Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

LPS: Līdz ar apkures tarifiem pieaugs arī trūcīgo un maksātnespējīgo skaits

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
Kas notiks ar pensionāriem,ja mūsu kungi taisās nogriezt jau tā lielākajai pensionāru daļai zemās pensijas. Vai tiešām nav citas iespējas kur citur ņemt to naudu budžetam,lai kaut kā vismaz tie vecie cilvēki neieslīgtu galējā nabadzībā?
Ciniķis
C
Visi aizbraukt nevarēs, līdz ar to var pieņemt, ka masu protesti tādā vai citādā formā pie esošajām situācijas attīstības tendencēm ir neizbēgami. Cerēsim, ka izdosies izvairīties no nekontrolējamas noziedzības un valsts sabrukšanas sīkākos reģionos, kurus kontrolē kriminālie grupējumi.
Mjā
M
Bet vārds Dievs, Dieviņš rakstās ar lielo burtu!!!
Mjā
M
Man rakstā visvairāk patika - nodokļu "paauKstinājuma" jautājumi:))) Burti K un G datora klaviatūrā ir pietiekami tālu viens no otra, lai izdarītu secinājumu - raksta autors/redaktors nerubī latviešu valodu pietiekamā līmenī!!!! Tā nav paviršības vai ātrrakstīšanas kļūda.
mole
m
ak,dieviņš!nāc palīgā,pašām galvenajām partikas precēm(maizei,miltu produktiem,tupeņiem,eļļai )cenas būs augšā,kur vēl apkurei.Vai tiešām valdība neapjēdz algas salīdzinājumu ar ierēdņiem.
Terorists
T
Nu pirms vēlēšnām mums visi rādītāji augs,bet pēčāk bauri taurēs kad atkal piečakarēti. Galvenais jau ir ,,TICĪBA,BRĀLĪBA UN VIENOTĪBA". Un kas ir VIENOTĪBA?VIENTĪBA IR APVIENOTIES AR TIEM KAS ZIEPES SAVĀRĪJA, UN TURPINĀT VIENOTI TĀ PAT VĀRĪT ZIEPES TĀLĀK. Tātad ar ko,ar tiem pašiem vecajiem ziepju vārīšanas speciālistiem kas ir bijuši SAEIMĀ nešķirojot partijas,jo galvenais jau ir sponsoru intereses.Bet ieziemieši pabļaus,pavaidēs un vilks ratus ar valsts liekēžiem tālāk.
Abet
A
Vismaz viens cilvēks - Barons, pasaka, ka karalis ir kails! Kirsbaumam: Mēs piedzīvosim vēl absurdākus laikus (Pārspļaut trīs reizes pār kreiso plecu)
Kirsbaums
K
Tas cilveks tak noteikti ir PLL agents - ka var sita runat, ja valdibas vaditajs jau 266 reizes ir pazinojis, ka ekonomikas stavoklis uzlabojas un viss grutakais jau aizmuguras. Es domaju - vajag ieviest kriminalatbildibu par Ministru Prezidenta ekonomisko prognozu apsaubisanu. Galu gala tas butu tikai taisnigi - vinam, cilvekam, jau rokas nogurusas no budzeta griesanas, a sitadi bezatbildigi tevini jaucas pa vidu un trauce "finansu konsolidaciju".
JJ
J
Kā?? Dombrovskis taču teica, ka krīze esot beigusies :D
Mona
M
Es konkrēti domāju, ka līdz ar apkures sezonu var sākties nemieri. Parādi par siltumu milzīgi, cilvēkiem siltumu nepieslēgs, a naudu ta nav kur ņemt!
Fail
F
ai, ai, ai, kā nu izrunājās! Dombrovskis, Kampars un Repše tak pilnām mutēm stāsta, kā mums visi ekonomiskie rādītāji braši kāpj uz augšu, ka nu šiem nesanāk kāds nesmukums vēl līdz vēlēšanām, kurās viņiem tik dikti gribas izskatities kā tautas glābējiem!
Ieva
I
Un eksperts Strautiņš, kas apgalvo, ka par apkuri un zālēm pabalsts jādod tikai tiem, kam tāds ir vajadzīgs, neapzinās, cik daudz šādu cilvēku ir un cik pamatīga sistēma ir vajadzīga šādu pabalstu administrēšanai. Turklāt, ja vēl tie "bagātie" papīkstēs, ka palīdz saviem trūcīgajiem radiem, kas ar pašvaldības apmaksāto apkuri vien iztikt nespēj....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas