Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Lielākais izdevumu pieaugums būs turīgajām ģimenēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fredis
F
Nu nezinu, vai kļūsu nabagāks, diez vai, ja no 1200 uz rokas saņemtajiem latiem par komunālajiem samaksāju 300 Ls citi neatliekamie izdevumi -200 Ls , pārtikai sanāk 700 Ls mēnesī. Jā, omei mēnesī dodu ap 160 Ls par to, ka mazu mani audzināja un pasakas lasīja. Pārtikai man pietiks. Precēties vai kopdzīvot negatavojos, jo negribās kādai čiksai par kosmētiku nolaist podā ap 400 Ls mēnesī, bij man viena tāda, visu apetīti pret sieviešu dzimumu atsita. :-(
spec
s
....tas ir nabagu mierinaajums?...vai kaa?...traka sunja murgi! ..pieriebushies....uzrodas te visaadi sabiedriskaas domas(viedoklja)veidotaaji un tik tamboree savas "ekspertu un specialistu" paargudribas pieraadot savu stulbumu....
Joker
J
Runa jau nav par tiem, kas tikai ar lapstu prot stradat vai vispar negrib stradat! Tragedija slepjas tur, ka specialisti ar magistra un doktora gradiem biezi ari vairak par minimalo menesalgu nopelnit nevar. Medmasam un pedagogiem - tuvu pie minimalas par vienu slodzi (protams, visi censas stradat 2 slodzes - bet 2 minimalas algas ari nekas dizs nav.) - un sada situacija ne tikai valsts sektora, bet ari privataja. Cik, piemeram banku operatoriem - kadi 400 Ls pec nodoklu nomaksas. Filialu vaditajiem - ap 700Ls. Pat lielako mediju zurnalistiem pamatalga minimala (no kuras tad ari maksa visus nodoklus) + honorari par rakstiem. Pardosanas specialistiem arzemju uznemumu filiales - ap 300 uz rokas. Nu nav saja valsti maksatspejiga slana, turpmak pirstspeja vel kritis, valsts kopuma stagnes, jo uz ieksejo tirgu stradajosie uznemumi turpinas bankrotet.
spoks
s
es savu naudu sitiem seskiem neuzticesu. Eesti vaabarik registrerung.
jumors
j
Tam, kurš teica, ka Dombrovskis netiekot galā "savā saimniecībā", pardon, tā ir mūsu visu saimniecība! Un ja mūsu saimniecībā daži gudrie iemanās uztaisīt 150 miljonu nodokļu parādu, kur tad lai valsts kase rauj tos parādu atmaksājamos līdzekļus? Viena lieta, kas ir galīgi garām, bet to jau neviens nerunāja, kamēr Zatlers nebija Maskavu izbraukājis - kāpēc mums jāmaksā Krievijas pilsoņiem pensijas, ja viņi tās saņem jau no savas tēvzemes? Un tur arī ir 10 miljoni!
Ministry of Truth
M
Ideāli! Tu, kas negrib ar lāpstu nekad un neko, maksā tā, lai kāds cits tomēr būtu ar mieru šo tev nepieņemamo vai nederīgo darbu darīt. Vai arī tu tomēr domā, ka lāpstas darbi var pagaidīt? Nevar, tur jau tā lieta, ka nevar. Problēma gan ir tāda, ka tu negribi vai nespēj samaksāt citiem par darbu tik, cik piedien maksāt cilvēkam, lai viņš saglabātu savu cilvēcisko sociālo stāvokli un spētu arī strādāt fizisku darbu. Ar rocību vairumam ir kritiski.
Terorists
T
Atvainojos-Uz 100 Ls stāv rindas.
Terorists
T
Laikam šis analītiķis no Svedbankas ir drusku zaudējis realitātes izjūtu.Lai man šis štoks parāda kurās mazpilsētās kur valda bezdarbs un daudzi laižas uz ārzemēm vai Rīgu saņem 400 mēnesī. Biržās uz 100 stāv rindas,bet šitais bikša aizstāvis gvelž par deviņiem mēmajiem.
DD1
D
Nesaprotu aprakstīto matemātiku,- izskatās pēc manipulācijas ar skaitļiem.
BMW 750
B
Tās visas ir tādas muļķības... Jūs te runājiet par cipariem alus četrpakas apmērā.
Figvams
F
Beidzot viens prātīgs vārds - kamēr tie, kas nespēj savas ģimenes apgādāt, tiks uzskatīti par nacionālajiem varoņiem, tikmēr te nekas uz labu nemainīsies.
!!!
!
Vislielākā latviešu nelaime ir tā, ka mēs vēl šodien domājam, ka visiem jābūt vienādiem nabagiem, ka visiem ir jābūt vienādām algām kā krievu laikā., kad tauta izlikās, ka strādā, bet valdība, ka maksā par padarīto darbu. Ir jābūt atšķirībai sarp tiem, kas algu pelna ar gudru galvu, no tiem, kas , kas to spēj darīt tikai ar lāpstu. Cerams, ka padomju laiki ir pagājuši uz neatgriešanos, neatkarīgi no raustāmām lellēm.
Joker
J
Mums jau patik izteloties, ka Latvija ir neskaitamas "turigas" gimenes -bet nu cik tad ir tadu gimenu, kuri alga sanem 1500 viens, un 2000 otrs? Nu nav tadas algas privata sektora videja limena vaditajiem, tikai augstakajiem vaditajiem. Tie tacu ir iznemumi. Pie tik lielam algam gan tikusi virkne valsts iestades stradajoso - tatad pasas sis algas jau tiek segtas no nodoklu maksataju naudas. Realitate tada, ka Latvija lielaka dala dzivo ja ne trucugi, tad loti pieticigi gan. 2011.g. pirktspeja vel vairak samazinasies
Ministry of Truth
M
Izlasīju... Swedbank vecākie akcionāri un augstākā līmeņa vadītāji varbūt ir dzimuši kopā ar šo banku - 1865. gadā, un turas pie vesela saprāta un labas veselības, pateicoties pastaigām pakalnos un akvavitam, bet tie vietējie pļāpiņtarbiņsviestiņprogrammiņas, ko viņi te akceptē kreditēšanas un prātuļošanas operācijām, ir tukšs numurs, kam pat aprēķini sanāk greizi jo greizi, it kā viņi nestrādātu bankā un ne ar naudu. Ņemot vērā to, ka SEB, Nordea un Swedbank štata darbinieki piestrādā par padomdevējiem Latvijas valdībai, ir acīmredzamas vismaz dažas konsekvences. Viena no tām ir ūdens liešana vienādi dozētās devās. Tās mērķis - stāstīt kalnos un lejās, ka valsts aug makro tempos, bet to iedzīvotāju, kuri nīkuļo, problēmas ir galvenokārt viņu pašu problēmas. Gaidāms latīņamerikas iznākums.
Kā tad. 10% no 10000 atstāj 9000, bet no simta, kas tāpat par maz lai izdzīvotu , 90.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas