Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LPP/LC jaunietis dibina organizāciju NVS valstu investoru aizsardzībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
karodzinu miidiitajs Buskovs tur buus pirmajas rindaas...interesanta gan taa organizacija buus :D
batons
b
vajag tik meetaaties ar bagaatiigiem kukuļiem , nebuus nekaadi zemuudens akmeņi , bussines aizies grabeedams...
muša
m
Kurā sūdu čupā izaug tādi zaļi gurķi .Fui nodevējiem!
nu gan
n
vēl viens urla, ko ?
Jukums
J
Vienkārši - kangars!
Jēzus
J
Tie pirmie būs tie pēdējie......
kas tas ir bildē?
k
p.dimanta vibratoru reklāma?
vai>tas pats
v
šitāds derēs? ..!.
Kaspars Gasūns
K
Mans tas izskatās pēc politiskā PR ar naudas atmazgāšanas potenciālu. Jo citādi nav izskaidrojams, kādēļ organizācija nav dibināta kā privāts konsultāciju uzņēmums.
Kaspars Gasūns
K
Sakiet, lūdzu, kādēļ Jūs pats nevarētu tieši šādus pakalpojumus sniegt saviem klientiem? Nekā tika sarežģīta, manuprāt, tur nav, lai profesionāls cilvēks to neapgrūtu darba vajadzībām.
Kaspars Gasūns
K
Būtībā tās ir konsultācijas un starpniecība. Tik tālu viss būtu loģiski. Bet tad kādēļ biedrība, nevis privāts uzņēmums? Ar sabiedriskajām organizācijām ir tāda slidena lieta, ka tās var gluži labi izmantot naudas atmazgāšanai. Savukārt Dimantam šajā ziņā pagātnē ir tāds nesmukums kā, ļoti iespējams, par Eiropas naudu uzbūvēta māja - pasniedzot to kā viesu namu.
hmmm
h
"Ārvalstnieki meklējot cilvēkus, kuriem var uzticēties." ============================================== == Tas, ka, piesaista investorus, uzņēmējus no NVS ir ļoti, ļoti labi. Šinī jomā es esmu bez aizspriedumiem. Tomēr, vēl vairāk prieku radītu, ka jaunie cilvēki prastu ne vien, tik vērtīgo krievu valodu, bet arī vācu, itāļu, franču un protams angļu. Kas mēs par ES dalībvalsti, ja rietumu iedzīvotāji nevar šeit atrast cilvēkus "kuriem var uzticēties". Starpcitu, LPP jaunieši varētu pamācīties no pašu pielūgtā Šlesera, kurš pirmos miljonus sakām nopelnījis strādājot ar norvēģiem. Cik saprotu arī norvēģu valdu ciešamā līmenī apguvis šim mērķim. Tā kā novēlu aktīvajam jaunietim veiksmi un veselību - neizmežģīt kaklu skatoties tikai vienā šaurā virzienā..
Jaunietim
J
Pēteri Dimantu par NVS valstu konsulu!! 100 % atdeva puisim!
19.
1
Nu te jau viss parādās, ja gribat vienu dienu pamosties krievijas apskāvienos, tad vajadzētu balsot par šamajiem.... kāds jau atkal pārmetīs, ka ir jābūt gudriem u.t.t. bet aizmirstās viena lieta, ka tevi cienīs, ja tu cienīsi sevi, savu valsti un viss, kas ar to ir saistīts, šiem pielaizītajiem jauniešiem, saimnieks pavēlēja un nu ir jādara.... Trakākais, ka nav nekādu vērtību un pārliecības, izņemot vienu, tikt pie siles.... bet ne jau mūžigi tas tā būs... ir starp mums, kas seko līdzi un zina, kas pie kā turas..... par visu jau kādreiz būs jāatbild.... ja ne cilvēku priekšā, tad no Dieva jau neizspruksi....
Māklers
M
Lūdzu ziņojiet mēdijiem par Jūsu aktivitātēm, jo piekrītu, ka investoriem ir nepieciešams info, konsultācijas par LV likumiem, normām, nodokļiem un citiem jautājumiem. Gan politiskiem, gan ekonomiskiem. Arī es un mani potenciālie klienti varētu daudz iegūt no šādas organizācijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas