Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Loskutovs spriedumu KNAB naudas lietā dēvē par bargu un adekvātu, Strīķe nekomentē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
"Kā tur pieņem darbā ?" Так же, как и тебя:-) Ведь ты же латыш:-) То есть, скорее всего, тебя приняли на работу по знакомству, по блату. Официально констатировано, что главного вора, Имшу, принял на работу тогдашний начальник КНАБа Пумпурс, поскольку его лично знал. В отношении Вейпы можете изучить, но, я уверен, что и там была похожая ситуация:-) Ведь мы же живём в латышской Латвии. А чего вы тогда хотели? :-) А насчет вашего вопроса "кому верить?", то я могу вам ответить, только КНАБу. Это как в средние века, когда у еврея спросили, почему он принимает христианство, если папа римский алкоголик и блядун, то еврей ответил: "Да. Но зато Церковь-то какая!"
Kili
K
nav jau runa par siem 100 tukstosiem..ka ir ar tiem miljoniem, kas jaatmaksa partijam (tai skaita vecbiedra un ierindas biedra partijai, kuri ir ari bijusi gaisregi so 100 tukstosu lieetaa) par pirmsvelesnu likumu parkapuma. Uz to pozitiivo taali....tagad butu istais laiks partijam atmaksat soda naudas: i lativjs radio skanetu, i tv radiitu...ko sakat?
Šampēteris
Š
...nemaz nav novērtējams kādu ilglaicīgu postu Latvijai nesis sis noziegums, vienlaicīgi novājinot KNAB.
lūriķis
l
Nesaprotu,kurš liek komentēt tiesnesim savu spriedumu brīdī,kad tas vēl nav stājies likumiskā spēkā?
Oskars
O
Kā tur pieņem darbā ? Vai POLICIJĀ un TIESĀS zagļi strādā ? Es gribēju KNAB UZTICĒTIES, BET ? KAS Latvijā NOTIEKAS ? MAN NAV KO ĒST ,bet viņi NAUDU ZOG ,kaut vajadzētu viņiem TAUTAI palīdzēt PAZUDUŠOS MILJARDUS MEKLĒT.
zagsims
z
Vajag lielu nekaunību ,lai neatzītu to,ka Imša un Veipa sēdēs viņa un Strīķes nolaidības dēļ.Ja Loskutovs būtu pildījis savus darba pienākumus,tad zagšana KNAB nebūtu vispār iespējama.Mani arī izbrīnīja Fakts,ka Imše dabūja vairāk gadus kā Veipa,kaut gan Impe godīgi atzinās.Izskatās,ka Impe dabūja dubultdevu tikai tāpēc,ka bija godīgs.Viņa atzīšanās bija pretēja Štrīķes un Loskutova liecībām.Dīvaini,ka nozagtā nauda nav jāatdod.
Produkts
P
Nevajag par citiem pēc sevīm spriest...
alberts
a
Loskutovs,Strīķe,Vilks u.c. arī jāliek cietumā.Nevar būt,ka viņi neko un neko nezināja.Ja majas ir seigfs ar skaidru naudu noteikti atradīsies arī "zaglēns" ,tas ir normāli ar MŪSU "gribēšanu".Vai tad tie "vadītāji" bija tik naivi,vai izlikās?
toto
t
..."Tā (naudas pazušana) bija bezkaunība," atzina Loskutovs... Un kur tad palika brēcieni par Bērziņa "diversiju"? Glumais smerde..s.
!
!
Labs spriedums. Tikai par TP Bērziņu tiesa piemirsusi - tas bija pirmais, kas pirms vēl kas bija zināms, pateica, cik nozagts.
Cody
C
Lai nesaņemtu tik lielus sodus, vajag zagt lielākos apmēros. Sen zināma patiesība, ka cietumos sēž tikai sīkie zaglēni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Tiesa piespriež Imšam septiņus gadus cietumā, Veipai - piecus

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas