Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Lietuvā pie zagta auto stūres aizturēts Latvijas policists

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Balaganovs
B
valstii ar partiju inkasentiem, kur zog deputaati un premjeru kandidaati , protams zog arii policisti, tam taa jaabuut...
anglosaxis
a
Te nu ir atbilde režisoram Hermanim par uzbraucienu Prezidentam.
x
x
Es te lasiju ka Latvija investiciju zina ir vissliktaka valsts Eiropa... kadas tur investicijas, turigi cilveki surp nebrauks taisit biznesu, Vecriga kroga ieiet nevar uzreiz mau-as apdzirdis ielies dzeriena kadas miega zales un aplaupis. Labaku masinu uz ielas atstat nevar, vai nu policisti vai autozagli nozags, Ari braucot juties ka peramais puika vislaik jauzmanas lai policija kadu zimi neuzliek peksni, Autobusa kontrolieri-reketieri aplaupa arzemju turistus, ar kreditkarti norekinaties Riga nav iespejams, velak izradisies ka no kartes ir nonemta visa nauda.. taksisti kretini, valutas mainas punktos krapsanas, nu visu jau nevar uzskaitit, te patiesam jabut dzelzs nerviem tiem kas brauc uz Latviju. MAN LIEKAS KA IT SEVISKI PAR DZIVOKLU ZADZIBAM UN AUTOMASINU ZADZIBAM VISMAZ KATRS LATVIJAS IEDZIVOTAJS IR APLAUPITS VISMAZ MINIMUMS 3 REIZES, PEDEJO 20 GADU LAIKA DZIVOKLI MAN APZAGA 1 REIZI, MASINAS APZAGA RADIO,LAMPAS,STIKLUS UTT 5 REIZES, MASINAS ZAGA 3 REIZES, 1 NEVAREJA NOZAGT JO ES PAMANIJU, VIENU NOZAGA BET BIJA PAMESTA NETALU, VIENU NOZAGA PAVISAM, BALTU BMW. ZAGLI PAT IR IEMANIJUSIES TIRGU NORAUT ZELTA GREDZENUS NO PIRKSTA, BIJU TIRGU UN APSTURI KAUT KAS PEKSNI IZSKREJA PAMANIJAS DRAUDZENEI NORAUT NO PIRKSTA GREDZENU UN AIZSKRIET AIZ STURA, KADAS INVESTICIJAS VAJPRATIGO NAMA? nemaz nepieminot plasi zinamo faktu ka bez kukula nekadu biznesu atvert Latvija nevar. Ieredni tevi mocis tikmer kamer sapratisi kas tev jadara..
Mjāāā
M
vai mūniece ievedīs kārtību savā kantori? ----------------------------------------------- S tulbeni, menti Valsts policijā pau-tus kasīs, jās mau-kas, lietos alko ... bet ministre tvarstīs auto zagļus, vai kā?
aq
a
"BMW nebeigs ražot primitīvi kopējamas atslēgas, tikmēr stulbi pirkt šos auto!" BMW droši vien nav ienācis prātā, ka Latvijā acis no pieres zog ārā.
fiksais
f
Šogad Latvijā aizdzīti apmēram 40 jauni bembji, praktiski visi aizdzīti bez oriģinālajām atslēgām un izslavētajiem SKYBRAKE vai BLACK BUG imobilaizeriem, jo bez papildus bezkontakta imobilaizeriem neviens apdrošinātājs vispār neapdrošina šos BMW. Un iet runa par šīs markas visiem modeļiem! Oktobris vispār izcils mēnesis 11 BMW pārdoti - 9 nozagti . Praktiski visi aizdzītie pirkti un apkalpoti pie viena autodīlera. Zagšanas rokraksts arī ļoti līdzīgs, zaglis iekāpj auto un aizbrauc. Netiek nekas mūķēts, lauzts, kā amatieru video, vai čakarēts. Zīmīgi, ka Lietuvā un Igaunijā praktiski nav nozagtu jaunu BMW! Vai BMW ražo totālu brāķi vai kāds šeit policijas aizsegā ir atvēris zagšanas rūpalu? Un tieši Latvijā? Interesanti būs sekot līdzi lietas attīstībai, jeb kā kolēģi piesegs savējo. Šīs markas auto zādzības ir radījušas gandrīz 3 miljonu zaudējumus, bet ziņu kanāli stuŗgalvīgi klusē par šo bardaku. Vēl tikai jaunās Hondas var sacensties ar bembjiem - 110 pārdotas , 70 nozagtas. Un atkal sakritība - lielākā daļā tiek aizdzītas bez oriģinālajām atslēgām. Nebūtu leišu policistu modrības, mēs neko nezinātu! Papētot statistiku atkal praktsiski visi nozagtie jaunie auto atrasti paticoties tikai leišu policistiem!!! Varbūt beidzot Interpols ar BMW sakārtos šo bardaku Latvijas BMW tirgū? Stulbi, ka zini, ka atslēgu var nokopēt, vēl stulbāk ka to dara autorizētais BMW pārstāvis! Vai tad katru remonta reizi sēdēsi blakus servisā savam auto ar atslēgu rokās? Īstenībā jau nekā gudra nav, vajag ievērot elementāru drošības sistēmu. Vai tad banka mētājās ar saviem kredītkaršu kodiem? Protams ir izņēmumi, bet nu ne jau tik truli zagt. Kamēr BMW nebeigs ražot primitīvi kopējamas atslēgas, tikmēr stulbi pirkt šos auto!
Andris
A
Pārāk maz faktu, lai varētu ko komentēt.
zvirbulēnam
z
viņa teiks: "Apnicis tas vazaņķēns zvirbulēns", ko gan citu normāls cilvēks var pateikt par zvirbulēna komentāriem.
aga
a
"Pēc Bērziņa teiktā, uz Lietuvu devušies Latvijas policisti, kas lems par tālākajām procesuālajām darbībām." Mentiem tak vienalga būs, wnk. atvedīs šamo apakaļ un tas arī būs viss. tas simpunkt.
WASP
W
Paldies!
K-K
K
... Atjaunot VP, Zatlera riciba Specialo uzdevumu batalionu ... tikai tad varesim iztirit so Aigejas stalli ! Jasak kontrolet TM un IM personazu - ka no pasem ta lidz automasinam un tiesu lemumiem ...
WASP
W
Jaa - vel ir krietni par atru braukt atpakal. Aizvien vel padomju zamashakas - policista ksiva un "tautas kaplu" izdaribas ir virs likuma. Interesanti, kas notika ar to nabaga shoferi kursh ar rokam maizi pelnija un pagadijas ar savu autobusu pa celam godmanlielskunga lepnajai mashinai.
NOTHING SPECIAL
N
POLICIJA VECRĪGAS BĀRU SAIMNIEKUS APCIEMO PAT 3 REIZ DIENĀ !!! VISU LAIKU KAUT KAS NAV KĀRTĪBĀ ......... BET VISU VAROT ATRISINĀT AR MAZU PATEICĪBU .................. UN TĀ KATRU DIENU !!!!!!!!!! MAINĀS TIKAI VIŅU MAIŅAS UN PATEICĪBAS LIELUMS . PAR CENTRĀLTIRGUS POLICIJU VISPĀR LABĀK NERUNĀT , GANDRĪZ KATRAM IR MĀJA TĀDĀ NABADZĪGĀ VIETĀ KĀ GARKALNE , SAULKRASTI utt.
Arnis
A
Latvijā nedzīvoju jau 10 gadus, tapēc atvainojos - man sākās smieklu lēkme, kad izlasīju šo ziņu. LOL Visai Latvijas valstij vajag pieteikties kaut kādā humora šovā. Viena lieta absurdāka par otru, policists pie zagta auto stūres uzrāda policista apliecību. Kamēr noziedzības līmenis viens no augstākajiem pasaulē.
rusofīls
r
Šlesers un Ušakovs var būt apmierināti. Vismaz vienai jomai vairs nebūs jāpārorientējas uz Krieviju. Mūsu policija JAU IR tāda pati kā Krievijas milicija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas