Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LM: Valsts sociālā budžeta stabilitātei būs jāpaaugstina pensijas vecums un atsevišķu pabalstu izmaksa jāpārceļ uz budžetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Kādas tiem aborigēniem vēl pensijas. Sagribējuši. Pensiju vairs kā sugas nebūs, jo mēs ieejam EUROPā.. ar plikām kājām un tukšu punci.
Ērglis
Ē
Redz tautiņa tagad jūs sapratīsiet, kāpēc jābalso par Vienotību, jo tā pacels pensijas vecumu un nemaksās piemaksas. Gods kalpot biezajiem!
acd
a
nevar neviena pensija krīzes laikā pārsniegt 250Ls, ja pacelsiet vecumu, maksāsim coc.n. vēl mazāk
ss
s
Jāmaksa par katru nostrādātu gadu 3,5-4,5Ls+tagadējo pens iju dala 10-15, lai ar darbastāžu no 40-50gadiem pensija būtu 180-200Ls
resnītis
r
ASV valsts pensija ir ap 300$
tantuks
t
Labi,ka pacel darba stazu no 10 uz 15 gadiem,jo tad ta pensija bus noteikti lielaka,jo ne visiem tos 10 pedejos gadus var but darbs,bet te 5 gadus bus noteikti. Iesaku pacelt uz 20 gadiem,bet no tiem laut cilvekiem pensijas aprekinasanai izveleties 15 gadus gadus. Te ieguveji bus jaunie pensionieri.
....
.
Pirms valdība atņems manu iespējamo priekšlaicīgo pensionēšanos nākamgad, lai padomā kur ir tās darbavietas kur es varētu strādāt savos nākamgad 60 gados. Jo drīzumā likvidēs manu darbavietu. Nemaz nerunājot ka jau tagad dažiem atstāta pusslodze, ka minimālā alga nav pat iztikas minimuma līmenī, es runāju par valsts lauciņu.
Populists
P
Kāda starpība Kā VALSTS ZAGĻI apzog nabago tautu..... Kad salīdzinu savu pensiju (160,- Ls, vairāk kā 50 gadu nepārtraukts darba stāžs, augstākā izglītība, projekta galvenais arhitekts ar 230,- Ls mēnesī, prēmijas) ar to, ko šodien saņem valstij nevajadzīgi dažādi PADOMES un VALDES locekļi ,- gribās taisnību ! ! ! VISLIELĀKĀ TAISNĪBA BŪTU,- PIE BRĪVĪBAS PIEMINEKĻA NOLIŅČOT VAINĪGOS GENOCITĀ PRET SAVU TAUTU.
rex
r
Pilnībā atbalstu pensijas piešķiršanai nepieciešamā darba stāža paaugstināšanai : 10 gadi - tas ir izsmiekls. Ja cilvēks kādu objektīvu iemeslu dēļ nav varējis nostrādāt vismaz 20 - 25 gadus, tad pastāv taču iespēja šos iemeslus izvērtēt un ņemt vērā pie pensijas aprēķināšanas - piemēram hroniskas slimības, invalīdu kopšana un tamlīdzīgi. Normāls darba mūžs cilvēkam ir vismaz 40 - 45 gadi ( es nostr'dāju 60 gadus, un nekāda vaina). Atbalstu arī pensionēšanās vecuma paaugstināšanu vismaz vēl par kādiem 2 gadiem, bet tajā pašā laikā nepieciešams uzlabot priekšlaicīgas pensionēšanās nosacījumus. Sociālais nodoklis jāmaksā itin visiem, pie tam šim nodoklim jābūt diferētam un nedrīkst būt nekādu "griestu" - jāmaksā no pilnas ienākumu kopsummas. Piemaksām pie pensijām, kā arī dažādiem pabalstiem, līdzekļi jāparedz valsts budžetā.
Vientulais vilks
V
VAI TU MURMULI APJEDZka visi prihvatizetie objekti tika veidoti no padomju laika ieturetiem nodokliem ,okey,lai prhvatizacijas agentatura ieguto naudu iemaksa soc fonda.
anonīmais šakālis
a
Un kāpēc pensionārus uztur tikai soc.nodokļa maksātāji? Kāpēc soc. nodokļa nemaksātāji (dažādi uzņēmēji, dividenžu saņēmēji utt) solidāri neuztur pensionārus?
anonīmais šakālis
a
Var jau krāt arī zeltu, naftas kompānijas akcijas vai Šveices frankus vai audzināt bērnus. Bet es esmu pilnīgi pārliecināts, ka sociālais nodoklis (33,04%) ir zemē nomesta nauda! Jo lielākā daļa valstij iedotās naudas tiek izšķērdēta un tie ir daudz lielāki zudumi, nekā būtu no 30% devalvācijas.
KINO
K
jaa , vinai suuri jaastraadaa un jaapelna nauda , es pat nezinu kaa vina ar to tiek galaa , savaa zinaa tragisks liktenis , jo ir viena , es nezinu , kaa ir ar to braala gimeni... starp citu ,skiet vinai bija diezgan smagas attieciibas ar braali... iemeslus nezinu ... vareetu buut abpuseeji... par cildu ... ja nu ... drosi vien seksuaalaas tenkas ... nezinu ... bet vinai ir druskas /draudzenes/ diezgan daudz , iespeejams taa vina rulle ... Ja pareizi atceros ... braalis lietoja stipraakus padzeerienus ?
redīss
r
Izlasot šito puteni rodas gribēšana saņemt algu konvertē.
vuarzazi
v
Un tad nāk TP-Kalvīša tipa cilvēks, Kas panāk 51% inflācijas 4.5 gados Un sakrātā nauda pensijai zaudē lielu daļu no pirkt spējas, Vel nāk TP-Šķēles tipa devalvētājs Un sakrātā nauda pensijai zaudē lielu daļu no pirkt spējas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas