Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Loze turpināšot darboties kā advokāts

Šis ir unikāls notikums Latvijas advokatūrā. Tā pirms četriem gadiem 11.aprīlī teica elites advokāts, ilgstoši ar ekspremjeru Andri Šķēli (TP) saistītais Jānis Loze. Toreiz īpašā preses konferencē viņš ar lepnumu paziņoja, ka apvienosies divi starptautiski pazīstami advokātu biroji Loze & partneri un Grunte & Cers, izveidojot Latvijā lielāko advokātu biroju Loze, Grunte & Cers.

Šoceturtdien īpaša pasākuma nebija. Medijos nonāca sauss paziņojums, kurš apstiprināja advokātu vidū jau iepriekš runāto, ka Loze, Grunte & Cers ir uz izjukšanas sliekšņa, ka partneri šķiras. Presei tika pavēstīts - par biroja sadalīšanu izlemts, lai stimulētu izaugsmes iespējas. Tajā nebija ne vārda, ka šķiršanās bijusi asa, ka to ietekmējušas J.Lozes nedienas - parādsaistības, konflikts ar A.Šķēli, tiesvedība digitālās TV lietā, par ko neoficiāli runā advokātu aprindās.

J.Loze Dienai noliedza, ka biroja izjukšana saistīta ar viņa finanšu grūtībām. Viņš arī atturējās runāt par attiecībām ar A.Šķēli, kuram piederoša firma pērn pārpirka J.Lozes lolotā SIA Tango projekts (vērienīga apbūve Rīgas centrā) parādus Nordea bankai. J.Loze vien atzina, ka pēc šonedēļ notikušajām Tango projektam piederošu nekustamo īpašumu izsolēm būs nokārtojis savus parādus. Viņš turpināšot darboties kā advokāts. Pēc sadalīšanās atsevišķi darbosies biroji Loze, Tamberga & partneri, Grunte & Cers, vairāki biroja advokāti sāks privātprakses.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas