Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Loskutovs gatavs startēt vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aleksejs
a
ja viņš nodzītu bārdu nebūtu līdzīgs godmantam\
Lāpītāja.
L
Slikti Loskutov, cienīju tevi kā juristu,kā pasniedzēju,kā iestādes vadītāju daļēji, bet kā politiķis tu pagaidām esi "O",nudien kā pionieris"vienmēr gatavs"..nemaz nesajēdz ka Štokijam Tu esi vajadzīgs kā mušpapīrs vēlētāju pievilkšanai un viņš ir pareizi izrēķinājis. Tagad visi šitie ar īso atmiņu,kuri lamāja TP(kurā sēdēja abi tavi jaunie bosi),lamāja tevi,labi atceros,ka KNL zākājās kad TP lika Tevi Jutas vietā, es toreiz zināju,ka viņiem nav taisnība,tiem lamātājiem. Un šie paši lamātāji tagad skries un jūsmīgi nobalsos par tevi, bet balstiņas tiks SCP,kā tas ir bijis līdz šim vienmēr. Tu esi LOKOMOTIVE, kārtējā, tikai neaizmirsti,ka lokomotīves pēc nokalpošanas nodod lūžņos. Ja esi tāds nepacietīgs un lec karstos pelnos, tad manas balss tev nebūs.Jo bijušie TPisti(mijonāriņš grūtdienīšu draugs ar balto nēzdodziņu un Abrenes nodevējs Pabriks jau nu nebūs tie par ko balsošu.
K-K
K
... Ne OKUPACIJA !!!
K-K
K
... eksperti ..!!!! Ne kolonizacija, ne Abrene ... !!!
LVD
L
Bet vai Loskutovs ir Latvijas patriots? Vai viņam ir dārgas latviskās vērtības , kultūra? Cik zināms , šis cilvēks publiski neatzina Latvijas okupāciju 1940. gadā..Un viņa tēvs ir bijušās LPSR kompartijas priekšsēža Vosa vietnieks..Vai tad tāds var darboties Latvijas valdībā un valsts labā?..Es domāju, ka šādi ļautiņi, kuri arī, KNAB būdami, vajāja un vētīja TIKAI latviešu partijas un kompānijas , ir Latvijas valstij nelojāli un bīstami, vai ne tā?
scp
s
Loskutovs zaudē Lembergam vienu prāvu pēc otras. Atliek tikaim paslēpties SCP.
scp
s
Plānot jau var. Bet kandidātu sarakstu sastādīs SCP kongress.
lauciniece
l
Kas par tevi, krievu okupantu, balsos, apdomā ar galvu! Un vēl tādā tizlā blefotāju partijā iestājies! Sakāve garantēta, nebalsos normāli cilvēki par loskiju un štokiju!
Vizma
V
Beidzot kāda cerība. Paldies, Loskutov!
Lelle
L
Valdosie bandīti ir bikses pielaiduši nevis tauta! Skat, kā tādi kāTu te mēģina visiem spēkiem aplikt SCP un Loskutovu....baidās kretīniņi...
Lelle
L
Tev psihiatrs nepieciešams.
Svarāns
S
Tev tiešām ir truls pauris,ja Tu nopietni rakstīji par savas partijas dibināšanu.Vienīgais nosaukums,kas derētu:pajoliņu partija.
spd
s
Galvenais, lai nepārvēršas par kārtējo "mesiju" un pievēršas konkrētām lietām. Citādi būs kārtējais JL variants - tā pierada ar lozungiem uzstāties, ka aizmirsās ķerties pie reāliem darbiem.
Ints
I
Paši saprotat kam vajadzīgs tāds Loskutovs un vēl piedevām šeit komentāros sarīkotais teātris.
abet
a
Ļošiks bija savā vietā gadu atpakaļ. tagad nē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒ EKSPERTI:

Politologs Jānis Ikstens:

"Situācijā, kad vienai daļai vēlētāju ir svarīgi jauni politiskie līderi, tad Aleksejs Loskutovs, kurš ieguvis mocekļa un varoņa oreolu, ir ieguvums partijai. SCP šobrīd noteikti ir vairāk ieguvēja nekā zaudētāja, jo būsim reālisti – pagaidām Štokenberga/Pabrika projektam ir salīdzinoši īpatnēja uzbūve. Ir partija, ir biedri un ir darba grupas, kurā darbojas partijai it kā pietuvināti cilvēki. Viņi juridiski nav partijas biedri, bet sabiedrībai liek domāt, ka šie cilvēki ir partijas atbalstītāji, simpatizētāji, piemēram, Ingrīda Blūma, Ivars Lācis, kuri viens pēc otra sāk birt nost un partijā nestājas. Līdz ar to, ja pamana šo te niansi, tad jāsecina, ka SCP partijā nav ļoti daudz tādu redzamu ļaužu.

Protams, arī A. Loskutovam var ko pārmest, it īpaši pēc Indras Veipas notiesāšanas, ka nebija līdz galam savedis kārtībā Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju. Bet paša A. Loskutova mērķus šobrīd ir grūti komentēt, jo nav skaidri zināma viņa motivācija – vai simpatizē šie cilvēki, partijas politiskā platforma, kura pagaidām gan ir diezgan nekonkrēta, personiska atriebība vai kas cits."


Latvijas Fakti direktors, sociologs Aigars Freimanis:

Potenciālo partijas ieguvumu vai zaudējumu ir grūti nomērīt šobrīd. No attāla punkta raugoties, izskatās, ka mentāli un vizuāli Loskutovs iederas SCP – labā nozīmē viņu var uztvert kā līdzīgu Štokenberga kungam, kas personificē šo partiju. Turklāt viņš noteikti pārstāv opozīciju valdošajai koalīcijai vienā konkrētā nozarē. Teikt, ka partijai tas ir ļoti liels ieguvums, ir pāragri. Tas ir atkarīgs no viņa kā jauntopoša politiķa – ko viņš darīs, cik būs konkurētspējīgs diskusijās un cik intelektuāli veikls viņš būs, kas opozīcijas politiķiem ir īpaši svarīgi. Katrā ziņā A. Loskutovs noteikti nav tas cilvēks, kas partijai iepūtīs jaunu, līdz šim nezināmu dzīvību.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas