzies''. Liecies mieraa, vari aiztaupiit sev ''lepnumu''....ja kaads veel ar tevi diskutee,tad tas noziimee labdariibu - katraa no mums maajo cilveeks, kursh otram veel labu (respektiiivi - vest pie praata tos, kuriem vinjsh (praatinjsh) diemzjeel nez kaadu iemeslu deelj ir atnjemts)...oh, piedod...
borcinsh
b
...man ir kauns par savu Tautu, kura vel klausas zagla "viedoklis" !
borcinsh
b
stukachs tachu zin to - pirmais
ruksis
r
Konstruktīvāk ir kautko celt, nevis gāzt. Kāpēc tu izturies itkā tu būtu valdībā, Aivar?
Karuze
K
Man ir prieks, ka tauta redz, ka Kampars ir izcīnījis Pirra uzvaru - uzspiedis iedzīvotājiem jaunos elektrības tarifus. Parasti pēc šādām uzvarām nāk smags zaudējums, Kampar!
a ko ta nu?
a
Kāpēc žurnālisti ir tik zemi krituši, ka pa galvu un kaklu drāž un tiesājamas personas organizētajām preses konferencēm? Tēlo, ka nezin neko par Jansonu. Vai patiešām visi nopirkti? Vajadzētu reiz to Latvijas nelaimi ignorēt.
Lelle
L
Es neklusēju, tāpēc nācās šķirteis no darba.
KLM
K
Vai tagad visas .. nēsā hūti, vai tikai tās, kuras SC izraudzījušās sev par jauno brūti?
tara>bite
t
Lembergs vienmeer ir izmantojis skaldi un valdi politiku. Sanaidot cilveekus - taa vinjam ir taada kaa augstaakaa dziives maaksla. Bet shoreiz vinja plaani izgaaziisies, jo nekaadu speeciigu politisku straavojumu Vienotiibaa (kaa apgalvo lembergs) nav. Valdiiba ir stabila. Bet lembergam pasham zeme deg zem kaajaam...tas gan tiesa...
bite
b
Draudzene Bendrāte būs apsolījusi palīdzēt valdības gāšanā!
Valdis
V
Kompartija mums te visadas muļķības stāsta!
tara>Lelle
t
Bet ja tu zini to, kas notiek, kaapeec klusee? Latvijaa nekad nebuus kaartiibas, ja zinot kluseesim un taadaa veidaa varosim nejeedziibu sev apkaart. Ja tev ir zinaami konkreeti gadiijumi - zinjo attieciigaam instituucijaam. Pavisam cita lieta ir lembergs - viena liela liekuliiba no vinja puses piemineet komandeejumu teerinjus, kad pats dara tieshi to pashu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas