Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Līdz aprīlim jāizlemj, vai Lužkovam piešķirt uzturēšanās atļauju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VON !
V
Kads pretīgs krievs. Prom uz Sibīrijas ziemeļiem ogles rakt !
egils
e
Protams ka jāpieškira atļauja tak terēs naudu un maksās nodoklus!!
Laima
L
Nepiešķirt nekādā gadījumā. Ko visu par Latviju nav sarunājis. Ja tagad Latvija piekāpsies, tad tiešām jāsāk kaunēties, ka esmu latviete.
borcinsh
b
...tadam - atvainoties, kaa reiz pamist ( pie Mildas ) ! ...bet ja kaut viens doma, kaa vinas nauda "palidzes" Latvijai - ir liela kluda ! ( taa nauda atnesis Latvijai - tikai nelaime !) ... ar tadu, milliardu lielu, naudu, luzhkowu pienems "ne - viena valstii"....tad gribetos pajautat: kapec tieshi - Latvija !? ( gan shodienas Ukraine nedos vinam uztureshanu par Krima "viedokli" ! ) ...ari par Latviju vinsh doma - to mesnesen jau dzirdejam . Ne, ne un vel 1000 reizes - NE ! ...jo Latviju nemaz neinterese kas tur noticis kremla bandas "iekshaa", ko vinem neizdevas sadalit ! Shoreiz mums visiem ir japateikt : Nelausim izpardot Latviju (par 200000 latiem) ! PS. ...pec tam prasisies lukashenko ar chavesu vel ....
Jonis
J
lai nemaz nesapņo! nav ko te tādiem politatkritumiem darīt. Mums jau tā visādu kravcovu, urbanoviču, kabanovu utt ir atliku likām. Pietiek!
:))
:
Lai tinas uz Nauru! :))
dekolonizacija
d
pec tiesiskuma uzvaras Jurmalas specifiskais aromats pazudis,bet shitam tipam paries jebkura apetite intergeties civilizetu tautu sabiedriba.
Ieva - Milda
I
Jau sen izgāztuve!
izdevīgi
i
Pērkamā Latvija & Lužkovs
lux
l
Pilnīgi pareizi tas Krievijas komentētājs raksta. Tas vai tiks piešķirta vai netiks piešķirta uzturēšanās atļauja nelietim Luškovam, būs pārbaude tam, vai Latvija vēl joprojām svārstās starp divām identitātēm. Bet vispār apbrīnojami. Uz tādām cūcībām laikam spējīgs tikai krievs. Iesākumā visādi zākā Latviju, liekšķēršļus tirdniecībai, pēc tam lūdz uzturēšanās atļauju. Tikai galīgi nelgas var domāt,ka tas kaut ko dos Latvijai. Ja nu vienīgi nepatikšanas.
krā
k
Ak tad Latvijas ekonomiskā okupācija sāk ievirzīties noslēguma fāzē... Nu ko... Lužkovam uzturēšanās atļauju jau iedos, tas skaidrs. Ierosinu pie viena atņemt Latvijas pilsonību Šleseram un visiem tiem bijušās Saeimas deputātiem, kuri balsoja par šī, naudīgo okupāciju legalizējošā, likuma pieņemšanu. Likumu anulēt kā valstisko apdraudējumu veicinošu.
lasītājs
l
Ko Lužkovs darījis Latvijas labā, ja vēlas te dzīvot ?
xx.lu
x
Pat Krievijā domājošie cilvēki ir pret uzturēšanās atļaujas izsniegšanu. Mūrniece - turies!!!!!! Евросоюз и Латвия - проверка на вшивость (#) Для Евросоюза и Латвии вид на жительство для Лужкова - это тест на вшивость, сможет ли нынешняя российская элита "в случае чего" сбежать в Европу или надо заранее метить в Саудовскую Аравию, по примеру туниского экс-президента. Если Латвия даст добро Лужкову, то пусть в нагрузку заберет еще Путина, Медведева, Суркова, Сечина и прочую компанию. Ответить
he
h
Abas meitas ir pārbēgušas un atrodas Anglijā, kur studē, pats arī labprāt tur šņaukstētu, bet redz, runā, ka viņam tur daudz nedraugu esot, kas nerimstas pieminēt vienu,otru lietu. Tad nu vecais komuņaga tagad šaudās un pa naktīm nedaudz svīst - jātaisās ir, ko kājas nes no Krievijas, bet kur?! Latvija ir tāds kā blakus variants, bet te redz arī klapanu tā negaida un nemīl, pilna aka piespļauta, tagad nu pašam dzert no tās sanāk... Smieklīgs atgadījums, bet visā visumā tas ir raksturīgs Krievijai, tā tie patrioti, bļāvēji, ministri un ar laiku var droši teikt arī mazie augumā prezidenti dabūs cilpot te uz vienu, te otru pusi - tas tikai laika jautājums, nosmieties.
Milda
M
Kopš kura laika Latvija ir izgāztuve-svalka izbijušiem politiķiem-šovinistiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas