Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Lībane-Šķēle noraida pieņēmumu, ka Šķēle atgriežas, lai "iztirgotu uzņēmumus"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Gultaa ar S'kelmani izsuukaatas ambicijas,buutu labaak seedeejusi maajaas un aukleejusi siiko,bet laikam grib savu kaarno dupsi pagroziit,mos'ka kaads iespraudiis.Maakon' teevs laikam vairs nav speejiigs,praatin's' aizn'emts ar sheemaam.
TV
T
Kampējam viena balss vēlēšanās it kā būtu, tas ja nerūnās pretī, mizojot kartupeļus, bet ja tā nopietni, tad tā ģimenīte ir tiešām piegriezusies.
###
#
TP apzaga strādājošos, apzaga pensionārus, tagad arī bērnus! Šķēlis asina zobus uz nākošo kampienu!
art
a
cenšāš parādīt adndra cilvēcīgo seju:) viņs netikai māk smalkas shēmas izveidot, bet ir mīloš tēvs, kas rūpējāš par Latviju, ha ha ha naivums augstu vilni sit... man patīk ši reklāma "Pozitīvais Andris"
Tusnelda
T
LAI SIS GIMENE IR MUZU MUZOS NOLADETA LIDZ 7 PAUDZEI, LAI VINI UN VISA SIS DZIMTA IZNIKST NO LATVIJAS KA LAUNAS NEZALES. SKELE IR JATIES AUN PEC TIESAS JASODA AR NAVES SODU PUBLISKI PAKAROT VAI NOSAUJOT, JO TO VONS IR PELINIJS AR SAVIEM NOZIEGUMIEM PRET LATVIJAS IEDZIVOTAJIEM, LATVIJAS VALSTI. SKELES PIEGULETAJA LIBANE IR JATIESA PAR TO,KA VINA DARBOJAS LC PARTIJA UN PALIDZEJA GODMANISM UZSAKT GENOCIDU PRET LATVIESU TAUTU, PEC LATVIJAS NEATKARIBAS ATJAUNOSANAS.
spunde
s
tā lūk, vecenīt. Neviens tev vairs netic.
Sigurds
S
Bet mēs ar KIKU Uztaisīsim Latviju pliku...
un
u
Rudzu garkūlu (salmu) jumti veselīgāki par velēnu. Ja tu iesaki velēnu, kika, vari pati turēt savu Andri zem velēnām, bet neiesaki citiem. Kādreiz tā bija laba Šķēles ideja - sēdēt aizkrāsnē un ar līdakas pavēli likt Jūrmalas domē kretīnus. Kad kretīni izbeidzās, var atrast kādu kretīnīti kikiņu, lai idejas bārstītu, kamēr no aizkrāsnes izvilks pašu lielāko kretīnisko ideju bārstītāju. Kikiņ, nezini, cik laika vajadzēs izstaipīt locekļus?
DIEVS
D
NETAUTAS PARTIJA , KAMPEEJRUKSU BANDA LUUDZIET DIEVU PAR VISMAZAAKO SODU CIETUMAA
edgars
e
Šķēle neko citu neprot kā vein pa lēto noprivatizēt vai uzpirkt, bet pēc tam, iepriekš uzvāroties, to pāpārdot tālāk.Viņš ir tikai SPEKULANTS un auļgotājs.
V
V
Uzņēmumi un Parex ir otršķirīgi, viņš atgriežas, lai mēģinātu nozagt SVF un EK aizdoto naudu!
Janis II
J
Kapec izjuka liela imperija PSRS? Tapec ka to nogremdeja neefektigie valsts uznemumi kurus nevareja piespiest stradat, tapec doma ka valstij nav janodarbojas ar sev netipisku funkciju -razosanu ir pareiza, valstij ir janodarbojas tikai ar nodoklu iekasesanu, cita lieta uznemumu pardosanu nevar uzticet Skelem vina partijas biedrs Kalvitis jau bija pie Putina un varbut ir atradis pircejus ne tikai valsts uznemumiem bet varbut pat pasai Latvijai.
Janis II
J
Un kapec tad lai nevaretu iztirgot valsts uznemumus? Visiem tacu zinams ka Latvijas nelaime ir parlieku sazelusi birokratija ministrijas un valsts uznemumi kur birokrati dara ko grib, neviens vinus nespej izkontrolet, varbut atstat dazus strategiskus uznemumus valsts ipasuma bet parejos visus vajag pardot, tad nebus situacija ka valsts uznemums dasni sponsore piemeram sportu (pareizak sakot sporta prieksniecibu vai vel precizak tos pasus birokratus )laika kad slimnicam katastrofali trukst naudas.
Wala
W
Man ganšķiet ka viņs šō to no tā visa nevēļas iztirgot, es teiktu ka piemēram Lattelecom viņš noteiktio vēlas iegūt savā īpašumā. Pārāk kaut kā TP šajā virzienā bija saziepējusies !!!
Terorists
T
Nabaga Andris,nu jau viņa vietā runā sieva.Nabadziņš tik tālu jau nonācis,agrāk ar svešām rokām vērpi intrigas,bet nu jau nabaga Kikiju palicis zem āmura.Tad jau tā sievas kurpīte ir izrādījusies zābaks ar metāla pazoli zem kuras nabadziņš pat iepīkstēties nevar. Nu lūk preci vēl sev līdzīgos un izģērbs nabaga Andrīti plikiņu ,un būs atkal jāaudzē tulpītes iztikšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas