Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LP: preses piegāde pagaidām norit bez sarežģījumiem

Preses piegāde pašā gada sākumā norit bez īpašiem sarežģījumiem, nav pamata runāt par kritisku situāciju, piektdien Dienai norādīja Latvijas Pasta (LP) preses pārstāve Inese Kreicberga. Viņa gan norāda, ka skaidru priekšstatu par to, vai LP spēs nodrošināt, ka Latvijas iedzīvotāji laikus saņem abonētos laikrakstus un žurnālus, varēs gūt nākamās nedēļas sākumā.

Šodien ir gada pirmā diena, kad atsāk iznākt atsevišķi preses izdevumi, taču liela daļa iznāks tikai nākamnedēļ, skaidro I.Kreicberga. Tas varētu būt viens no iemesliem, kāpēc LP klientu informācijas centrā ienākuši salīdzinoši maz zvanu, turklāt cilvēki biežāk nevis sūdzoties par piegādes problēmām, bet gan vēloties noskaidrot sev interesējošu informāciju, piemēram, kad iznāks viņu abonētais preses izdevums.

Iepriekšējo gadu sākums bija zīmīgs ar haosu preses piegādes sistēmā, ko izraisīja LP nespēja pietiekami operatīvi apstrādāt datus. I.Kreicberga stāsta, ka LP strādājis pie problēmu novēršanas, piemēram, ātrāk uzsākot abonēšanas kampaņu.

I.Kreicberga aicina cilvēkus, kuriem ir kādi jautājumi vai sūdzības, zvanīt uz LP klientu informācijas tālruni (67008001).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas