Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Likumprojektu par vienotu algu sistēmu varētu pārņemt Saeima

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janis
j
Kā ar pašvaldību darbinieku atalgojumu? Pašvaldības valsts valstī! Pašvaldībās apkopējai vienāds atalgojoms kā valsts iestādes ierēdņa atalgojums.Daudzās valsts iestādēs darbiniekiem lielākas darba algas kā ierēdņu darba algas.
Jaunais
J
Nebrauc virsū Jaunajam laikam un Repšem par ministru algām. Vispirms painteresējies, kādas ir algas pašvaldību priekšsēdētājiem, viņu vietniekiem, izpilddirektoriem, deputātiem, nodaļu vadītājiem un visādiem citādiem bezdarbniekiem, un tad brēc par ministru algām.
terrr
t
bāc, referentam TĀDA alga!?! Man vispār nav ko teikt! citās iestādēs referentiem ir uz pusi mazāka, tas nav godīgi!
vecais-2
v
Jaunais laiks turpina Repšes valdības iesākto, kad Repše ministriem 3X palielināja algas. Tagad caur dažām asprātībām grib piemest vēl!
:)
:
vai tad 2004.gadā jau nestājās spēkā "vienota" atalgojuma sistēma civildienesta ierēdņiem?! tālu gan šī sistēma valsti novedusi..
dace
d
Par pamatu tikai MINIMĀLO algu, nevis treknā 2007. gada izpeļas vidējos rādītājus. Mēs taču vairs neesam kalvīša leiputrijā? Vai varbūt treknais gals ir?
ucs
u
Kundzit,vai nav pr daudz gribēts,šajā KRĪZES,TAUPĪBAS LAIKĀ,...jāmāk,jaiztiek ar 200-300 Ls...
Komisārs Reksis:))
K
Par pamatu jāņem minimālā alga - tad, ja amatpersonas gribēs sev palielināt algu, tauta priecāsies:) Pie tam lietderīgi būtu noteikt minimālo likmi stundā, jo ir daudz darbu, kur nav nepieciešams sēdēt 8 stundas katru dienu -tas dotu iespējas vienkārši variēt darba slodzi, piemēram, strādāt 16 stundas nedēļā... Tas, ka latvieši visu mēra mēnešos, ļoti bremzē strādāšanas un izdarības ātrumu. Ir patīkamāk saņemt algu katru nedēļu par nostrādātajām stundām.
heh
h
ja veel nogrieztu piemaksas un apmakssato dalju visai sahi varzai(transports, dziivoklis visadi izdevumi) tad buutu labi
āda
ā
Nesaprotu,ko tur tik vienkāršās,saprotamās lietās,var nevietā,laikā tā ""cepties,vārīties"... visas algas nosaka,ņemot par pamatu,MINIMĀLO ALGU vastī,tad ar attiecīgu koeficientu to palielina,šajā krīzes laikā,lielākā alga LR, varētu būt...2000 Ls!?!
Zane Grīnberga
Z
Vidējā darba algai ir jābūt 1000 Ls . 400 Ls var tikai galus savilkt...no rokas mutē....?? Kas tā par algu...??
valdis
v
un lūk tā oficialā ,,atalgošana,, saksies uz 2007g fona bet kas ir šis gads tas jau faktiski ir laiks kad valsts ekonomikas pamati saka brukt jo tikka tērets neskatoties neuz kāda ekonomiskā saprāta tad tikkai turpmāk sasvērās siena /tēlaini izsakoties/ un tagad pilnigi sagāzās zelta laiks ir fikcija2007 gadā drausmiģa valsts pārvaldes aparāta uzpūššana kopā ar algāmun kā jauns postenis tā liela alga un visur sevišķi valsts kopuzņemumos paši noteica algas premijas protams to ,,videjo,, pārverta par piepūstu bubuli vai ciniskāk prezervativu kuram bija jāspragst kas palika tas bija minimala alga jo to sanēma no60-70 % bet to jau nevarēja mainit tad tas bubulis vai p...būtu tad pārspradzis UNvel šis algas izmaiņa paredzeta tad ,,kad uzlabosies ekonomiskā situacija,, nu tas ir kad gribēs naudu tad nolems jo viņi tā iedomāsies kā par šo valsts st'vōkli ,ka tas nekas sevišķs tikkai,,dižķibele,, nu neizdevas auto palaist uz reizes motoru ,jaspiežstarteris otreiz vai slavenais ,,nasing....,, ševvar algām atvērt slūžas unTK uz priekšu aizbāst muti
Nepareizais
N
"Pareizajām" amatpersonām (tām, kuras tuvāk pie naudas dalīšanas) pašvaldībās algas bija krietni lielākas, nekā ministriem.
mafija
m
Kučinskim vajadzētu izmantot iespēju paklusēt. Tieši Tautas partija Kalvīša valdības laikā ir vainīga perversijās valsts pārvaldes darba samaksā.
Vēlētājs
V
Ļoti būtiski ir ieviest šo sistēmu pašvaldībās, kas līdz šim pašas lēma par atalgojumu domes vai padomes amatpersonām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas