Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Lilita Zatlere atklās akcijas Meklējam sirdsmāsiņu otro posmu

Rīt, 11.martā, Jelgavas pilsētas slimnīcā Valsts prezidenta kundze Lilita Zatlere atklās Rietumu bankas labdarības fonda iniciēto un laikraksta Diena organizēto akciju Meklējam sirdsmāsiņu. L.Zatlere ir uzņēmusies akcijas patroneses darbu un šajā pavasarī paredzējusi apmeklēt arī citu slimnīcu bērnu nodaļas.

Akcija, kuras mērķis ir pievērst uzmanību bērnu māsu darbam Latvijā, celt bērnu māsas profesijas prestižu, notiks no 11. marta līdz 11. jūnijam. Pacientiem, viņu vecākiem un piederīgajiem šajā laikā 28 slimnīcās visā Latvijā būs pieejama informācija par projektu un redzamā vietā būs kastīte, kurā ielikt anketu ar pieteikumu un sveicienu mīļajai māsiņai.

Rietumu bankas labdarības fonda valdes priekšsēdētāja Inga Šīna par akciju teic: «Mūsu uzmanība jau vairākus gadus ir pievērsta bērnu veselības uzlabošanai. Esam sapratuši, cik nozīmīgs ir māsu darbs – tieši viņas ir klāt pacientu vājuma brīžos, kad tik ļoti ir nepieciešams gādīgs, rūpīgs un profesionāls atbalsts.»

Neaizmirsīsim, ka no māsiņām ir atkarīga pacientu aprūpe un veiksmīga izveseļošanās, saka Dienas Mediji sabiedrisko attiecību vadītāja Anna Muhka.

Akcijas nobeigumā uz Rīgu tiks aicinātas tās māsiņas, kuras būs saņēmušas visvairāk atsauksmju. Viņas saņems Rietumu bankas labdarības fonda naudas balvu un ciemosies pie Valsts prezidenta un Lilitas Zatleres Rīgas pilī.

Akcijā Meklējam sirdsmāsiņu pirmās 30 māsiņas tika apbalvotas pērn 15.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AKCIJĀ PIEDALĀS SLIMNĪCAS


Vidzemes (Valmiera), Madonas, Cēsu rajona, Jūrmalas, Limbažu, Liepājas reģionālās, Ventspils, Priekules, Talsu, Kuldīgas, Ogres rajona, Jēkabpils rajona, Jelgavas pilsētas, Aizkraukles rajona, Dobeles un apkārtnes, Bauskas, Tukuma, Rēzeknes, Daugavpils reģionālās, Balvu, Preiļu, Ludzas rajona, Krāslavas slimnīcas, Vaivaru rehabilitācijas centrs, Saldus medicīnas centrs

Arī Rīgas slimnīcas: Dzemdību nams, Biķernieku un P.Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca.

KUR SŪTĪT ANKETU


Ikviens bijušais minēto slimnīcu pacients un viņa piederīgie aizpildīt anketu par savu sirdsmāsiņu var internetā

www.diena.lv/sirdsmasina vai www.rblf.lv.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas