Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Londonā aiztur latviešu režisoru par bēgšanu no elitāriem restorāniem, nesamaksājot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papucis
p
Sprukstiņš.
varbūt
v
tā ir šizofrēnija?
nets
n
Bezdarbnieku Nordu no Latvijas par rēķinu nesamaksāšanu apsūdz 3 restorāni. 1) Pirmā apsūdzība ir par incidentu Ričmondā, restorānā "Glass House", kad 14.oktobrī palika nesamaksāts rēķins par 349 mārciņām (289 latiem). 2) Otra sūdzība saņemta no pieczvaigžņu viesnīcas "Connaught", kur 6.novembrī Nords pusdienoja, bet rēķinu par 965,40 mārciņām (800 latiem) tā arī nesamaksāja. 3)Pēdējā apsūdzība ir par otrdien nesamaksāto rēķinu "L'Oranger", kura vērtība ir 1021,73 mārciņas (847 lati). Londonas policijas pārstāvis pastāstīja: "Mūs izsauca uz restorānu "L'Oranger" Londonas dienvidrietumos vakar pulksten 23.30, jo restorāna darbinieki bija aizturējuši vakariņotāju, kurš mēģināja aiziet, nesamaksājot 1021,73 mārciņu (847 latu) lielo rēķinu."
****
*
nožēlojamais amatieris....
Bender
B
Nožēlojami. Jauks sveiciens tautai un valstij svētkos. Bet nu skaidrs, ka šis Jānis Nords tagad visu savu mūžu būs zināms par šo. Nekad neatkratīsies. Perspektīvais mēsls.
No studenta lūpas
N
Jā? Un kas ir sveštautietis Fliks Latvijā? Ekonomiskais bēglis? Kādēļ neviens nebļaustās, ka viņš atņem darbu vietējiem. Uz viņa algu varētu paēdināt 100 ģimenes. Ja salaižam savā valstī svešzemju afēristus, tad nav jābrīnās, ka savējie brauc izdzīvot citur.
lux
l
Piekrītu katram vārdam. Visiem jauku mūsu valsts dzimšanas dienu!
Venta
V
No "šādas tautas" nekas labs nevar nākt? Vai pats rakstītājs ir no citas tautas? Katrā tautā ir savi Nordes un savi kārtīgi ļaudis. Piemērs Jūsu pieminētais Fliks. Viņš taču nav no latvju tautas. Ekonomiskie bēgļi - sociālo pabalstu lūdzēji citās zemēs arī ir no visas pasaules. Un ir tādi, kas paliek uz vietas, nečīkst, bet meklē darbu, mācās un pelna sev iztiku, ar lūdzēja izstiepto roku pa svešiem kaktiem nemaisoties.
Silvija
S
Sievietes spiestas pārdoties? Interesanti, kas viņas tā spiež? Valsts? Valdība? Māte? Tēvs? Latvijas sabiedrība? Viņas pārdoties spiež pašas laiskums - slinkums mācīties vai arī nespēja mācīties (intelektuāla mazspēja), slinkums atrast kārtīgu darbu, slinkums veidot pašai savu ģimeni, bet liela cenšanās dzīvot uz citu rēķina. Vieglāk atrast kādu veci, kas uztur. Tā ka nevajag brēkt par sieviešu spiešanu pārdoties! Daudzas sievietes, kas dzīvo grūtos apstākļos, nekad uz tādu soli neietu. Jārunā skaidra valoda: ir kāda sieviešu daļa, kas ir deģenerējusies un morāli pagrimusi. Tas notiek ne tikai Latvijā. Un tā ir visa "spiešana"!
Kādreizēja rīdziniece
K
Viņš taču nav nekas - ne nu slavenība un nekāds tur talants - augstprātīga pelēcība, viduvējība, kas ir iedomājies kaut kas esam - citiem vārdiem sakot, prasts zaglis.
Ezītis Miglā
E
Savdabīga prakse...
zum
z
Visvairāk patīk, kad ievaimanājas uz Britu salām aizmukušie letiņi, kuriem tagad esot kauns staigāt pa Londonas ielām. Bet, kuri nekaunas no sava ekonomisko bēgļu statusa un arī izmantot Latvijas nodokļu maksātāju apmaksāto veselības aprūpi.
Čiko
Č
Kāds KAUNS!!!Izskatās,ka mūsējie ārzems dara visu,lai kārtīgi izblamētos.
odrija
o
no sapņiem beidzot realitātē :-)
speak for yourself
s
"Nevieni nav labāki par trakulīgo režisoru"??? Tas no tās pašas Kalvītis & Ko. operas: "nezinu nevienu kas nav neko zadzis, sashēmojies....". Nav tā gan. No mana paziņu loka, tie kuri dzīvo ārzemēs vai nu sūri pelna naudu (zīmīgi, ka britu ziņu portālos Jānis Nords tiek devēts kā "unemployed"), vai arī ar stipendiju palīdzibu mācās labās universitātēs. Šis džeks "netrako", viņš ir vienkārši iedomīgs blēdis, kurš uzskata ka viņa vieta dzīvē ir pie 500 Eiro vīnu pudeles, nevis virtuvē pie trauku mazgāšanas. Diemžēl Latvija pilna ar šādiem lecīgiem, iedomīgiem cilvēkiem, kuri uzskata ka viņiem viss pienākās, bet prātiņš diemžēl par īsu, un galvenais - darba spējas un griba neeksistējoša. Bet visi tādi nav. Tie kuri grozās Privātas Dzīves lappusēs u.t.t. varbūt, bet "normālo" aprindās - cilvēki zin, ka ir grūti jāstrādā, un Norda tipa zaglīgums viņiem ir pretīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas