Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Likteņdārza izveidei šogad saziedots vairāk nekā Ls 100 000

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pietiek vaimanāt
p
Tur drīz raks Daugavas-Melnās jūras kanālu, brauks lielas baržas un to salu būs jārok nost. Cilvēkiem būs darba vietas, nevis nostaļģiska kapsēta.
pilsonis
p
Domaju, ka nu naudas pietiek. Parks butibaa vairak ir dabas veidojums un tur nevajadzetu atkal miljonus. Stadisanu veic brivpratigie talkas.
Dīvainie latvieši
D
Skolasd aizslēdz, savus radus kapiņos aizmirst, bet ceļ kaut kur uz nepieejamas salas kaut kādu likteņdārzu-pagānisms sasaistīts ar fatālismu vai? Ar šo naudu būtu labāk uzmundinājuši viens otru darbam. Savādāk izskatās , ka katrs bezdarbnieks ziedojis pa 50 santīmiem.
anna
a
Kops sis sparnotais neprats tika iecerets mani radija nelagu sajutu mums ta jau ir tik daudz kapsetu nesakoptu , kadel nebutu vieta Mezakapos piemineklis apaudzis ar sunam, krumi jacert karaviriem ejiet un pieminiet savus milos. Es atrodu vietu ari baznica to var izdarit. KAS KOPS SO iedomato VIETU PEC GADIEM????????????????mani mazberni jau tagad neizprot PSRS laikus kur nu vel senakos citu cilveku sapi nesaprast, ja pats neesi to izdzivojis. Viss radits maksligi , labak ieguldit DZIMTENES MILESTIBAS AUDZINASANA PATRIOTISMA IZPRATNE . Nepratigi ir tie dzivie cilveki , kas saviem milam liek vinus kremet un pec tam pelnus izkaisit. Tur ir problema.Nu varu pateikt , ka mes pieminekli pie savejiem iegravejam izkaisita vardu un nesam ziedinus un pieminam. Ka redzam var atrast kur pieminet neskatoties kur nu kurs ir palicis. Lai Jums neptrukst idejas mes jau varam vel saziedot tikai berniniem pie dziviem vecakiem ta pamazak sanak????
A=B
A
jA JAU VISS TIK GODĪGI.=KUR VARĒTU IEPAZĪTIES AR SAZIEDOTĀS NAUDAS IZLIETOJUMU=KĀPĒC NENOPUBLICĒT?
absurds
a
ZEME PIEDER KOKNESES NOVADA DOMEI UN PAR NIECĪGU SAMAKSU TIEK NOMĀTA KOKNESES FONDAM,KURĀ DARBOJAS GAN TĒVS,GAN DĒLS -CĪRUĻI.
NAV VIENALGA
N
beidzat , kretiini.... neko juus nezinat par to projektu! tas ir viens no caurspiidiigaakajiem pasaakumiem, kas peedeejos gados te vispaar noticis! labaak ieejiet kokneses fonda lapaa un apskataties visu! taa juusu domaashana jau ir tik taalu sa*ista, ka visur redzat vienus vieniigus zagljus... tikai pashi "puukaini un tiiri"....
K
gan citādi. Pēc šausmām bērnu slimnīcā, nav vairs jābrīnās.
sahs
s
noteikti kadam no resno mullie. tiks naudina uz rekina.
sahs
s
nauda tiks izzagta ka likts.
Tante
T
Kas ir Likteņdārza zemes īpašnieks?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas