Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs vēlas kļūt par advokātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bute
b
k.āpēc KNAB neko nav darījis valsts apzadzējiem - šleseristiem?
DD1
D
Veelu Jums Loskutova k-gs labas sekmes advokatuuraa. Juus labi pastraadaajaat Latvijas valsts labaa, bet Juus aptureeja. Neshaubos, ka Juusu zinaashanas un speejas Jums ljaus kljuus par veiksmiigu un ljoti cieniijamu advokaatu.
ūdensmeita
ū
Par tādu kampienu ,es noklātos ar sarkanbaltsarkaniem karodziņiem kā bruņukreklu.Ja viņam rūpētu Latvija,tad viņš sešos gados būtu no Latvijas kažoka nolasījis visas utes-lielos zagļus.Bet ko tas plānā galdiņa urbējs var noķert,ja būtu jāķer,tad pirmais viņa tīklos iekristu pirmās partijas dižzaglis Ēbrejs Lešinskis--Šlesers.To viņam ne mūžam nepiedotu draugs Repše.Kā ,lai te strādā?
klipuklapu
k
Kādus kalnus KNAB ir apgāzis.6 gados izskatītas 200 lietas.Katra lieta valstij izmaksāja 100000 latu.Vai no viņa darba bij kāda jēga?Katra lieta 100000 latu,bet lietiņas kartupeļu maisu vērtībā.Vai kādam lielam dūzim ir kaut kas uzrādīts.Loskutova prāt--neviens no Saeimas un no valdības nezog.Bet tauta brēc :ZOG !!!Kam te ir taisnība?Ja zog,kur ir apsūdzības ?Ja nezog,tad Loskutovam ir jāziņo,ka nezog.Prezident,tiec nu gudrs.
ložņa
l
Pirms vai pēc cietuma ?
ieva
i
Viņu atstādināja, jo kļuva "neizdevīgs". Kā nekā, pie amatiem ir tikai tie, kas ir labos draugos ar eliti. Viņš nebija un tāpēc nepaveicās.
nekundze
n
Nu nekas jums nav labi. Advokāts taču ir pašnodarbināta persona, tātad tautas nodokļus netērēs, rūpēsies pats par sevi. kaut jūs to darītu paši, ne tikai rietu :)
zvirbulēns
z
Loskutovs par advokātu? Ak tu tētīt, tas nu nekādīgi nav iespējams, nav zināšanu, nav izpratne par likumiem, ta i Satversmi viņš nav lasījis, un vēl jau nav beigusies KNAB šmuces iztiesāšana, prokurore Velta Zaļūksne gaida, kad viņai tiesa uzdos makten nepatīkamus jautājumus saistībā ar Veipas apsūdzēšanu par nolaidību, kas izsaukusi smagas sekas, jo ir paredzams, ka tiesa domās, ka te vainojama KNAB vadība, ne Veipa :)))
Žuļiks
Ž
Vispār jau viņš ir diezgan liels nelietis - tikmēr, kamēr viņš vadīja KNAB, viņš savu pamatdarbu savienoja ar aktīvu darbošanos vairākās augstskolās. Tagad viņš vairs nedarbojas nevienā augstskolā. Un viss tikai tādēļ, kā šādā veidā viņš, tēlojot bezdarbnieku, no valsts sociālā budžeta var saņemt krietni vairāk, nekā strādājot par pasniedzēju.
Zigurds
Z
N. B. Ievērojiet, ka Loskutovam pie svarku atloka ir Latvijas krāsas. Parādiet vēl kādu redzamu varasvīruvai amatpersonu , kurš šādi demonstrē savu piederību šai valstij?
Zigurds
Z
Jūs esiet bezkaunīga mele/is. Jo noziedzniekus viņš un viņa KNABs noķeris simtiem. Bet pokuratura un tiesa nav gribējusi vai varējusi turpināt procesu. Izskatās, ka plikadīdas latvijiešus var pirkt pa grašiem. Paši - mazie zagīši un alus pļumpētāji, dīkdieņi - žēlo lielos zagļus, cerot ka drupačas no viņu mielasta galdiem tiks arī sulaiņiem.
bac
b
Advokāts - vēl nonozīmē aizstāvēt noziedzniekus!
Nasings Spešals
N
Šī raxta nosaukums tikpat labi varēja būt, piemēram, šāds - "Loskutovs pāriet barikāžu otrā pusē". Va i arī "Loskutovs nolēmis mainīt principus pret naudu". Vai arī "Kalvītim taisnība. Padodos". žēl....
Zix
Z
Loskutova advokāta pakalpojumi varētu noderēt Štramam, Janitam, utt draugiem, kas vēl nav līdz tiesas zālei nonākuši :) bet vispār to varētu vērtēt arī kā pārbēgšanu pretējā pusē vai kažoka pārmešanu, vai rad ar lekcijām nevar maizi nopelnīt :(
labvēlis
l
"Par advokātu viņš vēlas kļūt, jo oficiāli ir bezdarbnieks un nav pārliecināts, vai turpmāk viņam būs iespējams darboties valsts pārvaldē." Ko nozīmē: "Oficiāli ir bezdarbnieks"? Ir arī kaut kas neoficiāls? )))) Nu, tipa pagrīdes darbs vai kaut ka tā? ))) Nē, nu Alekseja šaubas par to, ka viņam ļaus strādāt valsts pārvaldē ir diezgan pamatotas, kaut gan ar secinājumiem vēl nevajag steigties, redzēs cik šī vara ilgi strādās. No otras puses es viņam ieteiktu iet politikā, lai gan tur arī nebūs viegli, toties kā viņš varētu atbalstīt Jutu un KNĀBi, politikā tak visa infa par melnajiem darījumiem grozās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas