Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Lieljuksis: darbinieku skaita samazināšana policijas darbu nepasliktinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kb
k
piespēlēju darbiņu žurnālistiem,lai presē tiek publicēti samazināto policistu amati tad redzēsim reālo situāciju vai tiek atbrīvoti reālie darba darītāji, vai kabinetos sēdošie
lūriķis
l
Jautājums vienkārši smieklīgs-kam ir izdevīgi komandēt policistu uz kaimiņu rajonu kur paši netiek galā ar saviem mēsliem?Cik ilgu laiku vajadzēs,kamēr piekomandētais sapratīs situāciju jaunājā darba vietā un sāks normāli strādāt.Galvenai policis laikam aizmirsis šādas vienkāršas patiesības.Par to rotāciju muldēja jau Segliņš,nu Lieljuksis sāk dziedāt līdz.Rotēt varētu pārvalžu priekšnieki,jo viņiem kā menedžeriem nav lielas atšķirības kur saņemt algu,jo viena lieta ir kaut ko darīt ,bet kas cits vadīt.Laikam jāizsludina kara stāvoklis, MK &Saeima pret tautu,tad jau visu var sakārtot pēc vajadzības.
Igo
I
Es no tā viedokļa, ka Ludzas rajonā ir lielākie robežkontroles punkti uz Austrumu robežās un tur zeļ un plaukst kontrobanda un narkotiku aprite...
Igo
I
Lieljuksis norādīja, ka vairākās policijas pārvaldēs, piemēram, Cēsīs, Ogrē, Jelgavā, Bauskā un Talsos, jau gadiem ilgi bijis mazāks policistu skaits, nekā nepieciešams, bet citās pārvaldēs policistu skaits ir pietiekams vai pat lielāks. Piemēram, Ogrē ir viens policists uz 586 iedzīvotājiem, savukārt Ludzā - viens policists uz 275 iedzīvotājiem ******************* Tāpēc Ļuksis nolēma, ka no Ludzas jāatbrīvo 35 policisti. Varbūt Ļuksim laiks griezties pie psihiatra?
???
?
Kā tiek domāts par to, kā dzīvos šie piekomandētie policisti, kur gulēs, ko darīs viņu ģimenes, arī brauks uz darba nedēļu? Viss notiekošais atgādina šausmeni, kurai scenāriju izdomājis apnarkojies cilvēks vai arī cilvēki, kuriem loģiskās spriešanas spējas ir stipri ierobežotas. Katra doma, kas ieskrien prātā nav publiski jāizsaka, savu viedokli vajag pārdomāt vairākas reizes, uzrakstīt uz papīra, izlasīt un tad informēt tautu. Ja to kāds no valstsvīriem ir darījis, tad, piedodiet, kaut kas ar jums nav kārtībā. Bet drīzāk tas izskatās pēc vārdiskās caurejas. Skumji.
???
?
Ja katram policistam ir vēl viens vai divi darbi , par ko tad jāuztraucas?
ululiņš
u
Man bail, ka policists no policista var stipri atšķirtities. Varētu būt, ka pienācis izdevīgs mirklis nodalīt āžus no avīm.
AD
A
Ja darbinieku skaita samazināšana policijas darbu nepasliktinās, kāpēc tad nesamazinājāt agrāk?
Grāds
G
Bet varbūt sākt to patīrīšanu no augšām??
Oskars
O
GUĻAT,guļat,GUĻAT,prezidents arī GUĻ,lai ZAGĻIBANDĪTI vēl brīvāk darbojas,jo tikuntā POLICISTI LAUPĪTĀJUS NEREDZ.......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas