Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Lindermans ar domubiedriem no tieslietu ministra vēlas piedzīt 10 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haralds
h
Lindermans sniedz pieteikumu ne par atkal jaunu prettiesisku referendumu, bet par ministra izteikām. nav pēc bontona, ja Bērziņam vai citiem kociņiem ir дерьмоkrā†ija, bet Lindermanam nav. Bordāns tika paudis viedokli, ka "valstij naidīgi noskaņotu politisko partiju reģistrācijas iespējamība ir tiešs demokrātijas apdraudējums ...". tiešs demokrātijas apdraudējums ir izmaiņas likumā par referendumiem. vai Bordāna skatījumā bez aizturēm piereģistrēto politisko partiju mērķi ir ne iegūt varu valstī, bet kādi citi? stādīt zemenes? apzaļumot Latviju? ne man juristam - šmuristam stāstīt, ka būtība 1 lieta un procedūra cita. vai Lindermana partijas programmā kā darbības mērķis ierakstīts "aktīvi veicināt naida izpausmes sabiedrībā"? ne mārrutka - Lindermana partijas programmā tā nav rakstīts - tajā tāpat kā visās partiju programmās pagasta skrīvera ± sakompilēta vispārēja lumudurācija.
A.L.P.
A
Vai Latvijā nav neviena,kas varētu aizbāzt tam smirdīgajam žīdam muti ?
es
e
kā var atļaut kādam kas ir sēdējis cietumā spriest par kaut ko mūsu valst'ti.Krievija savu krievu izdzina mēs pienēmām un vēl apspriežam mēdijos viņa rīcību.Izraidīt sūdu no valsts par pretvalstisku darbību lai te nesmird,Kur skatās tie kam tas jādara
nio
n
knāb sūdā, iļjič!
>bet nu...
&
Ak, nabaga kaunīgais latvieti! Ar senču morāli pret sarkano sērgu cīnīties nevar, ja nu vienīgi ar senlatviešu kara vāli.
  • 2
  • 0
bet nu ...
b
man ir kauns par tādiem tautiešiem, kā Ilmārs un nio...! Tad jau nu taisnība vien ir mūsu labklājības ministrei Viņķelei, ka "latvieši ir transformējušies" un vairs savu senču tautasdziesmās paustajai morālei - neatbilst !!!
  • 2
  • 0
Ilmārs
I
Varbūt savāksim, latvieši, viņam katrs pa latam, lai viņš aizvācas no mūsu zemes un mums nav uz viņu jāskatās?
alberts
a
Pareizi dara! Ja ir mīkstmieši - viņus ir jāspiež - jāspiež kamēr sula sāk tecēt - žīdiem tas izdodas!
tieši tā!
t
vienreiz taču tai latviešu pacietībai ir jāpienāk arī beigām ...! Okupācijas sekas ir tomēr jālikvidē un tās "5.kolonna" likumīgi jāizraida. Likumīgi !!!
  • 5
  • 0
slikta reklāma žīdiem
s
Vai Barkāns/Barkahāns savu cilvēku iegrožot neprot?
Vārds
V
Vi'ņš pat netaisās to darīt - drīzāk ATBALSTĪS! Tas žīdzs pagaidām stāv un krīt par krievu- pareizticības interesēm,kuras pēc tam pāries jūdaismā! Jūdus nevajag mācīt - var tikai pārmācīt!
  • 1
  • 0
AK
A
ŠĪ IR DIENA UN LINERMANS VIŅIEM IR TOPĀ.
Līdersens
L
biedri Lindermaņa kungs, Jūs visu laiku runājiet par dzimto valodu, nesaprotu, ko tas nozīmē, ja runājiet par savu dzimto valodu, tad pasakiet kāda ir jūsu dzimtā valoda, tēva valoda, mātes mātes, vai......kāda cita pieņemta par dzimto. Atbildiet īsi godīdi, skaidri, saprotami
Līdersens
L
biedri Lindermaņa kungs, Jūs visu laiku runājiet par dzimto valodu, nesaprotu, ko tas nozīmē, ja runājiet par savu dzimto valodu, tad pasakiet kāda ir jūsu dzimtā valoda, tēva valoda, mātes mātes, vai......kāda cita pieņemta par dzimto. Atbildiet īsi godīdi, skaidri, saprotami
Haris
H
Smerdelis tas Lindermans! Tā es domāju. Figu viņam!
vai tik nu
v
pats tu neesi tāds "smerdelis", ja jau vien tikai pigu parādīt vari... he he!
  • 3
  • 2
Dr.xy
D
Godajamais J.Bordana kungs, ludzu saciet pildit savus pienakumus ka Tieslietu ministrs ! Vispirms visam pretvalstiskajiem grupejumiem ir "janogriez skabeklis",tas nozime,ka ir japarbauda no kadiem lidzekliem vini finanse savas personigas vajadzibas,jo drosi vien,ka stradat vini nestrada.Un no talak jaatklaj naudas izcelsme vinu politiskajam darbibam. Lidztekus ir jasavac pieradijumi,lai vinus nodotu tiesa,par Valsts nodevibu.Ja,kads no siem grupejumiem nav Latvijas Valsts pilsonis,tad tadus ir jatiesa par teroristisku darbibu. ES likums:pie teroristiskas darbibas pieder ari darbiba,kuras merkis ir gast ,no pilsoniem demokratiski ieveleto, valdibu.
Arturs M.
A
Šiš tev Ļinderman s maslom,saprot,pigu?!:D
ww2
w
kapēc jāliek šis purns netā. lai izvemtos?
Murgs
M
Un no kurienes Lindermanam nauda par tiesas izdevumiem?
Vārds
V
Viņš ir ""neatkarīgais"" žurnālists krievu medijos,Kremlis arī noteikti ko-neko piesviež caur krievu miljonāriem kuri mīt Latvijā - Nauda IR!
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas