Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Liepnieks: Ulmanis gatavs nākt ne tikai uz svilpienu…

«Ulmanis ir gatavs nākt ne tikai uz svilpienu, bet uz – ei,tu!! Un viņš ir klāt,» tā trešdien _Neatkarīgajā _publicētajā sarunā saka sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks. Viņš ir arī pārliecināts, ka tagad ir laiks, kad «mums vajadzīgi cilvēki, kuri var iestāties jebkurā partijā», jo tos, kam ir politiski principi, sistēma izgrūž.

Tāpēc, viņaprāt, tagad parādījušies daudzi politiķi, kuri iemācījušies runāt, neko nepasakot, jo teiktais var tikt izmantots pret viņiem. Viena no tādām politiķēm, viņaprāt, ir Sarmīte Ēlerte, kura nevēlas iesaistīties politiskā diskusijā, lai neko nepateiktu.

Avīzes vaicāts, ko īsti nozīmē šie AŠ kvadrātā plus Par labu Latviju!, un kas viņiem īsti ir Guntis Ulmanis, otrs laikraksta sarunbiedrs politologs Filips Rajevskis prāto, ka tā ir «sintētika. Sintētiski, ar aprēķinu radīts veidojums. Aprēķins parastais – iegūt vietas Saeimā».

F.Rajevskis turpina, ka tā politiķi meklē jaunas konstrukcijas: «Kā tos vecos pārsaiņot. Pārbrendēt. Uzdevums – iedot jaunu zīmolu tiem pašiem vecajiem, sen zināmajiem produktiem. Tiek meklēts, kuru zīmola dimensiju sabiedrība pieņems». Viņš arī norāda, ka Guntis Ulmanis var novērst no šīs virtuves uzmanību, kamēr ir pārejas posms no vecās zīmes uz jauno.

Arī J.Liepnieks norāda, ka G.Ulmanis nav radies tukšā vietā. «Kas bija pirmais – Belevičs? Mēģināja izvirzīt viņu. Kaut kādu iemeslu dēļ tika nolemts, ka Beleviča kungs laikam nevarēs šo lomu spēlēt. Tika izvirzīts Ēķa kungs,» spriež J.Liepnieks. Taču, līdzīgi kā ar Beleviču, arī nolemts, ka viņš šo lomu nevarēs spēlēt. G.Ulmanis esot trešais mēģinājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas