Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs Juridiskās komisijas lēmumu uzskata par nelikumīgu, apstrīdēs to

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rekā
R
Redziet nu, vairākas vēlēšanas esam šos s...ejas atkal no jauna iecēluši, kamēr šamie saprata, ka vienīgais ko vajag ir piķis aģitācijai, pārējais viss - pekstiņi.Tas, ka tagad jau liek kluci visiem uz galvas un pat nesarkst, ir, diemžēl, mūsu pašu vēlētāju ( lasi: tumsonības ) nopelns. Un, ja kas, paklausoties teiksim LR brīvo mikrofonu..mī, un žē,kas tur nāk ārā " iz tautas", nav pārliecības ,ka nākamās vēlēšanas nesīs ko labāku.
Normunds
N
Loskutov, turieties! Mēs Jūs nepievilsim. Strādāsim kopā!
Muļķot tautu
M
Loskutova jautājumā (prokuroram dots uzdevums vērtēt darbu šaurā skatījumā, iemesls atlaišanai), iztirgotas pases - neviens netiek atlaists), negadījumā ar Godmani (uzreiz versija - vainīgs mikroautobusa šoferis). Izvērtējot valdošo koalīcijas politiku jājautā: "Cik ilgi jūsgribat muļķot tautu!". Mūsu atbilde: "29. jūlijā pie S.aeimas. 2. augustā uz referendumu."
Andrejs
A
Es pilnībā atbalstu Loskutovu, un saprotu, ka valdošās koalīcijas vēlme ir viņa vietā iestumt kādu marioneti. Bet šobrīd varbūt nav galvenais tas- vai tajā amātā Saeima ievēl Loskutovu, Vilku, Strīķi vai Bodi! Galvenais būtu, lai tad, ja šis kantoris sekmīgi darbojas (proti- tiek atklātas ne gluži likumīgas amatpersonu bagātināšanās shēmas), tā vadītāju neviens nespētu atstādināt- arī tad, ja kaut kādi viņa padotībā esoši mirlas ir sadarījuši cūcības. Un otrādi- ja kantoris nedarbojas- proti, gan sabiedrība, gan VID redz, ka kādas amatpersonas dzīvo acīmredzami pāri deklarētajiem līdzekļiem, bet KNAB neliekas ne zinis- tad tāds KNAB vadītājs būtu jānomaina. Te nepieciešama tikai Tautas ievēlēto deputātu iniciatīva. Viņi taču ir tie, kuriem tic lielākā Latvijas vēlētāju daļa! Šobrīd man nav saprotams- ja pēc pāris nedēļām koalīcija iedabūs KNAB vadītāja amatā sev pilnīgi padevīgu pavēļu izpildītāju- tad kā būs iespējams no tāda atbrīvoties- arī tad, ja nākamajās Saeimas vēlēšanās uzvarēs, teiksim, politiķi ar māzākām korumpēšanās tieksmēm?
Vizma
V
Smieklīgi, ka ne deputāti, ne valdības ministri no partijām neievēro pašu pieņemtos likumus. Neviens no viņiem nemaz nedrīkst lemt par Loskutova atcelšanu.
Nu, jā!
N
ierobežojumi neattiecas uz... Saeimas deputātiem, kad minētās valsts amatpersonas piedalās ārējo NORMATĪVO AKTU vai POLITISKO lēmumu pieņemšanā; ... lēmuma pieņemšanā par sava atalgojuma noteikšanu vai sevis iecelšanu, ievēlēšanu vai apstiprināšanu amatā. = TAS NOZĪMĒ, ka Loskutovam taisnība, jo šitie mūdži par viņu nemaz nedrīkst lemt!
GGGGG
G
Citāts no Likuma: 11.pants. Administratīvo aktu izdošanas, uzraudzības, kontroles, izziņas vai sodīšanas funkciju veikšanas un līgumu slēgšanas ierobežojumi (1) Valsts amatpersonai ir aizliegts, pildot valsts amatpersonas pienākumus, sagatavot vai izdot administratīvos aktus, veikt uzraudzības, kontroles, izziņas vai sodīšanas funkcijas, slēgt līgumus vai veikt citas darbības, kurās šī valsts amatpersona, tās radinieki vai darījumu partneri ir personiski vai mantiski ieinteresēti. (2) Valsts amatpersona nedrīkst izdot administratīvos aktus, veikt uzraudzības, kontroles, izziņas vai sodīšanas funkcijas, slēgt līgumus vai veikt citas darbības attiecībā uz saviem darījumu partneriem arī divus gadus pēc līgumisko attiecību izbeigšanās. (3) Personai, kura pirms stāšanās valsts amatpersonas amatā ir bijusi komercsabiedrības pārraudzības institūcijas, izpildinstitūcijas vai kontroles institūcijas loceklis, pēc tam, kad tā kļuvusi par valsts amatpersonu un izbeigusi darba vai citas civiltiesiskās attiecības ar komercsabiedrību, vēl divus gadus ir aizliegts izdot administratīvos aktus, kas skar attiecīgās komercsabiedrības darbību. (4) Šā panta trešajā daļā noteiktais administratīvo aktu izdošanas ierobežojums neattiecas uz tām valsts amatpersonām, kuras pirms stāšanās valsts amatpersonas amatā bijušas tādas komercsabiedrības pārraudzības institūcijas, izpildinstitūcijas vai kontroles institūcijas locekļi, kurā valsts vai pašvaldības daļa pamatkapitālā atsevišķi vai kopumā pārsniedz 50 procentus. (5) Šajā pantā noteiktie administratīvo aktu izdošanas ierobežojumi neattiecas uz Saeimas deputātiem un Ministru kabineta locekļiem gadījumos, kad minētās valsts amatpersonas piedalās attiecīgi Saeimas vai Ministru kabineta administratīvo aktu izdošanā. (6) Šā panta pirmajā un otrajā daļā noteiktie ierobežojumi neattiecas uz: 1) Valsts prezidentu, Saeimas deputātiem, Ministru kabineta locekļiem vai pašvaldības domes (padomes) deputātiem gadījumos, kad minētās valsts amatpersonas piedalās ārējo normatīvo aktu vai politisko lēmumu pieņemšanā; 2) Saeimas deputātiem, Ministru kabineta locekļiem vai pašvaldības domes (padomes) deputātiem gadījumos, kad minētās valsts amatpersonas piedalās attiecīgi Saeimas, Ministru kabineta vai pašvaldības domes (padomes) lēmuma pieņemšanā par sava atalgojuma noteikšanu vai sevis iecelšanu, ievēlēšanu vai apstiprināšanu amatā.
lno
l
Sāpīgi skatīties kā degradējas mūsu priekšstāvji. Par Rasnaču nav ko brīnīties, viņš jau apzīmogots ar savas partijas piederību, tāpat kā Petersone. No Latvijas ceļa pie homofobiem, kuri viņu piesmēja prezidenta kandidātu izvirzīšanas laikā, tagad bez svārstīšanās balso par Loskutova noņemšanu...
runa ir par
r
-1 miljonu no TP - par visu "kontrabandas" biznesu -par viņu LC, TB, LPP, TB uzņēmumiem ar aplokšņu algām, -naudu ofšoros... un daudz ko citu, tā teikt, sīkumiem Jā ta ir politiska nāve, bet kurš muļķis gan sav'ā stulbumā vareja iedomāties,ka būs laimīgas beigas tādam kriminālam....................latviešu baurs...un nauda paliks kam??? Rožeckiniem.
Ysk
Y
Ko tu te ārdies!? Moceklis, vājš, pilnīgi ietekmējams, traucēklis KNAB, nekaunīgs, ar aprēķinu - nu birst kā no pārpilnības raga. Diemžēl Loskutovs pagaidām ir vienīgais, kas var stāvēt kā mūris starp KNAB politisko ietekmējamību un veiksmīgu šīs iestādes darbu. Viņš šo misiju veic ar tiem līdzekļiem, kas ir pieejami. Un juridiskās zināšanas tās nu ir noteikti.
`101
`
Atvaino,nojuka teksts. Cilvķu nevr tik daudz atdalīt no amatpersonas-kāds savā būtībā esi cilvēks-tāda amatpersona un otrādi. Rakstura iezīmes,nostāja būtiskos jautājumos ir pašā personībā. Kāds cilvēks dzīvē,tāds darbā.
101
1
Protams,mēs neesam vienā svara kategorijā un pat nevaranm būt,jo manī nav tik daudz nekaunības,aprēķina un es nenodarbojos ar politiku!Es ju domāju,ka cilvēku tik
Ysk
Y
Nu nevajag tā - kāds es pats, tādiem jābūt citiem. Cilvēki tomēr mēdz būt ļoti dažādi, un sevi ar Loskutovu lūdzu nesalīdzini, neesat vienās svaru kategorijās.
REDAKTORS
R
par kuru komentāru tieši ir runa?
101
1
Pagaidām savas labās juridiskās zināšanas viņš liek lietā tikai savās interesēs,lai gan dažās epizodēs tās nav juridiskās zināšanas,bet vienkārši nekaunība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Juridiskā komisija atbalsta Loskutova atbrīvošanu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas