Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lindermans nosūta deputātiem un ministriem vēstuli DP šefa vārdā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Kas tur ko padomju okupantiem skaidrot. Tādu civilizācijas mēslu un padomju alkoholiķu sadzemdētu radījumu galvās, izņemot PSRS himnas un fekāliju, nekā cita vairs nav.
Valdis
V
Labs joks. Ne jau par velti vazaņķis, kurš nejēdz aizvākties uz savu etnisko dzimteni, tagad skraida un visiem sašutis rāda šo vēstijumu, kur rakstīts "paldies par sadarbību"... Tā vietā, lai salašņu izraidītu no valsts, viņam vel piedāvā "ordeni"...
he, he
h
Ja jau Drošības policijas darbinieks drīkstēja sūtīt vēstuli ministru prezidenta vārdā ar ministru prezidenta rekvizītiem un viņam par to nekas nebija, tad kāpēc Lindermans nedrīkst sūtīt vēstules Drošības policijas šefa vārdā. Kā tad ir Drošības policijas kungi ar principu: Viens likums viena taisnība visiem ? he, he
.
.
nu par lindermanu visiem komentetajiem protams, taisniba, bet joks tomer, jaatzist, izdevies no vinja puses shoreiz.
Z
Z
DP darboņi iedomājušies ka ir īpaša izredzēto kasta , apreibuši no varas, savas patvaļas un nesodāmības. Nu redzēsim, redzēsim, vai šī valsts ir demokrātiska, vai sodi ir vienādi...
nju>Valdis
n
tu kā to domā? man gan šķiet, ka reiniks ar visu dp ir 'iznests', turklāt ļoti gaumīgi .. slāpes nav nekas.. visu nosaka stils :)
Valdis
V
Labais! 100 žetoni Drošības policijas šefam par padomju vazānķa izākstīšanu! Padomju vazaņķis, kurs nejēdz aizvakties uz savu etnisko dzimteni galīgi iznests cauri!
Koļa
K
Vai vienreiz pietiks tēlot mīkstmiešu valsti. Šitādus ekstrēmistus vajadzētu paturēt karcerī, piespiedu kārtā aizvest uz okupācijas muzeju un ieskaidrot, ka nav atšķirības starp staļina kbg šāvēju brigādēm un fašistu nagu maicējiem. Viņam tas būtu jāsaprot kā ebrejam, jo arī viņa tauta piedzīvoja lielas pārestības no fašisma. Savukārt mēs to piedzīvojām gan no fašistiem, gan lielākoties no sarkanajiem boļševikiem.
Kas ir
K
Okupanti darbojas
Fields
F
ko citu gan no cheloveka vareja gaidit. dumji
traductrice
t
ja mani atmiņa neviļ, šī persona ļoti vēlas iegūt pilsonību. Laikam tādā veidā tiek demonstrēta lojalitāte valstij, kuras pilsonis vēlas būt.. nu ko... jānokārto tik maza formalitāte - eksāmens LV.
Горемaмыкин
Г
to Triju Zvaigžņu ordeni gan varētu pasniegt visiem bez izņēmuma jo pēc ''Kremļa tipa'' savstarpējās ''apbalvināšanās'' tas ordenis neko nav vērts un ne jau velti viens otrs neuzskata par godu to saņemt liekas ka ar Triju Zvaigžņu ordeni pie mums blēžus un kampējus iezīmē ...
Skepse
S
nu nezinu kas tur smieklīgs ja tiek sasaistīts ar Lindermana 'sveicienu' komunisma upuru dienā. tas liecina, cik dažiem daudz smadzenes bērnībā atsistas, ja cilvēku upurus uztver kā pamatu ironijai. nesapratu gan kāds te sakars un kā tas atklāts.
basta
b
taisnība laikam , ja kož acīs.... : ))
JOZUPS
J
DP IR SAVI PRETVALSTISKIE ELEMENTI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas