Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LNT raidījums jau ir KNAB uzmanības lokā, par iespējamiem pārkāpumiem klusē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skatos
s
Nu Haraldi - par ko neitrālie eksperti Ēkis un Stendzenieks rītā runās? Kur tu atradi tik gudrus zēnus? Šajā no politikas brīvajā zonā vēl trūkst Bendiks, Liepnieks un Sakss. Bet turies Haraldi. Neklausies uz kritiku. Mēs visi jau zinām kas tu pa tiešam esi. Bet vai pats zini? Palasi Platonu.
Vija - fiksais
V
Un tas, ko Tu tur murgo par Dombrovka "ļaunajiem darbiem", ir sekas pēc valsts izsaimniekotāju dzīrēm.
Vija - fiksais
V
Kauna nemaz nav? Citi taču ari kaut ko atceras! Repše bija tas, kurš pacēla jautājumus par taupību, par graujošo korupciju Latvijā, bet tika apsmiets un pataisīts par muļķa marsieti! Arī algas pacelšanai bija sava jēga, ja tikai viņam būtu bijusi iespēja turpināt strādāt, bet zagļu bija pārāk daudz, un vareni!
Santa
S
Domburs un Streips neaģitee par kautko , es tur dzirdu visiem zinaamo patiesibu par valsts nozagšanu , tas varbuut sakriit ar vienotiibas centieniem izskaust valsts izlaupiišanu , taadeeļ te cenšas nolikt vienotiibu valsts nozadzeeju atbalstiitaaji... ai cik smuki tie tavi vārdi draudziņ un kā gribētos, lai tā būtu, tikai realitāte ir biški cita. Tie lielie burlaki kā peldējuši tā peld un dīrā joprojām tautu. Elementārs katalizators ir progresīvais nodoklis. Oranžie cūkas protams, ka tam ir pret ar visām četrām asti ieskaitot, bet ko "vienotie"? Jūs ieminieties par progresīvo repšem, tāda histērija sāksies! viss šis krīzes pārvarēšanas eposs, kuru tik, maigi izsakoties, nemākulīgi veic "vienotība", ir pilnībā uzkrauts mazturīgo pleciem. Krīzes galvenie vaininieki - bankas un arī tik daudz lamātie spekulanti dzīvo cepuri kuldami. Nav nekāda antagonisma starp oranžajiem un jēlajiem, NAV!!!! TAS IR VIŅU PAŠU RADĪTS MĪTS! Šis mīts ļauj viņiem visu laiku turēties pie varas. Medijos viņi lamā viens otru smuki, bet paskatieties, kas par vienprātību tad, kad jābalso par kārtējo tautu aplaupošo likumprojektu! Tā ir totāla kleptokrātu kundzība kurā jēlie un oranžie ir nekas vairāk kā klani, gluži kā ģimenes Cosa Nostra sistēmā
pilnīgs sviests
p
Burkovskis ir lāga zēns. Es gribētu aizklapēt ciet to odžu midzeni avīželi IR. Tur gan KNABim būtu ko rakt- tā taču Vienotības reklāmlapa ar pārspīlēti lielu metienu!!!
cukurs
c
burkov$ki$ ir nekas vairāk kā lēts demagogs
...
.
Cik simboliski! Pēc tam, kad te dažs labs tika pie "ēzeļa ausīm" ( paši zināt, par ko ), dzirde ir tiktāl uzlabojusies, ka var pārspriest saklausīto. Taču - ēzelis ir un paliek ēzelis, spraud kā gribi to logo priekšā vai pakaļā. Jā, par logo, es neko citu tur neredzu kā - objekts "uz grauda". Vai tas būtu cilvēks, kurš centrā, vai pat Latvija, kuru "dzird ēzeļi", bet ir notēmēts.
Mikus
M
Pašā raidījumā Kreituses kundze jau pateica par partijas logo, un ka esot sapratusi kas tas par raidījumu, tāpēc vēlāk viņa nepiedalījās. Man vēl nāk prātā vēl īsi pirms krīzes lnt veidotā dok filma ar Burkovska balsi, kur Segliņš izsmējīgi stāstīja kādu postu kādreizējā Repšes 5% taupība izdarījusi. Tagad taupām vairāk atkal lnt, atkal Burkovskis tikai citi teksti. P.s. nevienai partijai nepiederu, tikai vēroju.
filozofs
f
te miiliit pilns ar valsts nozadzeeju atbalstiitaajiem ... starpcitu Repše bija tas,kurš aptureeja Austrumu robežas izbuuves projektu , jo gaismaa naaca satriecoši fakti valsts izkaupiišanaa , tas bija teepistu pirmais iespaidiigaakais guvums , nekauneejaas pat Liepaajas policijas jaunbuuvi pierakstiit Austrumu robežai ( kaads sakars tai ar robežu austrumos , ja neskaita , ka toreiz taa izmaksaaja 5 miljonus, tad cita neredzu) , veelaak jau nekauņu aptiite auga kaa laviina , par to daudz diskuteets , taadeeļ jau nomainiita liela daļa tiesiibsargu un saveejie vietaas jau seež, ja lauziis sisteemu , tad naakošajiem parlamentiem nebuus viegli skaartot valsti , ne velti zagļi breec par politisku izreeķinaašanos , Lembe tajaa skaitaa un Miķelsons ar breec par politisku izreeķinaašanos , ja lielo zagli seedina uz cietumnieka beņķi tad to tagad sauc par politiku , tas vien raadiitaajs par politbiznesu , kurš sajaukts ar valsts izzagšanu....
?!
?
Onkul, tev tā DEBILITĀTE jau no dzimšanas, a??? Vai varbūt tā 1 palikusī rieva kas PAKAĻĀ nespēj sagremot to, kas noticis 20 gadu laikā Latvijā? Vai taukmūļu PAKAĻĀ jau tā esi ielīdis bez ziepēm, ka neapjēdz, ka TAUKMŪĻI 12 (no 20) gadus bija pie varas ??? Vai tad 1 gada un 5 mēnešu laikā V.Dombrovskim iespējams IZSTRĒBT taukmūļu savārītos sū*dus, kad Latvija būtībā ir IZZAGTA, a? Un šitādi IDIOTI kā tu taču 2.oktobrī ies uz vēlēšanās!
fiksais
f
Visa tā LNT šļura ir bērnu šļupsti pret to ko dara Ļaunais laiks. Tautai īsa atmiņa, bet tieši Jaunais Laiks ir trekno gadu autors. Vai esam aizmirsuši, kad 2003. gadā Repše nākdams pie varas pieckārtīgi palielināja algas ministiem? No 500 uz 2500, kamēr skolotājiem, ārstiem, policistiem pielika 20-30 latus. Tas bija laiks, kad valsts pārvaldē pēkšņi strādāt bija izdevīgāk, nekā pašam pūlēties veidot savu privāto biznesu. Kalvīša treknie gadi pēc tam bija vairs tikai tādi sīki purkšķi. Šodiem premjers uz mums skatās ar neiedomājamu pārākuma skatu - ko Jūs tur nabagi ņematies! Ir skaidrs, ka rudenī latvieši tiks izlikti uz ielas. Latvieši nedrīkstēs vairs dzīvot ne Jūrmalā, ne Mežaparkā ne Juglā. Tik grezni Dombrovska skatījumā latvieši nedrīkst dzīvot! Latvieša pensionāra pensija būs mazāka par paredzamo nodokli. Kā jūs latvieši iedomājaties dzīvot savās tēva mājās jau kurā tur paaudzē? Ārā - aši pārdodiet pa lēto kādam pasaules spekulantam ar līku degunu! Cik reizes mēs varam kāpt uz tā paša grābekļa?
Lelle
L
Sen jau bija jāaizklopē ciet tie sārkanā riņķa suņu murgi...vecie kretīni meklē muļķus un galīgi nejūt, ka viņu vilciens ir aizgājis, jo pašiem arī jumts šķībi aizbraucis un širmis ciet aizgājis...
Oma - patriots
O
Tu gribi teikt, ka patriots ir tas, kas atbalsta valsts izsaimniekotājus?! Liela daļa no šiem cilvēkiem ir, maigi izsakoties, negodīgi, un es nekad nenoticēšu, ka viņu raušanās pie varas, ir vēlme darīt labāku dzīvi Latvijā! Vairāk liekas, ka saplakušie maciņi ir par iemeslu rīkot šo prasto šovu, kas nu jau līdzinās agonijai! Ar tik zemiskiem paņēmieniem iespaidot naivus, vairumā trūcīgus un nelaimīgus cilvēku spēj tikai nekrietni cilvēki! Un Tu aicini tādiem ticēt? Kas pats esi par cilvēku?
TanteSidra
T
Bezkaunīgā Pīle _Mana izvēle skaidra - tukša aploksne..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ lai Saeima vairakums butu SC, vai ne?
Reo
R
Prieks par to! Man ir kauns, ka tik uzkrītoši var lobēt savējo intereses. Kauns par LNT.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas