Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Lietuvā alkoholu turpmāk drīkstēs tirgot līdz pulksten 24

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
we
w
Tieshi taapeec, ka es neesmu alkoholikjis, man nav vajadziibas tureet baarinjaa pudeles. Ja, juus "nealkoholikji" zinat, tad viinu nerekomendee tureet atveertu. Un es nevaru baaraa tureet daudz un dazhaadus viinus, jo tie maksaa pietiekoshi daargi. Ieguldiit naudu alkoholaa nav lietderiigi. Es labaak aizeju uz veikalu, un izveelos atiiciigajam momentam atbilstosho. Taapat ar alu. Man nav jaatur pilna maaja ar alu, lai es vakaraa peec darba atljautos kaadu pudeli tajaa briidii man patiikosha alus.
Artūrs
A
Lai paveiktu jāveic lieli ieguldījumi, taču es esmu par Zviedrijas modeli. Tas liktu arī dzeršanas kultūrai kā mainīties.
Njā
N
Manis pēc viņi vispār varētu aizliegt to tirdzniecību, bet uztaisot diennakts tirdzniecību tiktu radītas jaunas darba vietas, nopietni pieaugtu nodokļu ieņēmumi, un tie kas tiešām grib iedzert arī tagad var dabūt bez problēmām, vajadzētu valstij beigt atbalstīt ēnu ekonomiku, vismaz varētu kādu stulbu nodokli necelt uz šī rēķina.
Plekste
P
Tieši tā! Ja dzeršana nav dzīves sistēma, tad nav taču problēmas salikt bāriņā savus iecienītos dzērienus un ja aukstā ziemas vakarā pēc 22 gribās tējai pieliet ēdamkaroti melnā balzāma, ērtāk aiziet līdz bāriņam, nevis skriet uz veikalu. Tāpēc domāju, ka maz-dzerošiem ir pilnīgi vienalga vai alkoholu pārdod līdz 22 vai 24, bet daudz-dzērāji ari nakts vidū atradīs točku kur nopirkt šnabi.
Ludis
L
Kāpēc negribi turēt bāriņā pudeles piecas sešas, lai būtu pie rokas, ja gribas pasēdēt? Kāpēc katrreiz skriet uz veikalu? :)
Upītis
U
Tas jau būtu pēdējais solis, ja Strautiņi sāktu paši savā akā spļaut, vaine?
Sviests
S
Skaļi vārdi Ati, bez jebkāda seguma - bīdi demagoģiju. Sanāk, ka labāk nogriezt bērniem pabalstus, celt nodokļus nekā ļaut oficiāli veikalā nopirkt pudeli, jo tiem kam vajag nopirks tāpat, šis stulbais likums neaptur kādu no dzeršanas - tas vienkārši samazina nodokļu ieņēmumus. Bet viņi neko nepagarinās, nesatraucaties, jo kā sāksies diskusija, tā visāda kalibra pridurki skaļi sāks kliegt, ka valdība grib nodzirdīt tautu, iznīcināt latviešus vai līdzīgu sviestu, kā tagad Atis to dara.
Человек
Ч
cerams muusu 100 banaani naaks pie praata.
we
w
Nez, vai vajag liidz 24 bet liidz 23 tomeer atljaut vajadzeetu. Savaadaak, ir taa, ka nevari peec darba nemaz nopirkt pudeli viina, lai vareetu ar sievieti paseedet vakaraa....
nuja
n
Vaina nav alkoholā. Vaina ir publikā, kas to neprot lietot (Šņabja rīšana no tējas glāzēm. Vīna dzeršana no kakliņa) Jebkuri ierobežojumi tikai vairo bandītu ienākumus. (sk. visu "sauso likumu" vēsturi ) Ko darīt ? A neko. Iekasēt maksimāli daudz nodokļu un gaidīt, kad dabiskā veidā apmirs neārstējamie alkoholiķi.
ma
m
strautiņa kungs, ieejiet plkst. 21.55 lielveikalā Origo, piemēram, piektdienas vakarā! tas pumpainais 18 gadīgais pusaudzis nemeklē točku, viņam vajag to šņabi vai " garo brāli" ... nu nav mums inteliģenti dzērāji, mums ir vai nu praktizējoši un nepraktizējoši alkoholiķi, vai histēriski jaunie-talantīgie piektdienas vakaru dzērājvēmēji. es par izteikti drastiskiem lēmumiem.
Ministry of Truth
M
Kā saprātīgs un adekvāts alkohola lietotājs domāju tā ... Ja proletārieši, kas jau tā ir neadekvāti un izmisuši arī skaidrā, reibumā nonāktu kādā citā dimensijā un viņu neprāta darbi - braukšana pie stūres reibumā, savstarpēja došana pa purnu, ēku sienu apčurāšana, pakrišana sniegā un locekļu nosaldēšana, rozīšu došana ribās, demolēšana un citas izklaides - notiktu tikai tur, lai manis pēc tirgo kaut 26 stundas diennaktī un par kapeikām. Bet sabiedrība ir vienots veselums - kādam ir jādzīvo blakus alkoholiķim, jāsastopas uz ielas ar dzērāju. Kādam tā ir nelaime, kādam tā ir slimība. Jo mēra sajūtas nav. Vajag te, tūliņ, litru un arī minūti pirms 24:00. Strautiņam ir ļoti paveicies, ka viņš nav redzējis neko no tā, ko dzīvē saskarsmē ar dzērājiem pieredz viņu bērni, medicīniskais personāls, policija, morgs un garāmgājēji. Apsveicu Strautiņu ar fantastisku dzīvi citā galaktikā! P.S. Nodzeras līdz delīrijam un aknām lupatās arī no dārga konjaka.
atis
a
Raits Strautiņš atspoguļo to viedokli, kas drīzumā jau tiks atzīsts par valstisku - štrunts par cilvēku garīgās un fiziskās veselības veselības saglabāšanu, galvenais, ka vairāk nodokļus iekasējam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas