Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Liepājā nobalsojuši jau 47% vēlētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Domajam jau, domajam
D
Nu, nav tas viss no liberalisma politikas un ideologijas. Tas ir no kapitalisma, vaji sleptas lielvaru uzkundzesanas ekonomiski neaizsargatam nacijam, korupcijas un, jaa, morala pagrimuma, kas nereti tiek gliti iepakots dazadas religiskas kopienas. Industrija audzina pateretajus. Tur gan es jums piekritu. Kadam jau tas preces tacu vajadzes pirkt, vai ne? Un ta ir globala tendence. Istam liberalismam nav nekada sakara ar kapitalistisko ekspluataciju. Ta ka tiem, kuri balso ar tuksam aploksnem, vajadzetu padomat, kam jus patiesiba savu balsi atdodiet. Nemiet varu savas rokas un speriet aktivus solus. Uznemieties atbildibu par savu likteni. Citadi tas, ka nereti musu nacijas vesture jau ir atgadijies, tiks izlemts bez musu piedalisanas.
V.L.
V
Cilvēks, kurš nepārzina un neprot ne pareizi runāt, ne pareizi rakstīt dzimtajā valodā, diez vai spēj būt objektīvs, vērtējot sabiedrības morāles līmeni un krīzes cēloņus. Pašcieņa, kultūras līmenis, izglītība un morāle kompleksi nodrošina inteliģenci un nācijas attīstību.
neo atbalstam
n
!!Pareizi Neo saka, šitā Saeima būs JĀATLAIŽ tik un tā nav ko saspringt! Saspringt vajadzēs, kad šito Saeimu ar referendumu būs JĀATLAIŽ., bet tikmēr jāizstrādā izmaiņas vēlēšanu kārtībā! 1) lielāks vēlēšanu apgabalu skaits - 20, 2) atcet 5 % barjeru, jo tas ir pretrunā ar Satversmi - traucē balsot pēc sirdsapziņas 3) aizliegt jebkurus reitingus 2 mēnešus pirms vēlēšanām!
Padomā dziļāk!!
P
!!!!!!!!!!!!!!!!KRĪZE ir pirmkārt MORĀLĒ! Liberālisma ideoloģijas un ekonomika sekas ir blēdības finansu jomā, alkatība un bezatbildība! Rietumu sabiedrība, ja neatteiksies no liberālisma erzaca - noies pa burbuli! Brīvai tirgus spēj normāli darboties tikai tad, ja tās dalībnieki nešmaucās Bet liberālisms pasludina, ka morāle ir relatīva un ka pietiek tikai ar likumiem tos likumus jau var apiet ar līkumu, un nu mēs esam klizmā Lūk - sekas no liberālisma politikas un ideologijas mūsdienu lielo problēmu pamats: 1) morālā krīze + 2) ekoloģiskā krīze, 3) demogrāfiskā krīze (rietumos), 4) ekspluatācijas pieaugums pasaulē, 5) nabago un bagāto atsķiŗības palielināšanas , 6) nacionālo kultūru, tautu, valodu izzušana; sekas: 7) vardarbība, terorisms, globālais karš un finansu kolapss Liberālisma ideoloģijas mērķis ir pēc iespējas sagraut tradicionālas un stabilas vērtību sistēmas (ģimene, tauta, kristietība) to vietā radot haosu, kurā viegli pārdot savu preci (sākot ar COCA COLU, dažādām atkarībām un beidzot ar ezotēriku un politiku) cilvēki, kuri par visu šaubās un vienlaikus pa druskai tic visam - ir lielisks tirgošanās un manipulāciju objekts.... lai cilvēki pirktu erzac preces (COCA COLA utt.), kas saražotas milzīgā vairumā = viņi taču jāapstrādā .. kā ? Ar reklāmām, ar pirkšanas - patērēšanas saukļiem, ar īpašu dzīves formu (nenuklēarā ģimene, gejisms, kosmopolītisms) izkopšanu, kurās galvenais ir pēc iespējas pilna māja ar krāmiem, daudz pirkt, daudz rīt, pēc tam lietot daudz zāles - sākot ar vemjamām un beidzot ar viagru utt. NOST ar liberāļiem un oligarhiem (skēle, slesers, ēlerte>>

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas