Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

LK akcionāri mikroautobusā ievēlējuši jaunu uzņēmuma padomi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Par šo ziņu gan varēja apsmieties - bars treknu runču dalīja vienu sapuvušu zivs galvu......
Justs
J
viss, kas Aivaram nāk par sliktu, valstij nāk par labu un mani tas tāpēc priecē! Vismaz viena barotne mazāk, tikai-cik tur vairs palicis pēc Aivara(personas kodu nerakstu) lielajām mahinācijām ar kuģiem u.tt.
Aivarins
A
Nu gan esmu liela tinte-Gailitis padzits no siltas vietinas,vinu vel taisas saukt pie kriminalatbildibas!A ko man darit-visur sasedusi Sorosidi ar saviem jenotsuniem,godigam zaglim vars nedod elpot,Andris ar Ainaru ari tikai par sevi rupejas!!
x5
x
nākošais izsaukums mikroautobusam ir uzņēmu reģistrs, kur jauno padomi vajadzēs reģistrēt! tad redzēsim kurš mums ir ietekmīgāks spēks...
D-2
D
Kā Kolumbijā, tikai ārā aukstāks, bet iekšā tik pat karsti
Alfons
A
TM Security jūtas pārāki par valsts policiju. Maza armija, kas ir nevaldāma, bet nevienu tas neinteresē. Un saka, ka policija veic uzraudzību pār apsardzes uzņēmumiem:) KUR? KAD?
hosa
h
Nē,tas viss no CNN pa tiešo.
?
?
teikts, ka Letas ziņa, bet tekstā visurs BNS.... atkal neesat ko sajaukuši?
alberts
a
A,KO tad ievēleja?Es arī gribu.Kaut vai vistu kūtī,ka tik ievēl.
wista
w
cik lasīju, tad Vitol vien pieder 49,9 procenti, cik pārējiem , nezinu, bet acīmredzot, vairāk par pusi sanāk! Man prieks, ka Aivaram sākusies agonija-visi viņa rokaspuiši zaudē amatus-veckāgani, sormuļi, linuži, zālīši, gailīši, u.t.t man tiešām prieks, tāpat jau runā, ka šis izšeptējis LK tukšu!
x5
x
ieradās nevis 70% akcionāru, bet tie kas ieradās tiem pieder 70% akciju! tie 70% pieder diviem karojošiem grupējumiem un reāli tur pietiktu ar 2 cilvēkiem, daudzie mazie akcionāri šreiz palika aiz žoga
Marta Krustiņsone
M
Visos šādos prihvatizētās mantas pārdales gadījumos valstij vajadzētu objektu nacionalizēt. Ja nevar atrast likumu,tad pēc revolucionārās sirdsapziņas.
krekers
k
droši vien nesās ar to busiņu 200 km/h pa Vidzemes šosejas pretējo joslu un piespieda ievēlēt akcionārus, apmaiņā pret izlaišanu laukā dzīviem.
arī prom
a
... labi, ka ne zooparkā ...
Blonda
B
Rakstā minēts, ka LK ir vairāk kā 5000 akcionāru. Ieradušies vismaz 70%. Kā tāds bars var ietilpt mikroautobusā? Ok, daļa pilnvaro pārstāvībai vienu cilvēku. Bet cik tad to pārstāvju kopā bija? Ja mikriņā varēja sakāpt, kāpēc jāīrē Lejastiezumi? Vai kāds var sakarīgi izskaidrot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas