Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

LPP/LC dome apstiprina kandidātu sarakstu Eiropas Parlamenta vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
MILDA
M
Ja mūsu prasības bija "atcelt Saemu" tad neparvienu kandidātu no šīm varas partiju listēm mēs pēs definīcijas nedrīkstam balsot, ir jāmeklē jaunu spēku jaunas sejas, par to principā būtu jāvienojas visiem pingvīniem!
veletajs
v
Vieni, vieni kretini, slinki, paslabuma mekletaji, nekrietni un negodigi cilveki tiecas atkal pie siles, naudas un varas. vel tikai truka pasu lielako kretinu saja saraksta Slesera, Kastena, Smita, Godmana....Berzina un citus vanckarus.... Esmu parliecinats, ka neviens no siem sunpurniem netiks ievelets EP, jo vairs nevares apjat veletajus ka to bija pieradusi darit vietejie banditi, mafija.
Komats
K
Plaude ir tik nepatikama persona! Un vel macitaju partija.. Laikam jau vinus vieno principu trukums un liekuliba, un Dieva varda nelietiga valkasana. Par tam saldenajam intervijam piekritu. Ja kads ar so personu saskaries biznesa un tad palasa tos murgus, tad liekas - kads ir sizofrenikis: Plaude vai tas lasitajs. Patiesiba ir vienkarsaka: ar naudu pat Plaudi var padarit par cilvekam lidizigu.
Terorists
T
Runājot par līķiem,ko katrs pelna to saņem.Idioti laikam arī viņā saulē nebūs labāk apveltīti kā ar IDIOTU slavu.Un visas gaudas ir nevietā.-KO PRASIJĀT TO DABUJĀT.
I am a star
I
Tagad skaidrs kādēļ teju vai katrā sieviešu un dzeltenās preses žurnālā pēdejā laikā figurē intervija ar Ievu Plaudi. Uznāciens tika sagatavots. Tikai meitenei nav īpaši ko teikt. Cik var malt par attiecībām ar vīriešiem un sievietes pus-mūža krīzi. Bet acīmredzot tam visam ir sava publika. Latvijas vēlētājam jau vienalga par Plaudes politiskajiem uzskatiem, lai tik labi izskatās (a la Šleseriene).
Skaistumkopšana
S
Plaudei vienmēr ir bijušas tuvas attiecības ar naudu un ar varu, un milzīgas ambīcījas. Viņa kāps pāri līķiem lai sagrābtu to, ko grib, un kauns viņai svešs jēdziens. Tātad perfekti iederās Šlesera partijā. Viņai arī ir daudz naudas ko iebāzt savas reklāmas kampaņās, un tandēms Stendzenieks + Plaude noteikti būs ar rezultātiem. Bet rezultāti būs viņiem, ne jau Latvijai un Latvijas iedzīvotājiem..
cinikje
c
Nu beidziet:) Tur tachu i izbijusham pornozvaigznem, i nacistu mazmeitam vieta atrodas. Kapec lai tur nevaretu pasedet un naudinu vecumdienas censties uzkrat sminkju tirgotaja, kam drosi vien viegli neiet? Vienigi nav dzirdets, kadi vinai butu politiski uzskati, bet to jau var pavaicat par 99% LPP pseidopolitikju
lno
l
Ak kungs! Nezināju, ka arī Plaude ir šīs partijas biedre!:) Ko viņa meklēs ES parlamentā?:)
Mikus
M
LPP/LC ir arī veco rektoru Zaķa un Lavendēļa partija. Bet es domāju, ka šī liste nedabūs ne vienu vietu Eiroparlamentā partijas vadības negausības un pašas partijas morāles dēļ.
Marcus
M
Atvainojos, labojums: ... par Dievam tīkamu kompāniju...
Marcus
M
Nu būs atkal mācītājiem darbs - aģitēt tantiņas par Dievam tīkamu pkompāniju iekš tās Bruxelles.
AD
A
Nez no kuras puses Šlesera kompānijā ieticis Lavendelis - no svētuļiem vai no Lc (tautā pzīstama arī zem Pleskavas ceļa nosaukuma)?
Biete
B
Baštiks taču ir absolūts nulle! Vai viņš vispār kaut reizi ir kaut ko sakarīgu pateicis?
Hi hi hi
H
Un Šleserei arī protams tur jābūt.....
Kur?
K
Kur Krišjānis Peters? Viņam jau bija lielas pretenzijas uz starptautisku karjeru - Maskavā taču augstās skolās gāja. Angļu vai kādas citas ne-slāvu svešvalodas nezināsāna nevarētu taču būt viņam šķērslis - šādai kompānijai tādi sīkumi pie vienas vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas