Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LPP/LC jaunieši iestājas par cukurrūpniecības atjaunošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauksaimnieks
l
Man tev jautājums kā bijušajam kolhoza vadītājam ,vai es varēju vadīt neesot partijas biedrs ,atbilde nē tad ko man toreiz bija darīt radīt darba vietas ,maksāt pieklājīgas algas ,nevis konvertos, un cilvēki arī vienkāršie varēja notmāli dzīvot ,nerunāju par dzērājiem ,tie bija un būs ,tad kas TEV ir devis tiesības mani mani godīgu cilvēku tiesāt ,kas tu tāds esi ,neesi no tiem PS kas skraida no vienas partijas uz otru ,lai pie siles tiktu, ar kādām tiesībām,man novadā cienījamam cilvēkam.
riņķī apkārt
r
„Mēs esam gatavi braukt uz Briseli un visiem nepieciešamajiem līdzekļiem aizstāvēt šo 80 gadus seno un tradīcijām bagāto nozari +++ Briselē nekas nebūs jāaizstāv "ar visiem līdzekļiem". Briselē paprasīs saņemto atkāpšanās naudu atpakaļ. Idiņi :)
Andersons
A
R.Buškovs ir Krievijas "NASHI" spiegs Latvijā!
360 grādi
3
Nekādu īpašo populsimu tur neredzu! Manuprāt lielākais cirks un populisms pēdējās dienās ir jezga ap Jakānu un Repšes dienesta romānu. Biedrība "Pirmie" ir spēcīgākā jauniešu politiskā organizācija Latvijā! Kapēc? Jo tai pagaidām nav alternatīvu. Visas pārējās politiskās jauniešu organizācijas ir pārāk saaugušas kopā ar savām lielajām partijām un neko nevar izdarīt bez tām. Šeit izskatās, ka viss ir pavisam savādāk! To jau pierādīja šo jauniešu protests pret SVF pie Saeimas, kamēr LPP/LC balsoja par!. Pirmie ir kaut kas jauns un svaigs! Man patīk! Gribētos kādreiz dzirdēt buldozera Šlesera viedokli par šiem huļigāniem (pozitīvā nozīmē huļigāniem).
>>.Hanss>
&
Šlesers, .. , ir arī izcila personība ------- ej nu neniekojies, šlesis un personība :) nav.. cukurgalvām jau daudz nevajag, pietiek, ka cita cukurgalva parāda virzienu, kur lolipopus dodot... nu ... cukurgalvas turp i bliež... ai, ko tur... lppisti - lolipopisti :) nav tā vērti,lai par viņiem interesētos, tjipa, daunīšu salidojumus... noderēs pēc kāda laika - ielas slaucīt, šlesi ieliksim par viņu vecāk, viņam labi sanāk
Lelle
L
Populisms un demagoģija iet roku rokā un pilnā sparā...
Hanss> Māris Zemgalis
H
Jebkurš cilvēks ir personība, Šlesers, protams, ir arī izcila personība, ja viņam ar savas naudas un buldozerfilozofijas palīdzību ir izdevies apmāt piņņainu tīņu bariņu Jaunatnei tomēr jāatšķir graudus no pelavām. Viņš ir arī spilgta personība, jo neviens ministrs nav sevi tā ''izgaismojis '', kā Šlesers Jūrmalgeitā. Neskaties uz maniem darbiem, klausies manos vārdos - tāds ir jūsu elka moto.
!
!
Aukstumā ir spēks. Galviņās - nav. Jaunieši, ko tur daudz.
khe
k
Latvijas Pamuļķu Partijas un Latvijas Cukurgalvas (LPP/LC) par cukuru!
ruksis
r
Ka to ir jādara, tas ir skaidrs. Bet tā nav LPP/LC ideja.
Māris Zemgalis - Pirmie
M
Izlasīju visus iepriekšējos komentārus un atkal jāatzīst, ka komentāru vērtība satura ziņā tuvojas 0. Lai labotu šādu netaisnību, uzrakstīšu labu jēdzīgu komentāru! :) 1. Biedrības "Pirmie" jaunieši ir aktīvi, iet ielās, nakšņo telšu pilsētiņā, protestē, piketē un vāc parakstus. Lai vāktu parakstus ir jāpārliecina cilvēki, jāsarunājas. Tāpēc mēs daudz labāk zinām, kādi ir cilvēku viedokļi ne tikai Rīgā, bet arī reģionos. Iesaku arī TP & JL jauniešiem labāk izkustēties un paelpot svaigu gaisu. Pietiek izplatīt ļaunos komentārus portālos. Neesiet tukli! Ņemiet piemēru no Pirmiem! :) 2. Biedrības "Pirmie" jaunieši ir progresīvi. Atsvaidzina atmiņu politiķiem, arī LPP/LC biedriem, uzdod neērtus jautājumus, jo vēlas zināt, kā notiek lēmumu pieņemšana. Kā to ietekmēt. Kā virzīt jēdzīgus un pamatotus priekšlikumus. Jāmācās no kļūdām un labās pieredzes. "Pirmie" ir vienīgāpolitiskā jauniešu organizācija, kas spēj panākt to, lai ar mums runā un atskaitās. Vēlaties pierādījumus? Apskatities www.1mie.lv Es saprotu, ka Ainārs Šlesers ir izcila personība. Pie tam tik spilgta, ka aizēno tagadējos ministrus. Toties salīdzināt jauniešu organizāciju ar Šleserjūgendu ir nepieklājīgi, pat nepieņemami. Pat liekas, ka tie, kas piemin Hitlerjūgenda līdzīgo vārdu, ir nacisma glorificētāji. Un tiem - publiskais fuj! :) Jauniešos ir spēks! :) Veiksmi!
Roberts
R
Ko jūs visi brūkat šiem jauniešiem virsū?!!!!! Laba iniciatīva! Savāk štuku parakstu nav tik viegli! Visu Latvijai par prezidentālu valsti spēja savākt tikai 300 parakstu. Šie PIRMIE jaunieši ir forši! Pēdējā laikā kaut kā bieži par viņiem nākas dzirdēt! Pirmie, tā tik turpinat un Jums viss izdosies!
Zinātājs
Z
Buškovs bija tas, kas spēlēja galveno lomu pie Saeimas, kad TPJO mīdija karogus. Cik atceros, tad viņam par to nekāds sods nebija. Brīvi pārgāja uz PIRMAJIEM un turpina bezpredelu! Domāju, ka TP spēja novērtēt viņa centīgo darbošanos un aizsūtīja sarežģītākā uzdevumā uz LPP/LC. Kura būs nākamā partija, uz kuru TPKGB sūtīs Rinaldiņu? :)
mūrnieks
m
Šķēle sagrāva - Šlesera bērni uzcels! Protams, likumi nav jāievēro un ētikas normas arī, galvenais nobļauties! Attopieties! Populisti nav vajadzīgi, ne Briselei, ne Latvijas sabiedrībai un nu pat vairs ne Šleseram! Tāli tiksiet ar šādu stratēģiju! Bet varbūt vismaz vēsturē paliksiet kā Latvijas populistiskākā jaunatnes organizācija! Tomēr savs gandarījums!
Bergmanis78
B
Nezinu vai esat pamanījuši, bet kopš LPP/LC jauniešos ir bijušais TPists Rinalds Buškovs, šie jaunieši ir palikuši daudz nekaunīgāki un ar viedokli, kas ir pretējs LPP/LC. Varbūt oranžie ir iesūtījuši savu skandalozo "bijušo" biedru, lai iedragātu caur jauniešiem LPP/LC pozīcijas. Pārāk atklāti jau sāk rasties pretrunas starp LPP/LC un viņu jauniešiem - biedrību "Pirmie". Ja tā tad cepuri nost Mata Harijai - Rinaldam Buškovam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas