Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Lielākie degvielas tirgotāji vēl par pussantīmu paaugstinājuši degvielas cenas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Valūtas svārstības cenas nu gan neietekmē, jo vasarā dolārs bija daudz dārgāks, nekā šodien, apmēram pa 10% dārgāks! Un Rimševičš ir nelietis, ka latu piesaistijā eur!! Stulbais komjaunietis!
nn
n
latvijaa ir daudzi nepabeigti benzintanki.. ja kaads saja biznesaa saskatitu milziigas pelnas iepeju, tad varetu tos atvert un palielinat konkurenci..
vientulais vilks
v
ASV 95regular atbilst95 markai maksa galona2,95 -3,05 dolari tajos pasos LUKOIL tankos.GALONS=3,8 LITRI,TI AP 40 SANTIMU LITRA
pojene
p
to: elpaso ''vasara cenas kritīsies, jo augs pieprasijums'' redz, te šai apgalvojumā ir pilnīgi aplama ekonomikas izpratne:pieprasijums ceļ (!!) cens, nevis mazina. atceramies neseno laiku ar īpašumu burbuli te nudien butu vietā eiro kursa svārstības, pieprasijums (jo ziema, un ja kas: manējais autiņš ari tagad ēd kā traks ) uc., bet nu tikai Latvijas ceļu tīrīšanas tehnikai pie globālajām cenām nudien nav nekādas vainas. te nu fleitē latvju bāleliņiem kas svarīgāk: piešādām kāpjošām degvielas cenām: kas notiks ar citām cenām?jo tas nudien ir dikti cieši saistīts: maiziti līdz veikalam jau arī ved pa dārhgo tagad, turklāt laikā, kad ir pamatīgi kritusies ļaužu maksātspēja un kura tuliņ ar jauno budžetu tiks apcirpta vēl vairāk. kā lai ''savelk galus '' kopā?
nu
n
Tie cenu salīdzinājumi pa dažādām valstīm tikai jauc tautai galvu. Paņemiet un uztaisiet apskatu par cenām bez nodokļiem...
Josh Bet
J
There is no competition in Latvia in fuel prices!
NN
N
95 18,35 (1,173) 98 18,85 (1,205) D 18,60 (1,189) Cenas Igaunijas Lukoil,neizskatās ,ka tur kas īpaši lētāks.
muldetajs
m
Krievijā cenas gan neaug un ir lētākas
murgainais sakne
m
tatad uz Igaunijas dīzeldegvielas cenām aukstais laiks Skandināvijā iespaidu neatstāj? Tā tas jasaprot? Glābiet, skandināvi sildās uz Latvijas rēķina!
hi hi hi
h
sodien pa radio dzirdeju, ka iemesls tam esot Euro kurss un kaut kada problema Zviedrijaa. jaaa... tad, kad kurss mainas uz augsu- cenas kapj dienas laikaakaa , kaa soreiz, bet kaut kur kadi apstakli, ka cenam jakrit- tad pie mums tas kritisot, tikai tad, kad tiks iztirgoti esosie , iepirktie krajumi. Nu ko var muldet.
xdfyt
x
cerams pavasarī cenas kritīs ja nē es braukšu uz darbu ar divriteni, cits nekas neatliek:(
diskobumba
d
Vai kāds žurnālists lūdzu var salīdzināt degvielas cenas Baltijas valstīs bez nodokļiem un akcīzēm? Tas būtu objektīvs rādītājs! Lietuvā, piemēram, nav ceļu nodokļu, tas esot iekļauts jau degvielā!
spec
s
...apetiite aug eedot:((((
Insbrukas latvietis
I
Arī Austrijā pirms kāda laika degvielas cenas drīkstēja koriģēt bez ierobežojumiem. Kopš kāda laika, lai degvielas cenas būtu labāk salīdzināmas, tās drīkst paaugstināt tikai reizi dienā (DUS atvēršanas brīdī) un pazemināt bez ierobežojumiem - sākot ar 2011.gada martu, degvielas cenas Austrijā drīkstēs paaugstināt tikai reizi dienā (plkst. 12:00) un pazemināt bez ierobežojumiem.
zemnieks
z
Cenas augs un nelegālais plauks .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas