Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LNT ar slēpto kameru fiksē, kā ārsts pieņem kukuli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aiks
A
Jaasaka, ka, ja nevar pa virsu samaksaat, Jelgavas slimniicaa netur: cilveeks nedeelhu peec infarkta koridoraa noghiibst, naakoshaa dienaa vinhu izraksta kaa veselu. --------------------------------------------------- ---- Mīļotajā Latvijā 20 gados esam paši sev IZAUDZINĀJUŠI lopus, kas ČAKARĒ tevi visos caurumos ... VISĀSLatvijas t.s. Valsts slimnīcās ŅEM kukuļus - ņem PAPILDUS maksu ārsta PERSONĪGAJAI kabatai! VISĀS Latvijas slimnīcās tas notiek! VISĀS!
pa
p
Pie LNT vērsās Kārlis, kura sieva Jelgavas slimnīcā ārstēja kājas lūzumu. Kad pienācis laiks doties mājup, ārstējošais ārsts Vladimirs Kravecs pasaucis sirmo kungu maliņā un teicis, ka papildus vēl jāsamaksā 50 latu viņam. Oficiāli slimnīcas kasē par ārstēšanos bijis jāmaksā 125 latu. Slimnīcas izsniegtajā rēķinā ārsta prasītie 50 lati nekur neesot parādījušies.
zaza
z
nezin kāpēc čīks tikai NABAGI!!!!
Klementīne
K
Džeku vajag tiesāt, principa pēc. Šeit runa nav par sumu, bet pašu fatu, ka notiek bezkaunīga tirgošanās par dzīvību.
a
a
taa notiek visur,un tas nav nekas jauns- un kas tur rada izbriinu pamullkkiitis pats dakters- visbiistamaakais ir ir cilveeks, kurss ir uz izmisuma sollja, te ir visspilgtaakais piemeers, cilveekam nav ko eest, bet ssis nagla bez sirdsapzinjas paarmetumiem nu ko es varu teikt - dakteriissi, pirms prasat un nnemat, izveeteejiet cilveeku, kam to prasaat Liepaajaa notiek tiessi tas pats un neviens pat nesatraucas, kameer neuzkkersies uz liidziigu gadiijumu-tagad maisam gals valjaaa, televiizijai buus darbs un tas ir tikai apsveicami
no Olaines
n
Man patīk tā Vladimira Kraveca taisnošanās pēc darījuma atklāšanas. Tāds nevainīgs jēriņš. Atgādina tipisko krievu taisnošanos, kāpēc nemāk latviski. Tad arī parasti ir tik pat nevainīga sejas izteiksme, nožēla un vainīgs smaids. Un protams, simts un viens iemesls, kas tiek minēts. Un parasti ar to pietiek, lai latvietis atmaigtu, un pārietu uz krievu valodu.
ķīna
ķ
Ir vesela rinda ārstu kuri neprasa, bet psihiski iespaido vai pakļauj draudot, iestāstot, žēlojotiesu.tt
ha
h
Tas nav nekas jauns Jelgavā.Ārsts Sverdlovs to dara regulāri,arī A.Ļūļēns un citi Jelgavas pisētas ārsti atgādina pacientam , ka alga viņiem neesot samērīga tam pakalpojuma veidam un kvalitātei ko viņi sniedz. .Īpaši neirologi un ķirurgi.
marexs
m
Manās acīs daudzi ārsti LR ir zaudējušie jebkādu cieņu un reputāciju. Pats esmu saskāries, ka vēl pirmajā slimnīcā ārsts skaidri un gaiši pasaka, ka nemaksājiet reģistratūrā, nāciet uzreiz pie manis. Paši piedāvā maksāt mazāk, ja neprasu kvīti vai čeku. Gan zobārstiem, gan parastiem ārstiem, cik noprotu, tā ir parasta prakse. Man nav žēl, ka cilvēks nopelna, bet tas ir negodīgi pret sabiedrību un slimnīcu, ko uztur par nodokļu maksātāju naudu.
gklavs
g
Uzskatu , ka šāds dakteris ir jāsoda un jāatbrīvo no darba. Protams daudziem šeit liekas - kas nu ir 50 Lati- bet šie pensionāri - jau saņēma un apmaksāju 125 Ls rēkiņu, kas viņu budžetam nu galīgi nav maz. Un droši vien šie 125 ls noteikti nosedz pacieta izmaksas. Dakterim arī ri noteikts atalgojums- uzskatu, ja tas viņu neapmierina- nevajag strādāt- vajag mainīt dzīvesvietu vai profesiju. Kad mēdijos parādījā info- ka tiks uzaicināti ārsti no nabadzīgajām valstīm, mūsu dakterīši visi kā viens sāka uztraukties par pakalpojumu kvalitāti- kaut gan patiesībā satraukums bija par savu maku...
Gold
G
TAD NU GAN JAUNUMU IZRAKĀT!?
Indriķis
I
Veselības sistēma tiešām pati ir gandrīz neglābjami slima. Pie mums tagad parasta operācija oficiāli jau sāk maksāt vairāk nekā ASV - pārbaudījām internetā. Taču visticamāk ārsts par to vēl neko savam darbam/ kvalifikācijai/ atbildībai utt atbilstošu nesaņem un viņam ir jāmaksā vēl... Žēl tikai, ka ārsti paši nesaprot, ka šāda kropla sistēma nenāk viņiem par labu.
Latvijas valstij atkal 20
L
Es nekad neprasu, ja cilvēki neko nevar, žurnālistam komentēja ārsts. Pašreizējais Latvijas prezidentam Valdim Zatleram ir sekotāji. Arī Valdis nekad neko neprasīja. Viņš vienkārši ņēma jo tā pacientam būšot sirdsmierīgāk. (skat Valda Zatlera skaidrojumus intervijās par kukuļņemšanu). Kopš valda Zatlera kukuļņemšanas konstatējuma ir pagājuši trīs gadi. Kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas – 20 gadi. Viss turpinās. Visi to zina, bet nekas nemainās. Un tas jau nav tikai medicīnā... Tad kāpēc un kam tāda Latvija vajadzīga?????
daudz
d
Bet kā ar pateikšanos par nepamatotām slimības lapām? Tās jau nevajag ārstiem, bet topošiem bezdarbniekiem, cilvēkiem, kam sagribējies brīvdienas, kas privātām vajadzībām negrib tērēt atvaļinājumu...
Oma
O
Nemetīsimies visi plosīt vienu cilvēku, bet gan cīnīsimies pret aplamo medicīnas sistēmu kopumā! Šausmīgi izskatās, kad visu to izvelk dienas gaismā, bet vai tad klusiņām, klusiņām, nevienam neredzot dotās pateciības ir skaistākas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas