Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LPP/LC iesniedz Saeimā likumprojektu par Bībeles mācības ieviešanu 1. – 12.klasei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ēriks
Ē
Pēc EuroBarometer datiem, 52%
Buba
B
Tuvredzīgi. Kur kampēji ņems papildinājumu, ja bērni iekals un PILDĪS baušļus?
Un
U
uzspiežot vienas reliģijas dogmas, tiek pārkāptas elementāras cilvēktiesības uz uzskatu brīvību
Nu atkārtojos
N
Izglītotam mūsdienu cilvēka bērnam (ja runājam par skolām) jāzina gan Bībeli, gan Talmudu, gan Korānu, gan Budisma svētos rakstus ( kuru senākā versija , starp citu, sarakstīta sanskritā,kas tuva latviešu un lietuviešu valodai). Katoļu baznīcai tas noteikti nav pa prātam, jo ļaus cilvēkam pašam domāt un izšķirties, kuru ceļu iet. Precīzāk- viņi aizstāv Viduslaiku kristīgo totalitārismu, kad citādi domājošie tika iznīcināti (nemaz neiedziļinoties arī par to, ka viņu manta tika nodota katoļu baznīcai utt.) Jāsaka atklāti ,ka vēl aizvien parasti zemes cilvēki izmantoja un turpina izmantot kristietību iedzīvošanās un varas nolūkā.
Eva Braun
E
... paldies Dievam- indigo un kristāliskie bērni vairs tik viegli nepakļausies zombēšanas teorijam .... Latviju grib iznīcināt un sašķelt arī caur šiem baznīcas trikiem... Bet mēs Dainas dziedāsim ..un zemi apstrādāsim .... tas ir mūsu Dieva dotais vairogs ... variet pūst savas marazma bazūnes cik jums tīk ,kosmopolīti ,kangari un komunisti.... Latvijā jumsīm šances mazas.......
neaizmirstulīte
n
4. Saeimas deputātiem ir izšķirošais vārds. Atbildība viņiem jāuzņemas Dieva un tautas priekšā. Vadošo konfesiju bīskapi aicina visas partiju apvienības atsaukties pozitīvi, lai ar likumu nodrošināt jaunatnei iespēju iepazīties ar vērtībām, pēc kurām vadās miljoni cilvēku. --------------- Maldi. Paldies Dievam, bet izšķirošais vārds pavisam drīz būs vēlētajiem. Tikai mēs lemsim, kādi politiķi vadīs mūsu valsti- tumsoņas un liekuļi vai tādi, kam tiešām rūp valsts nākotne.
neaizmirstulīte
n
Pārāk ilgi viss, kas saistīts ar ticību ir balstījies uz mītiem, tādēļ pirms ar varu uzspiest visiem kalt Bībeles pantus, varbūt Pujats varētu aicināt Vatikānu atvērt savus tik slēptos arhīvus. Tad mums visiem daudz skaidrāka liksies šī gadu tūkstošiem senā baznīcas ietekme uz cilvēci. Tikai dokumenti var parādīt, cik liela ietekme ir Dievam un cik tām personām, kas runājušas viņa vārdā.
Sirmais
S
Tumsonībai nav robežu,kas uz šīs zemes var būt ļaunāks par svētuli, pedofilu.Katoļu asiņainie krusta kari arī ir mīlestības izpausme? Tās sadedzinātās jaunavas arī ir mīlestība? Pēdējās kapeikas, ko baznīca paņem no nevarīga pensionāra, arī ir mīlestība? Neko nesaku pret ticību, ticiet kam gribat, lūdziet ko gribat ,bet neuzspiediet savas muļķības tiem kas to nevēlas.Baznīcai skolā nav ko meklēt. Ir 21. gadsimts.
Apdomājaties,ko runājat.
A
Ko jūs te vāraties velna aizstāvji,tumsas un truluma piekritēji.Ja jums ir bailes no Dieva,tad tas ir tāpēc, ka jūs paši esat ļauni un ļaunumu mīlat vairāk nekā labu,un vēlaties ,lai arī jūsu bērni tiktu velna mocīti un nīcināti.Dievs ir mīlestība,un Dieva baušļi ir taisni,šķīsti un svēti,tāpēc Dieva likumu nezināšana cilvēci ir novedusi tajā ļaunumā un netaisnībā kurā mēs tagad atrodamies.Dievs ir taisnīgs un labs vienmēr,Viņa mērķis ir darīt cilvēkam labu,glābt. Dievs dod dzīvību un svētību,bet velns atnes nāvi,lāstu un iznīcību. Jūs paši esat savas dzīvības pretinieki,un ko cilvēks sēj,to viņš arī nopļaus,jo tāds ir Dieva nemainīgais likums.
trīne
t
Nepārspīlē nu un nemēģini interpretēt manu rakstīto - neko tādu es neapgalvoju. Acīmredzot tev pašam kāda grāmata uzkritusi uz galvas. Vai arī esi viens no tiem, kam Puats & ''Ledjajevs & co smagi izskalojuši smadzenes.
Runcis
R
Kapec tad Pujatu nerava aiz talara kad sis gvelza mulkibas un draudeja ar sartu citadi domajosiem?
Post
P
Thus defined, a post-Christian world is one where Christianity is no longer the dominant civil religion, but one that has, gradually over extended periods of time, assumed values, culture, and worldviews that are not necessarily Christian (and further may not necessarily reflect any world religion's standpoint). This situation applies to much of Europe, in particular in Central and Northern Europe,[citation needed] where no more than half of the residents in those lands profess belief in a transcendent, personal and monotheistically-conceived deity.
lasiitaaja
l
Kuru Bibeli tadmaaciitu? Katolju vai Lutera? Ieteicu religjijas veesturi vecaakaam klaseem, jo to var iekljaut veestures programaa.
ivs
i
Religiskie pedofili grib pieeju svaigiem resursiem,apnikušas vecās avis.
Heil
H
Gut, gut.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas