Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Liepnieks: ja Zatlers aizbrauktu uz trīs mēnešiem, mēs to nepamanītu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muris
m
Varbūt izgaisti, pravieti Liepniek? Ja nespēj izgaist, - vienkārši aizver muti!
pamela
p
Vispirms ņurdētāj,izārstē nervus un beidz publiski TV ar pagalēm pirkstos darbināt smadzenes.Varbūt trenē roku veiklību nākošai afērai? Lavents 7 gadi netika manīts,(K)2 arī neredz,Godmanis,Rubiks,Pliners un vēl ļooti daudzi pazuduši pat vairāk kā 3 mēn. NU UN ?Katram savs raksturs.RE Lesčinskis,Šķēle, nerunājot par Hūti no Ventspils, būtu vēstures mēslainē jau sen,tapēc lien VISOS caurumos lai atgādinātu par sevi.Zatleram tas nebija jādara,nav jau viņš dzeltenās preses Sončika meita. Būtu labāk,ja jūs arī pazustu pie parašas uz ilgāku laiku.Iemācaties kaut uzvesties publiskā vietā,1/2 guļus ievingrināt zaglīgos pirkstus varat savā dzīvoklī.
Sīmanis
S
Būtu labi, ja Liepnieks reiz apklustu un nodotos nopietnam darbam - ietu mežā par zāģeri, strādātu gaterī, gaļas tirgū par izcirtēju, kūtī pie lopiem - palīdzētu piena lopkopjiem izvest mēslus no kūts un tml. Liepnieka "intervēšana" grauj Dienas jau tā necilo reputāciju.
nožēlojami
n
Liepnieks varētu reiz beigt lietot tās sēnes, kas izraisa halucinācijas un nepārtrauktus murgus. Atradies te eksperts, vai zini... Un žurnālistiem arī prieks prasīt tā kompleksainā tipiņa viedokli par da jebkuru jautājumu.
borcinsh
b
...bet ja liepnieks steidziigi nomirs - es ari nepamanishu
Vēsture
V
Cik gan visiem īsa atmiņa par to kā pirms nepilniem četriem gadiem Ozoliņš, Ēlerte un Co gānija Zatleru. Tagad'slavē. Un par ko?
Lida
L
Kaut kā pārāk uzkrītoši nepatīkami katru dienu jālasa Liepnieka kunga vēmekļi par Valsts prezidentu. Nu jau kļūst manāms, ka tas nav no neatkarīga eksperta vēlmes vēstīt tautai objektīvu patiesību.
KLM
K
Esiet taču atklāti, pastāstiet par iemesliem. ................................................. ................................................. Jūsu priekšlikums ir reibinošs - gluži tāpat, ja kāds palūgtu viņiem atklāt kontus ofšoros vai nosaukt summu, saņemtu stipendijās..
Tas,
T
ka politiķi pieļauj visas šīs aizmugures spēlītes, tikai pierāda, cik viņi degradējušies. Situācija, kad ļaudis vairs netic nevienam politiķu apgalvojumam, super ieguvums Latvijai. Vieni smīkņā TV, citi, tādi kā Iveta Grigule, izlec ekrānā ar savu neuzticības vērtējumu tūlīt, tiklīdz prezidents piekrita kandidēt. Cik kvēli šī politiķīte aizstāvēja tiesībsargu! Superīgā pasūtījumu izpildītāja. Lai parunājas savā partijā, kāpēc Silenieks savas domas diametrāli mainījis - no VZ uzticamības personas, līdz tā pretmetam. Kaut kas nebija pa prātam? Kā tad tā? Esiet taču atklāti, pastāstiet par iemesliem.
KLM
K
dabūt mīksto Daudzi .................................................... bez Daudzes citi vēl mīkstāki daudzi
ekharts
e
..ne tikai Zatlers,domāju-tas notiktu arī gadījumā ar Saeimu un valdību..
Vita
V
Nav jau prezidentam liela vara un darbības lauks, lai ik dienas par sevi atgādinātu! Liepniekam var piekrist, tikai - bez ironijas! Zatleram jāpaliek, nu jau izskatās pēc prezidenta. Zatlera vietā iespējams dabūt mīksto Daudzi, ko tad?!
DD1
D
Jā, diemžēl deputāti neievēlēs par prezidentu cilvēku ar autoritāti un harismu, spēcīgu oratoru, izglītotu un inteliģentu, stratēģi. Tikai nedaudziem rūp valsts intereses. :((
dase
d
Pilnigi piekritu. Berni musu nakotne!!! Sadu frazi vinam PR cilveki izdomaja, lai skan gudri. Sis prezidents ir nekas- mikstmiesis. Nevienam sliktu vardu neteiks, nevienu neras. Nevienu revoluciju neorganizes. Vins ir ne auksts, ne silts. Pec bibeles tadus izmet un iznicina, bet draugs Pujats ka te teica- labakais no labakajiem. Skiet velns ir tepat blakus, to tikai neredzam. Varbut par maz himnu dziedam, jo Dievs nesveti Latviju. Jau sen nee, ipasi caur labiem un vertigiem cilvekiem vadosajjos amatos..............
Mortīcija
M
Liepnieks ir Festers jauniibaa , no Adamsu ģimenes ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas