Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lielākoties partijas vēlētājus ārzemēs uzrunās caur internetu, PLL plāno arī apmeklēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vientulais vilks
V
Sis VARZAS del LATVIJA atrodas meslos lidz ausim,man nav aizspriedumi pret uznemejiem,biznesmeniem ,bet kuru no sim personam var saukt par uznemeju? NODOKLUS NEMAKSA ,bet lien pie nodoklu naudas katla.SIEM IZDZIMTENIEM nav ne kauna ne goda ,vieno alkatiba .Pamegini ASV nemaksat nodoklus,busi visu atlikuso muzu pliks
Māris Zemgalis
M
komentētāji, kāpēc jūs esat pilni ar naidu ? liekas, vai nu jūs pazemoja bērnībā, vai pazemo darbā. esiet godprātīgi. un ļaujiet tiem, kas vēlas veidot Latviju par labklājīgu valsti, strādāt. starp citu, Ainārs Šlesers ir apliecinājis, ka spēj vienot un saliedēt. šķelšanās un fragmentācija nes tikai postu. neesi kangars, atbalsti tos, kas iestājas par labu Latviju! :)
Grīva
G
Jums ir ļori šaurs izziņu avotu loks. Jūs lasāt tikai Dienu, tas ir acīm redzams un pamaz, teiksim, mānīgs ziņu avots. Pārslēdzot kanālus, nokļuvu kādā Krievijas kanāla raidījumā, kur sarunājās šīs vaksts politologi un žurnālisti. Ieklausījos, jo pieminēja Baltiju. Tur atklātā tekstā teica, ka Lembergs traucē. Tikšot darīts viss, lai viņu novāktu. Pēc kāda laika arī AL. sāka dažādi apsaukāt un beigās, ceļā uz prokuratūru, apcietināja. Tas tā, zināšanai. Kopš tā laika cenšos iegaumēt, kurš politiķis ko ir teicis, lai saprastu, kuri spēki vai pat valstis ir aiz viņiem. Skumji, ka tik daudz tautieši neizprot situāciju, kaut ļoti vēlas palīdzēt!
Nu gluzi ta nav
N
"Dubultpilsoniba ja personai ir visas tiesibas but Latvijas Valsts pilsonim, bija atlauta lidz 1995.gadam." Mans berns ir dzimis ASV 1998.g. un LV pilsonibu/pasi var tikai lidz 18 gadu vecumam paturet. Kaut tevs ir dzimis LV un mani vecaki bija spiesti atstat LV 1944.g. Ja - spiesti, jo manu vectevu aizveda jau 1941.g. Mammas 2 brali izsutiti 1945.g. Papam gimene izsutita 1949.g. Tatad neko nenokavejam, bet brinamies, ka LV atgruz savus tiesiskos pilsonus.
Vientulais vilks
V
PLL AMERIKA sagaidisim ,,mili,,ar sudainumietu. MUMS si OBRZAGLU VARZA nav vajadziga.
who cares
w
"Ja viņš nekandidētu, neviens viņu neaiztiktu un nebūtu neviena tiesa. AL traucē gan austrumu lielajiem, gan rietumu varenajiem." === Tiesas nebūtu tad, ja pietiekami lielu ietekmi būtu saglabājusi AL un AŠ "vienošanās par uzņēmējdarbības sakārtošanu", bet džekam bišķi nepaveicās, jo pamainījās spēku īpatsvars un var izmeklēt arī īpaši ietekmīgu ļautiņu iespējamos nodarījumus. = Man personīgi būtu pagrūti uzticēties ļautiņam, kuram cilvēki mirst šim izdevīgā laikā un veidā, atstājot matojumus vai nepagūstot izpļurkstēties (un nokrītot no balkona vai uzraujoties uz kādu lapseni) vai zaudējot iespējas aizstāvēt savas mantojuma tiesības, jo to pagrūti izdarīt, ja esi nedaudz aprakts. Nerunājot par augsto mirstību Lemberga šā brīža krimināllietā līdzapsūdzēto vidū...
nikns ods
n
Grīva 09:20 . Savulaik bija raidījums, kuru vadīja divi keievu žurnālisti: Vladislavs Andrejevs un Nils Ušakovs. Man patika VAn, jo redzēju, ka cilvēks ir dziļi izpētījis problēmu un cenšas, lai arī skatītāji to izprastu. Toties NUš proklamēja, kā pie mums saka, "maskavisko" domāšanu. To bija sāpīgi gan skatīties, gan klausīties. Tagad Ušakovs ir audzis - viņš cenšas būt objektīvs, aktīvs. Kas notiek viņa dvēselē, vai ir izmaiņas, to gan nevar saprast. Darbīgs jauns cilvēks. Ja viņš tāds paliks - visu cieņu. Ne tautība ir galvenais! Lembergs ir gudrs, apveltīta ar organizatora spējām, draudzīgs. Viņš zin, kas jādara. Ja viņš nekandidētu, neviens viņu neaiztiktu un nebūtu neviena tiesa. AL traucē gan austrumu lielajiem, gan rietumu varenajiem. Cik daudz mums ir "labo" miljonāru, kuri klusu dudina savās mājās un neizbāž galvu pārāk augstu. Viņus tā neviens nezākā un netiesā. Pašlaik jāskatās uz priekšu, kā izķepuroties no šī zaņķa. Ne katram ir talants vadīšanā, stratēģiskā domāšana. Dombrovskis. Kad viņu redzu, pārņem grūtuma un nevarības sajūta. Tik bikli nevarīgs! Kuros laikos ir redzēts, ka tikai gudrs un godīgs ir labs vadītājs ar saimnieka domāšanu. Ne katrs var būt labs pavārs vai frizieris, tad kādēļ Valsti laist pa straumei? Ja VDo būtu godīgs mūsu priekšā, sen būtu pateicis, ka viņš nespēj. Klaji redzams, ka viņš dara to, ko liek. Bet, kas ir tie licēji, mēs nezinām. Par ko balsošu nezinu.
Gunnarson
G
PLL, atbrauciet uz Zviedriju. Es gribu ar jums tikties. Paņemiet līdzī kādu savu ideologu. Uzrīkosim jums interesantu diskusiju. p.s. melus un demagoģiju atstājiet mājās...ups, ja tā izdarīsiet, tad jau jums nebūs ko teikt, un, pēc "Sveiki" iestāsies klusums....žēl, tā gribēju satikt kādu dakšotāju.
Dr.xy
D
To: Otto.12:12.Sehr geehrter Herr Otto,Sie haben etwas verschlafen.Dubultpilsoniba,ja personai ir visas tiesibas but Latvijas Valsts pilsonim, bija atlauta lidz 1995.gadam. Ta ka Jus esat so bridi nogulejis.
Dr.xy
D
Es labprat personigi satiktos ar SC &LPP salasnam.Tikai ar vienu noteikumu,ka tiksanas vietu izvelesos es.Bet,laikam jau es vieniem nederu,jo nesmu viesstradnieks.
Ducal
D
ZZS viedoklis par veletajiem arpus LV divos vārdos sakot ir: Nejēdzīgi mēsli. Ceru ka veletaji novertes.
Otto
O
Stradaju Luksemburga, pagashas veleshanas balsot devas lielaka dalja no ~ 400 Luksemburgas latvieshiem, skaits protams nav ietekmigs, bet priecatos redzet kadu agitatoru - lai novertetu attieksmi pret latvieshiem Eiropaa. Balsoshu par to partiju - kura solis atlaut dubultpilsonibu un izdalis veletajiem nagjeni ar partijas logo.
who cares
w
"Par labu Latviju! (PLL) esot iecerējusi ne tikai izmantot sociālos tīklus, bet arī tikties ar vēlētājiem uz vietas, informējis kampaņas veidotājs Ēriks Stendzenieks. " === Nekas nesanāks. Internets arī Amerikā ir internets...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas