Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LM: lai mazinātu bezdarba problēmu, jāizstrādā ilgtermiņa risinājumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ee
e
izlasi visu rakstu pirms komentē
Slima suņa murgi
S
Zvidriņa, kas reāli ne stundu biznesā av strādājusi, mēģina mācīt, kas ir pareizi un kas nē. Murgs! Visa nauda, kas ienāks pārkvalifikācijai, ir jānovirza nevis mistiskām apmācībām, kur kokapstrādi māca klasē pēc bildītēm un mežizstrādi ar motorzāģa plastmasas modelīti un videofilmu palīdzību, bet gan jāļauj pašiem bezdarbniekiem apgūt praksi reālos uzņēmumos! Ne kapeikas visādiem NVA "organizatoriem", "apmācītājiem" un "projektu koordinatoriem", kuri apēd lielāko daļu naudas, kuru varētu maksāt stipendijas veidā šādiem bezdarbniekiem- praktikantiem. Un viss! Gan uzņēmumi saņemtu atbalstu, gan arī nauda nonāktu tur, kur tai jānonāk- pārkvalifikācijai!
In vitro
I
Gudrinieks atradies, kā tad pirms krīzes varēja gatavot krīzes apkarošanas plānu!? Pat pirms gada vēl LDDK cīnījās par imigrantu brīvu ieviešanu LV darba tirgū! Problēmas bija pavisam citas vēl tikai dažus mēnešus atpakaļ .... Raksts ir pavisam sakarīgs.
Oskars
O
Bet ko LM darīja 18gadus ,ar kādu LABKLĀJĪBU viņi nodarbojās un tur iegrūda tos 18gadi х visi atvēlētie-pazudušie BANKAS MILJONI ........
Kamis
K
Varbūt sākt ar LM un IZM vadības ilgtermiņa darbiniekieku aizsūtīšanu uz valsts nodarbinātības aģentūru. Ko tad jūs darījāt iepriekšējos gados, vai tiešām krīzes laikā ir tikai nepieciešama tikai ilgtermiņa plāni, pārēj laikā tikai naudiņu ieksējat par drudžainas darbības simulēšanu.
R(8)
R
Lai mazinatu bezdarbu............................ 1-vajag atlaist saeimu un zoodarza prezidentu , kas paslaik bremze latvijas ekonomisko stavokli valsti. 2- jaunas arkartes velesanas , kuras butu cilveki ar labu profisionalo pieredz un kuri lidz sim nebutu pijusi politika ka ari nebutu saistiti ar politiskajam partijam. 3-veicinatu atistit uznemejdarbibu , ne tikai privato , bet ari valstij piederoso. 4-pazeminat PVN lidz 12% 5-pacelt ievedmuitu par 200% ta lai butu izdevigi razot uz vietas nevis ievest. 6-pacelt nodoklus musu MILJONARIEM. 7-veicinatu lauku turismu. 8-unsakartoti nolaistas lidz klinkim latvijas infrastrukturas 9-UTT....ta varetu turpinat vel daudz , bet tas jau butu sakums bezdarba mazinasanai valsti unmusu ekonomikas sakartosana................................
zilbe
z
jaizstrada, jarisina, jadiskute - tacu dariet kaut ko udens jau mute smelas!!!!!!
kaka
k
un kapēc šis plāns nav izstrādāts?
Nav par ko
N
Jāveicina uzņēmējdarbība
Rēgs
R
Vai tad ilggadējais NVA direktors nebija izstrādājis? Plānot jau ir labi, bet krīzes situācijā ir jārīkojās. Kamēr rakstīs plānus, sociālā spriedze būs tik tālu, ka var nepaspēt uzrakstīt.
alias
a
Nu cik var runāt vēlējuma izteiksmē! Jau sen šādam plānam bija jābūt!
Žuks
Ž
Cik ilgi var vārīties? Tad ņemiet un vienreiz izstrādājiet un vairojiet tautas labklājību, ja esat Labklājības ministrija. Citādi, ja valstī nav labklājības kāda mārrutka pēc ir vajadzīga LR Labklājības ministrija.
izbijis valsts patriots
i
Oficiālie skaitļi attiecas tikai uz raģistrētiem bezdarbniekiem. Faktiski mums to ir daudz vairāk .
Gira
G
Kāpēc gan ministrijai neizstrādāt vienu kārtīgu ilgtermiņa plānu, ko papildināt ar vidēja termiņa koncepcijām, un vairākām programmām to īstenošanai? Vienīgais šim vajadzēs nelielu finansiālo resursu palielinājumu, bet tas ir tā vērts.
zum
z
kaut nu IZM tagad paņemtu acis rokās..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas