Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Lielā Stradiņa slimnīcas iepirkumā konstatē pārkāpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viena tante teica:)
v
Stradiņos valde nomainīta, jo nozuduši 2.miljoni, tāpēc griež darbiniekiem algas...
kas tā par medicīnu?
k
Par ko maksāju nodokļus, ja 1.diena uzturēšanās Stradiņos maksā 45Ls, kāds no VM var paskaidrot, kur tādas izmaksas rodas, ja akūtajiem jāmaksā 9.5Ls par diennakti?
Lelle
L
Medicīnā joprojām pie varas ir oranžās pakaļas...visu slimnīcu vadoņi ir oranži. Tāpēc cilvēki Latvijā mirst nost nepiejamas un dārgas medicīnas dēļ.
Ieva
I
njā, iepirkumi iepirkumi... simti tūkstoši un simti miljoni... tikmēr uzņemšanas nodaļā ir "dzīvā rinda" gandrīz simts cilvēku garumā (kas gaida pat 8 stundas) un ārsta darbs tiek novērtēts ar stundas likmi 2,64 LVL (pirms nodokļu nomaksas)...
jā jā
j
Piedāvājuma cenas ir komercnoslēpums?! Ko tur cirš, tak paprasat piedāvājumu atvēršanas sanāksmes protokolu, kas ir vispārpieejama informācija, turklāt piedāvājumu atvēršanas sanāksmes ir atklātas, tātad nevar būt nekādas runas par to, ka piedāvājuma summa ir komercnoslēpums. Tā ka, Laura Dzērve, ņem rokās telefonu un saskaņā ar Publisko iepirkumu likuma 35.panta trešo daļu pieprasi nosaukt konkrētas piedāvājuma summas vai nosūtīt piedāvājumu atvēršanas sanāksmes protokolu un papildini rakstu.
tantuks
t
Vienas slimnicas klape ciet-6 slimnica.1 slimnica,Sakana kusta slimnica tuksa,bet te vajag miljonus.Kliedz ,ka nav naudas,paeizi visiem darboniem nepietiek.Slimnicas pakalpojumi par maksu,zobarstu ,gimenes dakteru ari lur ta nauda paliek-dakteru kabatas veikala gomenes dakteris izliek paris plastmasa maisus ar monetam,lai nopirktu ledusskapi. Naudas ir par daudz,bet te vajag atdalit kapitalo celtniecibu no parejiem izdevumiem un tad ta bilde bus citada.Finansu ministrijai jaizdod rikojums par bilancessadalisanu tekosa un kapitala un viss bus savas vietas.
dzeris
d
Atkak kārtējais "zelta tilts" valstī, kur daudziem nav pieejama pat neatliekama med. palīdzība un elementāras zāles, Rozentāles mantojums, 200miļj. vērts, jau Dombrovska laikā. Stradiņi mums var atļauties visu, tāds melnais caurums.
!!
!
Slimnīcas kliedz, ka pacientu ārstēšanai naudas trūkst!Ārodbiedrības vāc parakstus sūdzībai EK. Tikmēr zagļi zog
!!
!
Slimnīcas kliedz, ka pacientu ārstēšanai naudas trūkst!Ārodbiedrības vāc parakstus sūdzībai EK. Tikmēr zagļi zog.
slimnieks
s
re cik Stradini bagati, ka var vienkarsi planu par miljonu taisit!
Buba
B
Beidzot taču no "nākotnes' jāatgriežas šodienā un jāpadzen slimnīcas "čiekurus", kas spļauj virsū budžetam un regulāri iedzīvojas milzīgos parādos.
zzz
z
un kur i redaktors??? Lielā Stradiņa vai tomēr Lielā iepirkumā? Nomainiet virsrakstu uz "Stradiņa slimnīcas lielā iepirkumā konstatē pārkāpumus"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas